Titizlik Meselesi

Eyyy bende sinirlenince,üzülünce,ağlayınca hemen bir öğürme,kusma felan yaşarım.
Ayyy bende bişey var mıdır acaba :))
Yengeç Burcuyum ben :)

Ben bir belgeselde izlemiştim. İyi yıkanmayan sebzelerin menenjite bile sebep olabileceğini... O gün bugündür, dışarıda çiğ hiçbir sebze yemiyorum. En iyisi saatlerce suda bekletip, ovuşturarak yıkamak.

Koku için de öneri vermek isterim size.
Oda spreyleri kullansanız?
Kokulu mumlar mesela...
Akşamları mumlarımı yakarım hem güzel kokar hemde ortam yumuşar :))

niye herkes terlige takmis

benim evde misafir terlikleri var onlari veriyorum gelenlere.. ee dolayisiyla o terlikleri bir cok kisi giyiyor. kimisi terlik giymiyor bile. evin bi cok yerinde parke uzerinde hali var zaten. cocuklu ev halisiz olmaz :)
eve gidince kirkliyolardir ayaklarini insallah bize gelenler

Eyyy bende sinirlenince,üzülünce,ağlayınca hemen bir öğürme,kusma felan yaşarım.
Ayyy bende bişey var mıdır acaba :))
Yengeç Burcuyum ben :)
O arkadasimin annesi akrep.
Bende yengecim bende oyle birsey hic yok. Gece vakti yediğim seyleri duysan hele şok olursun ALLAH a şükür hic mide sorunu yaşamadım ben mesela. Mideden ejderha çıkıyormuş gibi olanlar varmış nasil bir duygu bilmem :)
Ama bence kesinlikle bu isler psikolojik stresle alakalı bence üzülunce oluyormus baksana

Ben bir belgeselde izlemiştim. İyi yıkanmayan sebzelerin menenjite bile sebep olabileceğini... O gün bugündür, dışarıda çiğ hiçbir sebze yemiyorum. En iyisi saatlerce suda bekletip, ovuşturarak yıkamak.
Hıhh çok iyi oldu söylediğiniz.
Başıma bir bela daha çıktı ((
Her salata yapacağım da bu yazdığınız aklıma gelecek ve bende deli gibi sebzeleri yıkarım artık üffff

Evet stres çok fena miğdeye vuruyor.
2 sene çok çektim felç ediyordu miğde ağrısı.
Ama kanama bile geçirmiştim.
En son Hollanda’dan bir ilaç geldi içtim.
Daha o zamandan beri miğde ağrısı yaşamıyorum.

Stres sinir öğürme kusma yapıyor ama o kadar kötü değil diğerinin yanında

Hıhh çok iyi oldu söylediğiniz.
Başıma bir bela daha çıktı ((
Her salata yapacağım da bu yazdığınız aklıma gelecek ve bende deli gibi sebzeleri yıkarım artık üffff
Bilmem ne böceğinin yumurtaları kalmış yeşilliklerden, menenjit yapan buymuş. Belgeselin yalancısıyım ))) basın suya, ardından sirkeli suya, ovuşturun. Mis gibi olurlar ))))

Mide kanaması neden?
Icki mi içmistin
Bende ondan korkmustum bir ara inanır misin cok icki icmistim mideme o zaman bi haller gelmisti. Sinsi ve de o kimisi kanama gecirdigini fark etmez bile
Allah korusun
Geçmiş olsun.
Yurtdisi ilaclari guzel
Esimde polonya dan bisey getirttti sperm sayisi yükseldi mesela

Bilmem ne böceğinin yumurtaları kalmış yeşilliklerden, menenjit yapan buymuş. Belgeselin yalancısıyım ))) basın suya, ardından sirkeli suya, ovuşturun. Mis gibi olurlar ))))
Ayyyy kusucammmm
Ah bunu söylemeyeydin iyiydi.
Dışarda bazen salata keyfim olurdu.
Bilmem artık o keyif kaldı mı? Hiç sanmıyorum üffff

Yaşım 16 felandı.
Stres,üzüntü felan doruklarda yaşadım.
Anne baba ayrılığı maddi zorluk derken,
Bir gece miğdem de aşırı yanma hissi ve kıvranıyorum dayanılacak gibi değildi.
Zaten miğde sorunum olıyordu ama o sefer başkaydı nefes alamıyordum hastaneye gidince anlaşıldı.
Zaten 2 kez miğde kanaması yaşadım.
İğrenç bişey.

2 sene pirinç,şekerli yiyecek,tuz ,gazlı içecek ağzıma bile alamadım.

Alkolün de fazlası zarar tabiki.
Miğdeyi çok hırpalamamak lazım.
Bende içerim ama dozunda.

Bu butün konularda bende öyleyim .Sorunlu degilsiniz sakin olun.Terlik ve tarak evdekilere bile kullandirtmam .
Bu aşırı titizlik degil .Evime gelen terligi giydiyse makinede yıkanır .Kimseye kiyafet veremem .Verdiysem artik onundur geri almam .Tv den bi reklamdsn bile midem bulsnmaya baslayabiliyor.

normal şeyler..bence evde gıyılen terliği misafire vermeniz abes olmuş.adam ne bılecek sizin titiz olsuğunuzu. ya sizin ayağınızda mantar varsa... ben misafire gıyılmış terlik vermem mesela yıkanmış hiç giyilmemiş olanı verırım.

Misafir terliğimiz var tabi ama genelde kısın terlik giydiklerinden gelenler çoraplı oluyorlar,dert etmıyorm.
Yazın balkonda yıkarım zaten her balkon yıkayışımda.Hapsurma vs konulurında haklısınız.
Wc konusunda hergirisimde(işyerınde)bi domestos gezdiriyorm maalesef
Bence hijyenik acıdan normal yaptıklarınız.

atmak,yok etmek,vermek vs abartı şeyler... su temızlemek için var... alevlemek,dağlamak,yuksek ısı vs...o kadarda değil. bağışıklık için mikrop şart. aşılama için hastaneye koşuyoruz vücuda mikrop verdirmeye abartmamak lazım. temız ve düzenli olmak yeterli.

Çok normal bana göre. O hapsuran arkadasınada hapsurdugunda ıslak mendil uzat. Belki böyle böyle oda mikrop yaymayı bırakır

Bahsettiğiniz şeyler bence gayet normal, sizi rahatsız eden durumların hepsinden ben de çok rahatsız oluyorum. Hapşırırken direkt eliyle ağzını kapatan insanın eli tamamen tükürük olmuştur gel de bundan iğrenme... Kantindeki görevli eldivenli eliyle her türlü şeye dokunuyorsa, eldivenin ne anlamı kaldı? İnsanlar bunları nasıl düşünemez anlam veremiyorum

Normalsiniz, rahatsızlığınızı anlamalarını beklemek yerine rahatsız olduğunuz durumu ifade etseniz dikkat ederler, sorun yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…