Yorumlari hic okumadim.
Bir kere doktorun direkt esiniz sizi aldatmis demesi cok yanlis bir iletisim stratejisi. Tam tersini dusunelim, esiniz uroloji doktoruna gitse bu hastaligin bulastigini ogrense doktorda esiniz sizi aldatmis dese neler olurdu?
Sacma bi durum bu, bana bu konuda doktor savunmasi yapilmasin bizzat bu sebeple doktor yuzunden hungur hungur agladigimi bilirim, sunu kabul edelim doktorlarin bazilari sadece isini iyi yapiyor, is hastayla dogru iletisim kurmaya gelince sinifta kaliyorlar (asla ama asla saglik calisanlarina siddeti hakli gorecek gerekce sunmuyorum, bunu da asla onaylamiyorum, bahsettigim cok insani bir sorun sadece)
Ben bakireyken, hayatimda sürtünme vb herhangi birsey yasamayi gec, bir erkekle ayni evde yalniz kalmisligim bile yokken bir enfeksiyon kapmisim, evet en onemli bulas durumu cinsel temas olan bir enfeksiyon, o zaman doktorum bana inanilmaz korkunc davranmisti, bakire olduğumu soyledigimde inanmadigini belli edercesine gulup, evet nenemde bakire ama 4 cocugu var gibi korkunc bi tepki vermisti. Yasim kucuk oldugu icin inanilmaz icerlemis aglayarak cikmistim hastaneden, sonra baska bir doktora gitmistim anneme durumu anlatip, annem doktoru hastanesine sikayet etti ama sonuc sifir, sorusturma dahi gecirmedi adam, adini unutmadigim icin hala daha ara sira googlelarim kendisini, prof olmus ve bir ozel hastanenin jinekoloji bolum baskani olmus, umarim insanlarla iletisim kurmayi ogrenmistir artik.
Ureplazma bildigim kadariyla en yaygin enfeksiyonlardan biri, evet ortak kullanim alanlarından da bulasabiliyor, saldirgan ve isgalci bir enfeksiyon ve erkekler uzgunum ama bizim gibi ortak havlu kullanmama (vb.) gibi bir gorguye sahip degiller, cogu sifonun varligindan habersiz erkeklerin.
Haliyle esinizden aldiginiz enfeksiyonun illa aldatma olmasi gerekmiyor ama aldatmada seçeneklerden biri, bu dogru.