Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Ben de heyecanla bekliyorum cevabı. Öğlen ortam sakin olsa da rahatça girebilsem keşke.
Bir de başımda ekran rontgencileri var benim..

Ben sabahçı olduğum için bundan sonra kk ya kilitlenebilirim :) olmaz mı her yerde var o müfettişlerden...!

Ben sabahçı olduğum için bundan sonra kk ya kilitlenebilirim :) olmaz mı her yerde var o müfettişlerden...!
Ben artık yemek aralarında atıştırmıyorum bugün başladım ve hiç zor değil. zaten alışkanlıktan atıştırıyordum. Onu da kaldırdım. Bol bol leptin gelsin artık.

Ben artık yemek aralarında atıştırmıyorum bugün başladım ve hiç zor değil. zaten alışkanlıktan atıştırıyordum. Onu da kaldırdım. Bol bol leptin gelsin artık.

Okudum az önce evet bende öğlen atıştırmalıklarımı bırakıyorum yerine sadece su içeceğim :)

Okudum az önce evet bende öğlen atıştırmalıklarımı bırakıyorum yerine sadece su içeceğim :)
Bitki çayı içebilirsin.
Bir de ben elma sirkesiyle suyu ayrıştırdım. Çok hoş bir tat çıktı ortaya. Meyve suyu misali. Hem de bazik dengeyi kurmuş oluyorum.

Bende çok merak ediyorum 2 yıl önceki kendimi görüyorum inşallah korktuğumuzda kalırız iyi sonuçlar elde eder de...@loveyou3434

Bitki çayı içebilirsin.
Bir de ben elma sirkesiyle suyu ayrıştırdım. Çok hoş bir tat çıktı ortaya. Meyve suyu misali. Hem de bazik dengeyi kurmuş oluyorum.

Ceviz suyumu içeyim diyorum eve geçtiğimde sonuçta yine aç olacağım bitki çayı Bebek düşündüğüm için içmek istemiyorum çok fazla...

Ceviz suyumu içeyim diyorum eve geçtiğimde sonuçta yine aç olacağım bitki çayı Bebek düşündüğüm için içmek istemiyorum çok fazla...

Ben de bebek düşünüyorum ama yeşil çay falan içiyorum. Kötü yönde etkilemez sanırım.

Bende çok merak ediyorum 2 yıl önceki kendimi görüyorum inşallah korktuğumuzda kalırız iyi sonuçlar elde eder de...@loveyou3434
İyi dilekleriniz için ikinize de çok teşekkür ederim. BenIpek
Ama hala ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hiç doktora gitmeden hiçbişey olmamış gibi yapmayı bile düşünüyorum. Çünkü gerçekten çok korkuyorum

Endişeli görünüyorsunuz, çok stresli gibi görünüyorsunuz..... Vücut stresli olunca Magnezyumu çok tüketiyor, eksiklik yaratıyor

Stres icin magnezyum birebir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magnezyum Vücutta 300'den fazla biyolojik proseslerde yer alan çok önemli bir mineraldir.

Magnezyum eksikliğinde guatr bile olabilirmiş, tiroit hormonları yapan enzimlerin normal çalışması için magnezyum lazım. T4 ü etkin olan tiroit hormonu (T3) e çevrilmesi için magnezyum lazım

Magnezyum eksikligi: insan daha fazla endişe çekiyor, enerjisi düşüyor uykusu kaçıyor, vucut dokularında asit artıyor, asit artmasıyla vucutta birçok önemli biolojik prosesler normal çalışmıyor, kan şekeri yükseliyor, kolesterol bile yükseliyor, çünkü vucut kolesterol yapabilmesi için hmg coA redüktaz enzimi lazım ve magnezyum bu enzimi ayarlayarak kolesterol seviyelerini yerinde tutuyor..... Magnezyum kalbi koruyor normal atmasını sağlıyor, normal tansiyonu temin ediyor baş ağrısı için iyi geliyor, eksikliğinde insan kabızlık bile çekebiliyor, kemik sağlığı için çok iyi, gevşeme rahatlamak için çok iyi, kramp için, vucuda su almamıza besin almamıza yardımcı magnezyum kasların saglığı için çok önemli. hatta ve hatta eksiklikte depresyona bile yol açıyor kuru ve kaşıntılı cilde, aşırı sinirliliğe, gürültüye duyarlılık...................

Doktora koşmadan önce kanını ölçtürmeden önce şunları bilelimki kan seviyeleri çoğu zaman normal çıkabiliyor, çünkü vücut bazı mineralleri (maden?leri) kani normal tutsun diye dokudan çekip kana aktarıyor. Yani dokularında sinirlerinde, eksiklik olabilirken kan bazen normal görünebiliyor. Magnezyum oksid en ucuz formu amino asitle bağlanmış formu daha iyi. günde 200- 400mg. Sinirler ve tiroit ve kuru cilt için omega 3 kaynaklarından biri balık yağı, ve omega 6 ayçiçek yağı da önemli

Bak canım sana özel olarak çektim minicik kaldı bu kadar bile kalmazdı aslında ama ben barışığım izimle o yüzden kullanmadım estetisyenin verdiği kremi...gelinliğimde de tam o bölgeye gelecek bir inci kolye taktım hiç ama hiç görünmedi... L loveyou3434

Eklentiler

• image.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 85
Benimde en büyük endişem gelinliğimde görünmesi. Hastaneye gittiğimde bi kız gördüm onunkisi çok büyüktü kesik izi onu görünce iyice endişe yaptım.

Hayır doktorundan bu konuda ricada bulunabilirsin mesela bana yaşın küçük olabildiğince küçük açacağım demişti ve öyle de yaptı bende çok iz görüp ürkmüştüm ama sonra onunla yaşamaya alıştım çünkü her gördüğümde aslında ne kadar çok şeyi aştığımı hissediyorum...gelinlik için takı ile kapatmayı düşünebilirsin...öyle fotoğrafımı da atmak isterdim ama genelde paylaşmak absürt olur :)

Arkadaşlar bana bugün sgk bi tebligat göndermiş yaptıkları soruşturma kapsamında beni bilgilendirmeye çağırıyorlar bu ara çok hastaneye gittim acaba ondan mıdır başka bir sıkıntı olabilir mi yoksA?

stres ki hem de nasıl, hem de ne boyutta. İnşallah yarın sakin olur burası da soracaklarımı sorarım.

merve canım minicik maşallah.
Allah başka dert vermesin, bir daha yaşatmasın inşallah.
Stresi bile çok kötü.

işin var ki gidiyorsun.
Ne kadar saçma..
Sanki keyfinden geziyorsun.
İlk kez duydum böyle bir şey.

işin var ki gidiyorsun.
Ne kadar saçma..
Sanki keyfinden geziyorsun.
İlk kez duydum böyle bir şey.

Evet aynen öyle şaka gibi ve bu yüzden izin almam gerekiyor müdürümden düşünün ben bayılıyorum sanki hastanelere gitmeye...evet çok şükür küçülüyor gittikçe amin Allah kimseye başka dert tasa vermesin...

Bugun oglen yemegımı yedım 12.30 sularında.ancak 19.30 da evde olacagım gecıktım bugun ve yemek yemem maalesef 8 e yaklasacak.yıne de ıkı ogun arası hıc bır sey yemeyerek bol bol leptın salgıladıgımı dusunuyorum.ve hıc ac degılım ısın en guzel yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…