Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Benim biyopsi sonucum da haşimato dendi .
Düğünüm ağustosta.
Var var hepsi var bütün görüntüler dosyada saklıyorum . Ama şuan yanımda değil evde eve gidince sonucun resmini çeker yüklerim .
artı düğününe daha çok varmış canım ya. Sağlığın daha önemli. Olmazsa oda nikahı yaparsınız. Sonrasında düğün olur içine sindiği gibi.
Ama inşallahh değildir.

Yüklersen daha iyi yorum yaparız.
Biyopsiye gerek yok ki haşimato denmesi için. Anti TPO yüksekse direkt haşimato denir zaten..
Ne iş yapıyorsun?
Canım aynen dediğin gibi doktor çok öenmlii benim biyopsime kadar anti testlerime bakmadılar hiç sonuc öyle çıkınca baktılar . Ailemde hiç kimsede yok tiroidle ilgili ne anne tarafı ne baba tarafı tek benim. Doktor bana şey dedi Hani bi kaç cm oynama 2 cm mesela olabilir dedi eğer ilaç içiyorsan oda bazen küçülttebiliyormuş. Mesela yalancı nodüller bile çıktı bende ilk başlarda ama sonradan hepsi kayboldu tek nodül kaldı .

Bankada asistanım canım o yüzden sürekli pc başındayım ve hep açığım :)

Hep açık olmana çok sevindim valla.

Ben de çevremde kimse yoksa ve masa başındaysam açık olur burası. Ama yoğunluk oluyor bazen. İnsan konuşunca rahatlıyor bu tür şeyleri.

İlaç kullanmıyorum ben. Gerek yok dedi dr. Takip edilecek sadece dedi.

Hep açık olmana çok sevindim valla.

Ben de çevremde kimse yoksa ve masa başındaysam açık olur burası. Ama yoğunluk oluyor bazen. İnsan konuşunca rahatlıyor bu tür şeyleri.
,Evet ayen öyle çünkü kimseyede anlatamıyosun. Benim çevremde kimsede bu hastalıktan olmadığı için boş konuşuyolar öenmsemiyolar. Ama insanın başına gelince anlıyor .

,Evet ayen öyle çünkü kimseyede anlatamıyosun. Benim çevremde kimsede bu hastalıktan olmadığı için boş konuşuyolar öenmsemiyolar. Ama insanın başına gelince anlıyor .
Sen ilaç falan kullanıyor musun peki?
TSH normal mi senin onu atladım ben.
Antikorlar yüksekse TSH de dalgalı olması lazım.

Sen ilaç falan kullanıyor musun peki?
TSH normal mi senin onu atladım ben.
Antikorlar yüksekse TSH de dalgalı olması lazım.
Canım benim başta normaldi sonra yükseldi 5e oldu ilaç verdi doktor kullandım düzeldi sonra bi doktor ilacı bıraktırdı 8e cıktı. Şimdi 1 yıldır 25mg ilaç kullanıyorum . En son tahlilim de 3.5 falandı tsh ım. ama diğer değerlerim normal t1lerim falan

Ben kullanmıyorum canım şu an. Geçen kış Solgar kullanmıştım. Bu sene balık fazlasıyla tükettiğimiz için gerek duymadım.
Birde 5-6 kg vermek istiyorum,benim iştahımı açıyor bu nedenle kullanmıyorum açıkçası.

Benim iştahım hiç açık deil hiç yemesem yemiyorum bişey aklıma bile gelmiyor açlık. Sen hangi şehirdesin ??

Benim iştahım hiç açık deil hiç yemesem yemiyorum bişey aklıma bile gelmiyor açlık. Sen hangi şehirdesin ??
Şu an bende acıkmıyorum. Karatay tarzı besleniyorum iki öģün, 4de ikinci öğünümü yedim sabaha kadar tutar beni ama geçen kış balık yağı kullanırken gözüm dönüyordu aclıktan. Belki beslenmeyle alakalıydı bilemedim ama bu sene cesaret edemedim,balık yedim bol bol.
İstanbuldayım ben

Ben hiç balık yemiyorum yani kokusuna bile dayanamıyorum

Ben balık çok yiyorum ama geçen hamsi almış eşim resmen bozuktu attık olduğu gibi, Batman'da da böyle bi sıkıntı var taze bulmak zor

Ben bunu yapamıyorum ıste.pekı eve gıdınce bır aksam yemegı toplantısı olmuyor mu? Yoksa oturup yemıyor musun? Ben sabah elma kahve ve kuru meyve yıyorum.ama kuru meyveyı 1/2 yaptım sımdı yaban mersınınde glukoz var mıdır dıye korktum.dıgelerındekı sekerı de azaltmak ıcın.hal boyle olunca acıkmıyorum ama 12.3 gıbı yemek yıyorum.fabrıkanın yemeklerını 4 aydır yemedıgımden kahvaltılık yıyorum.peynır zeytın,kerevız, havuc,yesıllık,avakado falan eklıyorum.aksam da ekmeksız hafıf atıstırıyorum
Bunu 2.5 ogun olarak.kabul etme sansımız var mı:))) ama bı gercek var kı dogru beslenınce gercekten acıkmıyorsun.12.30 da gıdıyorum yemege 19.30 da aksam yemegım ac olmuyorum.ama arada tamamen alıskanlık kaynaklı havuc bıraz fındık vs yıyorum.bu hatalı mı acaba? Karatay dıyor ya yemekten sonra dısınızı fırcalayın obr yemege kadar sakız bıle cıgnemeyın leptın salgısı ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…