- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Yaptım, güvenilir. Orada ki yerlerden biri İzmir - Alsancakta ki bir eczane zaten. K2 ye başla sen de. Omega 3 ünü de al, fazla yük bindirmezse bütçene Q enzim de. Topiğimde d vit ve takviyelerle ilgili yeni paylaşım yaptım bakıver.derindenizlerden , AdAm_OLaCaK_KIZ özellikle size bir sorum olacak. Sağlıklı Yaşıyoruz sayfasında verilen indirim kodlarını kullanıp hiç alış veriş yaptınız mı?
Güvenilir olduğunu düşünüyorum ama emin olamıyorum gıda olduğu için.
Sen K vitamini kullanıyor musun hala?
İndirim kodunu kullanıp almak istiyorum ben de. Sen eczaneden mi aldın daha önce? Bir de Q enzim demişler?
K2 yi iyice ineleyeceğim bugün. Mesela sen bu indirim koduyla o eczaneye gitsen yine aynı indirimle alıyorsun demi?Yaptım, güvenilir. Orada ki yerlerden biri İzmir - Alsancakta ki bir eczane zaten. K2 ye başla sen de. Omega 3 ünü de al, fazla yük bindirmezse bütçene Q enzim de. Topiğimde d vit ve takviyelerle ilgili yeni paylaşım yaptım bakıver.
Diğer arkadaşlarda okusun derim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cin-tum-gida-meyve-ve-sebzeler.644693/page-44
ya benim de bu konuda ciddi tereddütlerim var.Bu arada indirim kodu kullanmadım hiç takviyelerimi netten alıyorum
Alfa lipoik asitin ne faydası oldu sana?K ya ara verdim çünkü 100 üzeri olunca kullanmak gerekiyo demişler,benimki çok yüksek değil, omega 3 kullanmıyorum antioksidan olarak ester c vitamini kullanmaya başlıcam Alfa lipoik asitim bitince
Alfa lipoik asitin ne faydası oldu sana?
K2 yi iyice ineleyeceğim bugün. Mesela sen bu indirim koduyla o eczaneye gitsen yine aynı indirimle alıyorsun demi?
Bir de aklıma yatmayan şu var.
Okan Bey omega kullanıyor, Q enzim kullanıyor, K vitamini kullanıyor, Mg başlıyormuş şimdi de, D vit kullanıyor, B12 kullanıyor. Yani sanki avuç avuç takviye gibi. Takviyesiz bu iş olmuyor mu? Tamam alamıyoruz besinlerden bunların tamamını ama şunlar ciddi bütçe gerektirir. Asgari ücretli adam ne yapsın? diye düşünmeden edemiyor insan.
Kesinlikle doğru. Mg den başka bir ton mineral var içinde.Oğluma kreş baktım geldim az önce,ankaradayım şu an,1050 tl fiyat verdiler, eylülde zam gelecekmiş 1200 de sen ona, ben böyle hem eşime hem kendime her hapı her ilacı her takviyeyi alamam,gücüm yetmez,okan bey magnezyum için neden takviye alıyo bilmiyorum, maden suyunda da yok mu magnezyum
siz Ankara'ya mı tayin oluyorsunuz bu sene?Oğluma kreş baktım geldim az önce,ankaradayım şu an,1050 tl fiyat verdiler, eylülde zam gelecekmiş 1200 de sen ona, ben böyle hem eşime hem kendime her hapı her ilacı her takviyeyi alamam,gücüm yetmez,okan bey magnezyum için neden takviye alıyo bilmiyorum, maden suyunda da yok mu magnezyum
siz Ankara'ya mı tayin oluyorsunuz bu sene?
Çok sevindim senin adına. Oğlunu da gönül rahatlığıyla verirsin kreşe artık.Büyük ihtimalle ankara olacak
K2 yi iyice ineleyeceğim bugün. Mesela sen bu indirim koduyla o eczaneye gitsen yine aynı indirimle alıyorsun demi?
Bir de aklıma yatmayan şu var.
Okan Bey omega kullanıyor, Q enzim kullanıyor, K vitamini kullanıyor, Mg başlıyormuş şimdi de, D vit kullanıyor, B12 kullanıyor. Yani sanki avuç avuç takviye gibi. Takviyesiz bu iş olmuyor mu? Tamam alamıyoruz besinlerden bunların tamamını ama şunlar ciddi bütçe gerektirir. Asgari ücretli adam ne yapsın? diye düşünmeden edemiyor insan.
En azından pazarlık yapsaydın keşke, söylemiştim de önceden, ettikleri kar %100 ün üzerinde.ya benim de bu konuda ciddi tereddütlerim var.
Yani emin olamıyorum netten almak konusunda.
En son ocean plus ı 60TL ye aldım.
Buradayım :) moralim bozuk regl gecikti testler negatif korkuyorum acaba bi terslik mi var diye buraya bakamadım bir türlüAdAm_OLaCaK_KIZ oğlunu benim okuluma alalım öğretmeni olayım burada gerçekten okul öncesi eğitim inanılmaz pahalı kolejlerde bile lise eğitimi ile arasında 2 kat var...İpekciğim tetkik sonuçlarına sevindim bir dahaki kontrolün ne Zaman? Benim de 2 haftam kaldı kontrolüme Hindistan cevizi yağımı bir fiil kullanıyorum özellikle cildimde farklılık olduğunu pozitif anlamda söylüyorlar...efa ya da devam kemik Ağrı'larım geçti...bu ara tam tahıl çavdar buğday ekmek yiyorum...