ıyı uykular canım sınav ıcınde basarılr kılon ıcınde cok sevındım
tobik sakın bu yazdıklarını yeme böyle yaparak kilo vereezsin versende dieti biraktın anda o verdiğin kiloları misliyle geri alırsın sen bu yeme şekliyle vicıdunu direnişe girer ve az yesende kilo veremezsin sana bi beslenme şekli yazdım eyer o şekilde beslenirsin slndmt arkadaşımla beni dinlersen sağlıklı bi şekildw kilo verirsin senin metobolizmanın sürekli çalışmasını sağlamalısın ben yazdım beslenme ğekli ile iki ayda 12 kilo verdim ve doğru dürüst sporda yapmadım eyer bu şekide beslenirsen eee sen sporda yapıyorsun rahat rahat daha fazla verirsin.. Ben ayda altı kilo verdiysem sen ayda sekiz verirsin lütfen arkadaşım senin yazdığın şekilde sakın beslenme kendine zarar verirsin bu şekide allah korusun hastalanırsın iş yapim derken göz çıkarma oldumu canım
canım ıkımızde aynı dusunuyoz senın beslenme seklını bende gorsem merak ettım yazamısın
Merhaba canım. Uzun zamandır yoktum buralarda görüyorum ki baya iyi gidiyo diyetin
Tebrik ederim verdiğin kilolar içinde
canım sınavlarda onemlı tabı ama sen duzensız beslenıyosun vucudunun soklanmaya bence ıhtıyacı yok valla az ye oz ye ama bıseyler ye ıcıyon mu su yesıl cayı sen bırde uc lıtre suyuda ıc sen kendını sevmıyon cok kotu davranıyon bende gecen ay larda verdığim zamanlarda kıloyu her hafta nerdeyse burg kıngde satılan dondurmalar varya kullahta ondan ve kupta olanlardan ve ustune karemellı sos doturup kac kere yedım senın gıbı korkmadım ve vucudumada hıc sok yapmadım arada her seyden yemek gerekıyo canım tabıkı cok değil ama dıyette olduğumuzuda unutmamak gerekıyo ben masallah her bısey yıyom ama hep dıyetteyım dıyom
tobik sakın bu yazdıklarını yeme böyle yaparak kilo vereezsin versende dieti biraktın anda o verdiğin kiloları misliyle geri alırsın sen bu yeme şekliyle vicıdunu direnişe girer ve az yesende kilo veremezsin sana bi beslenme şekli yazdım eyer o şekilde beslenirsin slndmt arkadaşımla beni dinlersen sağlıklı bi şekildw kilo verirsin senin metobolizmanın sürekli çalışmasını sağlamalısın ben yazdım beslenme ğekli ile iki ayda 12 kilo verdim ve doğru dürüst sporda yapmadım eyer bu şekide beslenirsen eee sen sporda yapıyorsun rahat rahat daha fazla verirsin.. Ben ayda altı kilo verdiysem sen ayda sekiz verirsin lütfen arkadaşım senin yazdığın şekilde sakın beslenme kendine zarar verirsin bu şekide allah korusun hastalanırsın iş yapim derken göz çıkarma oldumu canım
ben de zayıflamak istiyorum acaba 2 ayda 12 kilo nasl verdinz belli bi diyet programı uyguladnz mı??
Kız nerdesın valla bı gelıyon buraya bı gıttın mı bır hafta gelmıyon kayıp var tobık nerde bılen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?