tahliller açısından devlet hastanesi daha güvenli.Ne güzel İpek ya, Istanbul'da resmen ticaret bu iş. Onu geçtim, ölçümlere de güven olmuyor. Benim tiroid için gittiğim doktor, ya kendi tavsiye ettiği lab'da ya da kızılayda yaptırmamı tembihlemişti.
Önceden kk nın haber topiklerinde Canan Hoca ile ilgili haberler olurdu. İşte "Canan Hoca dedi ki bir bardak ceviz yiyin ekmek yerine.."Karatay konusunda yanılıyorsun canım, bak artık ipek bile seviyor.
2. konuda bilgim yok maalesef.
Valla ne kadar verdin merve merak ettim.Ben ne kadar verdiğimi hiç söylemeyeyim o Zaman :) 5 değere :) olsun iyi olayım da ne için çalışıyorum sanki...
yok canım ya ama inşallah o da olur. Zaten zamanım azaldı benim merve. Daha ne zaman hamile kalacağım, ne zaman doğuracağım..Bende heyecanlandım İpek :) Bebek geliyor diyeeeeeeee
Nedense benim de azaldı kemik ağrılarım. Dvit sözüm ona 106 çıkmıştı ama kafamda soru işareti var. Referans aralıkları daha farklı olabilir mi?İpek bilgi paylaşımına topiğimde tam gaz devam ediyorum ama buranın bildirimleri de bana gelmiyor mesela. Etiketlenince görüyorum. Bu yüzden ara ara gir kontrol et, ben öyle yapıyorum bazı bazı. Omega3 ve çörekotu yağını dönüşümlü kullanıyorum. Dvit arada. Dodeks b12 yaptırmak istiyorum bir de. Şükür kemik ağrılarım azaldı bu ara.
yok canım ya ama inşallah o da olur. Zaten zamanım azaldı benim merve. Daha ne zaman hamile kalacağım, ne zaman doğuracağım..
Olacaksa bir an önce olması lazım. Nasipte varsa..
Kimse yok ben neden buradayım diye kendime soruyorum her ctsi
yok artık ben şok içindeyim..Vardır inşallah ben 30 yaşındayım henüz bebeğim yokinşallah birlikte bekler kucağımıza alırız hamilelik heyecanını da birlikte yaşar ne içiyorsun ne yiyorsun diye sorarız :) canım ben kan tetkikleri ve muayene (o da nasılsın iyi misin ve kan sonucu yorumu) usg falan yok 596 TL...
oo kvalide falan mıBugün misafirlerim var ben hiç takip edemiyorum evde depar atmaktanev hanımlığı çooooook zor...
Okuldan öğretmen arkadaşlarım geliyorlar ve hepsi de yıllardır bizim gibi besleniyorlar :) açıkcası buna çok memnun oldum çünkü kendime hazırlar gibi hazırladım zevkle en organiklerinden kayınvalide geçen hafta buradaydı bu deparın 3 katını attırıyor bana kendisi bizim evin de aynı Zaman da her türlü bakanı :) hastane adı verebiliyorsam eğer söylerim tabi bir de %30 kamu indiriminden faydalandırıyorlar Allah razı olsun onlardanDeniz börülcesi salatası yaptım karnabahar salatası pazılı mantarlı börek (kızmayın :)glütensiz kara buğday unu ile)mercimek köftesi tahinli cevizli kurabiye çörekotlu mini atıştırmalıklar...sizi de beklerim buyrunnnnn ankarada ki arkadaşlar
yuhhhhhh diyorummmm. valeye vereceğime o kadar iki adım öteye koyarım valla da billa daa...Aaaa 10 TL de vale ücreti
yuhhhhhh diyorummmm. valeye vereceğime o kadar iki adım öteye koyarım valla da billa daa...
Koyamazsın kuzum inanki park yeri bulunmuyor ara sokaklarda bile.yuhhhhhh diyorummmm. valeye vereceğime o kadar iki adım öteye koyarım valla da billa daa...
Koyamazsın kuzum inanki park yeri bulunmuyor ara sokaklarda bile.
Birşey daha söyleyeyim eşim yoğun bakımdayken,oda tutsam refakatçi olarak 1.800liraydı geceliği,gerisini sen düşün,tam ticarethane.
Her şeyin fazlaca farkındayım İpek. Öyle işin iç yüzünü tam bilmeden dik çıkanlara sinir olurdum aslında sen de böyleydin. Karar verdim sabırla seni işlemeye. Bunu hep içimde sakladım sen de açık açık yazınca söylüyorum şimdi. Sonuç gayet olumlu.Önceden kk nın haber topiklerinde Canan Hoca ile ilgili haberler olurdu. İşte "Canan Hoca dedi ki bir bardak ceviz yiyin ekmek yerine.."
Nasıl kıyasıya eleştirirdim bunu.. "sen alabiliyorsun da 1300Tl'lik kazancı olan adam nasıl yapsın bunları" diye..
Bir kırılma noktam oldu benim ama woto'nun çok etkisi oldu. İlk senin sayende tanıştım sanırım.