- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Selam canım ben dün hiç girmedim şimdi bakınıyorum ilk. Olumlu düşünelim olumlu olsun.Selam kızlar,
Bugün kimse uğramamış,bir sorun yoktur umarım,herşey yolundadır.
Hayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberler verirsin.Kızlar benim hcg sonucum 26.17 :) sevinemiyorum henüz yine kimyasal korkusuyla lütfen dua edin bana...BenIpek choccywhoccydoodah derindenizlerden mavi_ekran
Selam canım.Selam canım ben dün hiç girmedim şimdi bakınıyorum ilk. Olumlu düşünelim olumlu olsun.
Selam arkadaşlar;
BenIpek , mavi_ekran kuzularınız nasıl oldu?@mrveee28 sen naaptın?
Bu arada berbat bir haftasonu geçiriyorum. Kuzum cumartesi kusmaya başladı,apar topar doktora gittik,birde 23 Nisan malum resmi tatil, idrar tahlili yapıldı,boğazinda kızarıklık var enfeksiyon dendi,serum takıldı eve geldik. Antibiyotik, ateş düşürücü ile. Evdede kustu 1 kez,gecede ateşlendi,bugün yine doktorda aldık soluģu,yine serum, bu kez kan tahlilide yapıldı,ağır bir grip geçiriyormuş,3 gün sabah akşam iğne olacak. Hiçbirşey yemiyordu,az önce iki kaşık birşey yedi,yine uyudu. Çok canım sıkkın. Bugün sabah 40.5 derece ateş gördüm ilk defa kızımda. Çok korktum.
Hastanede dikkat ettim bütün çocuklarda aynı şey var,salgın sanırım.
Ne yapıcam,nasıl toparlayacağız bilmiyorum,yemeden,içmeden. Şu an uyuyor başında bekliyorum ,ateşi yükselirse diye korkumdan.
Çok teşekkür ederim. Sende çok dikkatli ol lütfen. Değerlerin güzel demiş doktorun çok sevindim. Hastaneye giderken ekstra dikkat et,tuvalete falan girme hastanede,inanılmaz bir salgın var,iki gündür hastane fuldu zaten. Kendimi hırpalıyordum ondan mı bundan mı oldu diye ama doktorun ilk dediği kreşe gidiyormu oldu,evet deyince çok normal salgın var dediHerkese günaydın çok ama çok geçmiş olsun kuzunaEvet şu an bi salgın var inanılmaz 1 haftadır öğrencilerimden en az 3-4 kişi gelmiyor aynı sebeplerden dolayı...velilerimde aynı şeyi söylüyorlar hastaneler full çocuklarla doluymuş...şu an kendimden de korkuyorum çünkü enfeksiyon almamam lazım...benim cumartesi hcg değerim 96.71 çıktı doktoruma gittik hemen gayet iyi artış dedi endokrinoloji ile konuştum tsh yine düşmüş t4 çıkmış ilacın dozunu arttıracağız dedi...yani bu süreçte hep hastanelerde olacağım...@BenIpek ve mavi_ekran sizleri merak ediyorum bende umarım Melek'leriniz iyidir...
Çok teşekkür ederim. Sende çok dikkatli ol lütfen. Değerlerin güzel demiş doktorun çok sevindim. Hastaneye giderken ekstra dikkat et,tuvalete falan girme hastanede,inanılmaz bir salgın var,iki gündür hastane fuldu zaten. Kendimi hırpalıyordum ondan mı bundan mı oldu diye ama doktorun ilk dediği kreşe gidiyormu oldu,evet deyince çok normal salgın var dedi
İnşallah bakalım. Birde lokma yemiyor,su içse bile kusuyor. Bugünde yemezse yine götürücem serum takarlar yine muhtemelen. Öyle tabaklarca yemesin zaten beklemiyorum ama lokma koymuyor ağzınaEvet hastanelerde, avm.lerde, restaurantlarda lavaboya girmemek için özenle dikkat ediyorumkapı kollarını bile eşime tutturup açtırıyorum hasta olan çocuklarını anneler keşke okula göndermeseler de diğer çocuklar da etkilenmese...ben kapıda görür görmez eve gönderiyorum artık dinlensin diye...iğnelerden sonra çok çabuk toparlar hiç merak etme Bahar'la birlikte hastalıklar da arttı...
İyileşti benim kuzum teşekkür ederiz . Bizim internet yoktu o yüzden giremedimSelam canım.
İpekle,Mavi ekran'ın kuzular hastaydı ondan meraklandım açıkçası. Bütün gün bildirim mi gelmiyor acaba diye girdim baktım hep topiğe
Ama seninde dediğin gibi olumlu düşünmek lazim. Yoğunlardır muhakkak
Geçmiş olsun senin kuzuda mı hasta salgın var sanırım havalarda çok değişkenİnşallah bakalım. Birde lokma yemiyor,su içse bile kusuyor. Bugünde yemezse yine götürücem serum takarlar yine muhtemelen. Öyle tabaklarca yemesin zaten beklemiyorum ama lokma koymuyor ağzına
Birde sinsi şekilde ilerliyor. Hiç belirti yoktu ya inanırmısın. 3.5 yaşında ben hala anneme dahi gitsem portatif klozetini götürüyorum ki avmde vs kesinlikle sokmuyorum tuvalete. Takıyorum poşeti hiçbiryere temas etmeden yapıyor ama okulda dediğin gibi maalesef oluyor. Kızimdan 1 gün önce bir velinin facebookta paylaşımını gördüm,serum takılmıştı kızına,bir sonraki gün okulda gördüm çocuğuKendi kendimede dedim ne ara toparladıda bu çocuk okula getirdi annesi. İste hep böyle veliler yüzünden oluyor
O çocuk 3 gün gelmese belki benim kızım hasta olmayacaktı.
Ben muhtemelen bu hafta göndermem okula,zaten 3gün iğnesi var,sonrasındada dinlensin,iyice toparlansın ancak haftaya gider.
Bende mümkün mertebe girmiyorum bir yerde tuvalete. Girmek zorunda kalırsam kapıları peçete ile açıyorum. Utanmasam eldiven takacağım.
Hayırlı olsun .gittin mi doktora? güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim hcg sonucum 26.17 :) sevinemiyorum henüz yine kimyasal korkusuyla lütfen dua edin bana...BenIpek choccywhoccydoodah derindenizlerden mavi_ekran
Hayırlı olsun .gittin mi doktora? güzel haberlerini bekliyoruz
Sevindim.Geçmiş olsun senin kuzuda mı hasta salgın var sanırım havalarda çok değişken
senin kızıının neyi var canım? Çok korkuyor insan. Ben öldüm öldüm dirildim. Bir daha internetten falan bir şeye bakmayacağım.Sevindim.
Maalesef bugünüde hastanede gećirmek durumunda kaldık. Serum bitsin eve geçeceğiz. Bu 3.doktor geldiğimiz. Bakalım inşallah toparlar.
mrveee28 canım çok sevindim hamile olmana.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben regl oldum maalesef. Gerçi bunu düşünecek halde değildim son zamanlarda.
Ah ya olsa bir şey olmasa ayrı bir şey.
Olsun da gör merve insanın ömründen ömür gidiyor. Canından daha öte bir şey varsa sanırım çocuktan başka bir şey değil.
Düşün canını her şeyden sakınırsın ondan da öte. İnsanı yiyip bitiriyor böyle.
Allah sağlıkla nasip etsin inşallah.
Hakkımızda hayırlısı ise bize de nasip etsin inşallah.
Sağol Allah razı olsun canım. Çok zor günler geçirdim. Doktor o zaman baktım kötü bir şey yok yaymada dedi ama gel de içime anlat.Tüylerim diken diken okudum yazdıklarını canım inan geçmiş olsun çok çok meleğini öperim...duygusalım bu ara sanıyorum hormonlardan... Az önce hapşurdum ve gayri ihtiyari elimle karnımı tuttum bu öyle bir hismiş ki gerçekten annelik içgüdüsü bambaşka muhakkak seni tam olarak anlayamıyorum ama şükürler olsun ki kızın iyi...lütfen sende biraz bu konuda kendini rahatlat hep kötüyü düşünme...bak bir anda kilo vermişsinsana da kısmet etsin Allah en hayırlı Zaman'da inşallah....