Tobik'in Diyet Günlüğü

burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))
çok yorgunummmmmmmmm ((
ama mutluyummmmmmm :))
bugün tartıldım 63 kiloyum 5 i gitti kaldı 13 kilo :) 1 ayda 5 kilo iyi sanırım ya bide spora gidemedigim gunlerde vardı :) burayla ve sporla tanışmasaydım hayatta veremezdim kilo falan. heleki bu mevsimde :) dün doğum günü partisi yaptım normlde 11 nisan ama sınavlar sağolsun biraz erken bi kutlama oldu. pasta yoktu tabikide :) bu aralar pek duzenli beslenmiyorum. mesela bugün sadece 1 öğün yaptım. yinede yazıyım:
*yayla çorbası
*yeşil salata (nar ekşili elma sirkeli mısırlı)
*köz biber
*kepek ekmek
*ayran

aslında ben bi ara cevap yazmıştım sizlere ama gondermemişim herhlde :/ su anda acayip yorgunum uyuycam gece uyanıp ders calıscam. yarın ayrıntılı bir şekilde yazarım yine.
öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!

ıyı uykular canım sınav ıcınde basarılr kılon ıcınde cok sevındım

çok teşekkür ederim. :)
bugün sabah kalktım kaşarlı sucuklu tostumu yedim saat 12 de okulda azcık çorbayla azcık etli pilav yedim. yurda geldim şimdi yani saat 13.00 da light sütle 2 avuç sarı leblebi yedim. acayip yedim anlıycagınız ayrıca dun ders calısırken bitter çikolata da yemiştim. bu yorgunlukla spora da gidemiyce gibi sanki. :/ bu aralar sporu aksatcagımdan az yemem lazım ama nerdeeee tutamıyorum ki pis boğazımı! akşam light ton balığı aldım onu yiycem yanında salata veya çorba ve kepek ekmek yiyebilirim. eger spora gitmezsem gece aşağıya inip spor yapcam hiç mutlu degilim yarın 2 sınavım var onlara da calısmam lazım

dondurma yedimmmmmmmmmmmmmmmmmmm ( hemde spora gitmediğim haldeeeeeeeeeee yarın kesinlikle hiçbirşey yemiycem!!!

cumaya kadar yiycegim herseyi buraya yazıp herfi harfine kesinlikle uycam! taktım bugün kendime. ne guzel 5 kilo vermişken saçma sapan şeyler yapmaya başlayıp verdiğim kiloları almak kesinlikle istemiyorum!

10 nisan salı:
sabah:
-elma
öğlen:
-eti form
-ayran
akşam:
-elma

11 nisan çarşamba:
sabah:
-elma
öğlen:
-light ton balık
-kepek ekmek
akşam:
-eti form
-ayran

12 nisan perşembe:
sabah:
-tam tahıllı mısır gevreği
öğlen:
-ızgara köfte
akşam:
-yeşil elma

13 nisan cuma:
sabah:
-tam tahıllı mısır gevreği
öğlen:
-ızgara tavuk
aşkam:
-light yogurt

cumaya kadar spora gitmeyi planlamıyorum. 4 güncük... bence yapabilirim. emeklerim boşa gitmesin diye uğrasıyorum ama 1 gun yemek yiyip spor yapmayınca göbeğim şişiyor! kesinlikle tahammül edemem bu saatten sonra. 1 ayı geçti diyet yapmaya başlayalı hala göbegim çıkıyor. inanılmaz!

canım nıye boyle yapmayı dusunuyon anlamadım cok halsız kalırsın ve enerjın kalmaz sabah guzelce kahvaltını ye mutlaka peynır sut ve yumurtanı yekı senı ayakta tutcak besınlerı alsın vucut sakın elma yıyıp durma sadece sabah cok canım ı sıktın valla ben hergun kahvaltı yapıyom oğlen ve akasm cok az yıyom ama yıyom senın o yazdıkların bır coğu yanlıs zaten duzenlı beslenerek gııtı o 5 kılon korkma kahvaltı yapınca gelmez ve bol su ıc yesıl cayda ıc sabah aksam ıc bırer tane ıc doğusun tarcın ve karanfılısını ıcıyom ben ıcmıyosan ondan al otekınler cok kotu tadı lutfen sağlıklı verelım kı kalıcı olsun bılıyosun benım vermeye basladığımda kılom 85 tı ve suan 73 72 arası gıdıp gelıyom ve senın gıbı kendımede kasmadım canım rahat ol kafana takma bence sen duzenlı yersen her seyını kacamakta yapmazsan ben asırı cokta yaptım doğrusu ama yınede dıkkat ettım sende lutfen benı dınle
sabah ıkı dılım ekmeğini ye ıkı kırbıt kutusupeynır ye
bır fıncan sut kahvaltıda ıc
recelını sarellenı domates yumurta ne buluyosan ye mutlaka
oğlen corba yoğurt etı form yada k flks yee ben arada onuda yıyom
aksamda elmanı ye yada yıne hafıf bıseyler ye yesıl cayıda ıc yat sadece bunları ve bu tarz seyler ye tamam ı fıstık o dedıklerını ben sevmedım sana fıkrımı soyledım umarım dınlersın ablanı canım

tobik sakın bu yazdıklarını yeme böyle yaparak kilo vereezsin versende dieti biraktın anda o verdiğin kiloları misliyle geri alırsın sen bu yeme şekliyle vicıdunu direnişe girer ve az yesende kilo veremezsin sana bi beslenme şekli yazdım eyer o şekilde beslenirsin slndmt arkadaşımla beni dinlersen sağlıklı bi şekildw kilo verirsin senin metobolizmanın sürekli çalışmasını sağlamalısın ben yazdım beslenme ğekli ile iki ayda 12 kilo verdim ve doğru dürüst sporda yapmadım eyer bu şekide beslenirsen eee sen sporda yapıyorsun rahat rahat daha fazla verirsin.. Ben ayda altı kilo verdiysem sen ayda sekiz verirsin lütfen arkadaşım senin yazdığın şekilde sakın beslenme kendine zarar verirsin bu şekide allah korusun hastalanırsın iş yapim derken göz çıkarma oldumu canım

canım ıkımızde aynı dusunuyoz senın beslenme seklını bende gorsem merak ettım yazamısın

canım ıkımızde aynı dusunuyoz senın beslenme seklını bende gorsem merak ettım yazamısın

Evet canım seninle beslenme şeklimiz aynı sadede ben light da olsa bisküvi tarzı şeyler yemiyorum..
Arkadaşım eyer bir önceki sayfaya bakarsan orada nasıl bi beslenme uyguladım yazıyor..
Ben erginsenanın grubundayım

çok doğru diyorsunuz ama diğer türlü kendimi kasmayınca da acayip sacma sapan seyler yiyorum. zaten bunu sürekli olarak yapmıycam ki. vücuduma şok etkisi yapıyorum cuma günü bitcek. hem zaten perşembe cuma yiyeceklerim normal. en anormali bugündü bugünü de atlattım sayılır. fazladan 2 avuç sarı leblebi yedim ama göbegim eridi :) fakat yinede sizi dinleyip ve en önemli öğün kahvaltı diyip yarın sabah kahvaltısında ton balıklı kepek ekmek yiycem öğle yemeginde eti form ayran, akşam da sadece elma yiycem. sabah sabah balık olmaz derler ama buyuk yemin ettim
su sınavları hayırlısıyla bir atlatayım hiç bir sorun kalmıycak. zaten sporumu yapıyordum sınavlardan önce her gün. sınavlardan sonra da yapcam. kilo almam imkansız sanırım. önemli olan sınav zamanında kilo almamak.

Merhaba canım. Uzun zamandır yoktum buralarda görüyorum ki baya iyi gidiyo diyetin
Tebrik ederim verdiğin kilolar içinde

canım sınavlarda onemlı tabı ama sen duzensız beslenıyosun vucudunun soklanmaya bence ıhtıyacı yok valla az ye oz ye ama bıseyler ye ıcıyon mu su yesıl cayı sen bırde uc lıtre suyuda ıc sen kendını sevmıyon cok kotu davranıyon bende gecen ay larda verdığim zamanlarda kıloyu her hafta nerdeyse burg kıngde satılan dondurmalar varya kullahta ondan ve kupta olanlardan ve ustune karemellı sos doturup kac kere yedım senın gıbı korkmadım ve vucudumada hıc sok yapmadım arada her seyden yemek gerekıyo canım tabıkı cok değil ama dıyette olduğumuzuda unutmamak gerekıyo ben masallah her bısey yıyom ama hep dıyetteyım dıyom

bızım kız sok dıyet yaptı galıba sok ladımı naptı kendınıde yok yıne buralarda neredesın cankusum ıyımısın arada kacıyon burlarada hıccccccccccc gelmıyon

yeşil çayı hiiiç içemiyorum artık denemiyorum da olmuyor yapcak bişey yok. ama suyumu gayet başarılı bir sekilde içiyorum. hhatta gece uyurken 2 3 kere uyanıp tualete de gidiyrum sinirli sinirli valla ben bu ara hergün dondurma yiyorum cornettonun sadelisinden. 190 küsür kaloriymiş ama dayanamıyorum valla :/
sadece burda kaybolmadım ablacıgım kendimide kaybettim valla bu aralar zor sınavlarımın çoğu geçti ama bu hafta daha rahat olcam. hatta şimdi plan yapıyorum pazartesi kesin spora gidemiycem cunku salı matematik sınavım var çok çalışmam lazım :/ salı belki gitcem çarşamba kolay ama 2 tane sınavım var :/ çarşamba percembe cuma kesin gitcem ama :)
dün yediklerim :
sabah: kepek ekmek çorba
öğle: eti form ayran
akşam: kepek ekmekle tost cay dondurma
bugun:
sabah: kepek ekmek çorba eti form
akşam: salata kepek ekmek diye düşünüyorum. dodnurma yemem yine inşallah ya

ben de zayıflamak istiyorum acaba 2 ayda 12 kilo nasl verdinz belli bi diyet programı uyguladnz mı??

canım keske yemesek ama o dondurmaları neyse bende yıyom valla ama haftada falan yemeye calısıyom bugun dısardaydık burg kıng de hamburger patetes yedım kolayı ıcmedım ama yerıne maras dondurmamı yedım geldım evde bırde kahve ıctık bıterlerıde cukulatası ayrı gofretı ayrı yedım valla bırde hastalandım ustune yanı bugunku ac gozluluğum ondan mıs sende sınavlardan dolayı yıyosundur bence dondurmayı bence haftasonları odul olarak ver kendınede cokta yeme yıne ben ah ben sporda yok yedıklerımede bak bugun cok kotuyum valla

ben de zayıflamak istiyorum acaba 2 ayda 12 kilo nasl verdinz belli bi diyet programı uyguladnz mı??

Canım bilmiyorum hiç gördünmü erginsenan diet günlüğündeyim ve oranın bir beslenme listesi var istersen bi ara uğra listeye bak... Bekliyorum senide iki sayfa öncesindde beslenme şeklimi yazmıştım ordanda baka bilirsin..

Kız nerdesın valla bı gelıyon buraya bı gıttın mı bır hafta gelmıyon kayıp var tobık nerde bılen

Kız nerdesın valla bı gelıyon buraya bı gıttın mı bır hafta gelmıyon kayıp var tobık nerde bılen

ablacıgım benim burdayım :) sınavlrım kotu geçiyor resmen depresyona girmek üzereyim bide reglim yaklasıyor herhlde sinirlerimde bozukluk var üstüne geçen tartıldım 150 grm almışım yani 2 hafta boyunca kilo vercegme bide üstüne almışım bunalımlardayım anlıycagın
ben spor yapmadan önce yağ yakıcı kullanmaya karar verdim. spor salonundaki bi bayan kullanmış ayda 5 kilo vermiş. 5 kilo versem ne guzel 57 kilo olcam acaba varmıdır ki bunun bi zararı falan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…