- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
Aa sımdı anladım.ben kacırmısım bu kısmı.baska doktor bakacak mısın? Doktorun kım?kontrolümü deil ameliyat gününü bisana verdi çünkü çok yoğun beni araya sıkıştırdı.
olüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa sımdı anladım.ben kacırmısım bu kısmı.baska doktor bakacak mısın? Doktorun kım?kontrolümü deil ameliyat gününü bisana verdi çünkü çok yoğun beni araya sıkıştırdı.
olüm
kontrolümü deil ameliyat gününü bisana verdi çünkü çok yoğun beni araya sıkıştırdı. Bi sürü kanser hastası bekleyen hastam var dedi .
Sen hangi ildesin hangi doktora gidiyorsunAa sımdı anladım.ben kacırmısım bu kısmı.baska doktor bakacak mısın? Doktorun kım?
Canım bende oturuyorum masaya muhakkak ama soda içiyorum,kahve içiyorum,sohbet ediyorum,atıştırmak için dahi olsa yemiyorum birşey leptin için.Ben bunu yapamıyorum ıste.pekı eve gıdınce bır aksam yemegı toplantısı olmuyor mu? Yoksa oturup yemıyor musun? Ben sabah elma kahve ve kuru meyve yıyorum.ama kuru meyveyı 1/2 yaptım sımdı yaban mersınınde glukoz var mıdır dıye korktum.dıgelerındekı sekerı de azaltmak ıcın.hal boyle olunca acıkmıyorum ama 12.3 gıbı yemek yıyorum.fabrıkanın yemeklerını 4 aydır yemedıgımden kahvaltılık yıyorum.peynır zeytın,kerevız, havuc,yesıllık,avakado falan eklıyorum.aksam da ekmeksız hafıf atıstırıyorum
Bunu 2.5 ogun olarak.kabul etme sansımız var mı:))) ama bı gercek var kı dogru beslenınce gercekten acıkmıyorsun.12.30 da gıdıyorum yemege 19.30 da aksam yemegım ac olmuyorum.ama arada tamamen alıskanlık kaynaklı havuc bıraz fındık vs yıyorum.bu hatalı mı acaba? Karatay dıyor ya yemekten sonra dısınızı fırcalayın obr yemege kadar sakız bıle cıgnemeyın leptın salgısı ıcın.
Cok acıklayıcı olmus cıdden.sımdı ben 8.30 gıbı elma yıyorum.9.3 gıbı turk kahvesı ve az kuru meyve sert olmasın dıye.senın sabah yedıklerını ben oglen yıyorum.ama arada 5 saat olmuyor. 9.3 da kuru meyve hemezsem sabahla.oglen arası 4 saat oluyor.aksamı hafıf gecırıp sonrasında yulaf yıyorum ama benım beslenme hatalarım bu farklardn kaynaklı galıbaCanım bende oturuyorum masaya muhakkak ama soda içiyorum,kahve içiyorum,sohbet ediyorum,atıştırmak için dahi olsa yemiyorum birşey leptin için.
Buçuk öğün çorba salata-salata ayran-ayran çorba yenilirse öğlen o oluyor diye biliyorum.
Bak kendi kahvaltı/yemek düzenimi anlatayım bir günlük;
Sabah 2 yumurta haşlama,tavada çırpılmıs,veya omlet. Yanına 1 çay bardağı çiğ ceviz,5-6 zeytin,biraz beyaz,biraz kaşar peynir,turp,havuç,bazen roka bazen marul koyup tabağıma tüketiyorum. Tabi zeytinyağı gezdiriyorum sebzelere. Bunu sabah yürüyüşten 1 saat sonra yani 10 gibi yemiş oluyorum. Dişimide fırçalayıp saat 4e kadar su,filtre yada Türk kahvesi içiyorum sade,belki soda. Kitapta çok acıkılırsa ayran içilebilir demişti,leptini bozmuyormuş ama yavaşlatıyormuş ama ben hiç içmedim. 5 saat yememek gerek. Ben 6. Saatte yemiş oluyorum.
4de de yemeģimi yiyorum ,kuruyemiş yemiyorum ama. Yoğurt-Ayran yada salata ekliyorum yemeğin yanına. Doyuyorum gayet. Bak saat 7 hala tokum.
Hiç tatlı yemedim ,meyve ve kuru meyvede dahil olmak üzere,ekmek yok,pirinç,makarna yemedim. Bulgur yenilebiliyor haftada 3 kaşık onuda ıspanak yemeģimde pirinć yerine kullanarak sadece 1 gün yedim.
İnanki tatlı aramıyorum ve hiç acıkmıyorum ki ben regl dönemimde özellikle tatlisız yapamazdım ama hiç istemedim.
Ben ıc anadoludayım.merveyle hemserı.ama orada oturmuyorum cok yakın oraya.ısımızden dolayı buradayız.Sen hangi ildesin hangi doktora gidiyorsun
Yulafta yok Karatay'da. Zaten kalori hesabı yok,mevsiminde sebze,et,tereyaği , zeytinyağı ve çiğ kuruyemişler var diye özetleyebilirim. Iyice doyup 5 saat yemiyorum minimum,6.saat yiyorum genelde ikinci öğünü,akşamda yemediğim ićin leptin güzel çalışıyor.Mantık basit uygun olan yiyeceklerden doyana kadar ye,özellikle kahvaltı, 5 saat sadece sıvı tüket ara öğün yapma,5 saatin sonunda yine doyana kadar ye. İnanki öyle tabaklarca yemiyorum. Öğle öğünüm kabak sandal sefasıydı orta boy bir kabakla yaptım,kaşar ve beşamel sos eklemedim,onu yedim 2 kaşık yoğurtla. Tokum çok. Karbonhidrat ve tatlı insanı acıktırıyor bunu anladim.Cok acıklayıcı olmus cıdden.sımdı ben 8.30 gıbı elma yıyorum.9.3 gıbı turk kahvesı ve az kuru meyve sert olmasın dıye.senın sabah yedıklerını ben oglen yıyorum.ama arada 5 saat olmuyor. 9.3 da kuru meyve hemezsem sabahla.oglen arası 4 saat oluyor.aksamı hafıf gecırıp sonrasında yulaf yıyorum ama benım beslenme hatalarım bu farklardn kaynaklı galıba
Sen tam uyguluyorsun ama ben kalorıyı az almama ragmen leptıne ızın vermıyorum.bı de yuruyus yapmıyorum tabı.sen calısmıyor musun? Nedense calısıyor bılıyordum senı.
Anladım canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı .Ben ıc anadoludayım.merveyle hemserı.ama orada oturmuyorum cok yakın oraya.ısımızden dolayı buradayız.
Evet, "Ocean plus" kullanıyor idim ama zencefile başladığımdan beri ara verdim(ikiside kan sulandırır çünkü) dönüş yapmayı düşünüyorum çünkü dizlerimde ağrılar var bu ara, sıvısında azalma olabilir.derindenizlerden , mavi_ekran ,@AdAm_OLaCaK_KIZ ,@yasemin8085, choccywhoccydoodah sizler omega 3 alıyor musunuz dışarıdan?
Sağlıklı Yaşıyoruz sayfasında almayan yok hemen hemen.
Markalarınız neler?
Ben de başlamak istiyorum.
hiç kullanmadım doktora sormadan kullanılıyormuymuş. Zararı yok mu fazlasınınderindenizlerden , mavi_ekran ,@AdAm_OLaCaK_KIZ ,@yasemin8085, choccywhoccydoodah sizler omega 3 alıyor musunuz dışarıdan?
Sağlıklı Yaşıyoruz sayfasında almayan yok hemen hemen.
Markalarınız neler?
Ben de başlamak istiyorum.
Selam, Bişey sorabilir miyim? Karatayın hangi kitabını almalıyım, Üç değişik kitap görünüyor ve ben hangisini almam gerektiğini bilmiyorumCanım bende oturuyorum masaya muhakkak ama soda içiyorum,kahve içiyorum,sohbet ediyorum,atıştırmak için dahi olsa yemiyorum birşey leptin için.
Buçuk öğün çorba salata-salata ayran-ayran çorba yenilirse öğlen o oluyor diye biliyorum.
Bak kendi kahvaltı/yemek düzenimi anlatayım bir günlük;
Sabah 2 yumurta haşlama,tavada çırpılmıs,veya omlet. Yanına 1 çay bardağı çiğ ceviz,5-6 zeytin,biraz beyaz,biraz kaşar peynir,turp,havuç,bazen roka bazen marul koyup tabağıma tüketiyorum. Tabi zeytinyağı gezdiriyorum sebzelere. Bunu sabah yürüyüşten 1 saat sonra yani 10 gibi yemiş oluyorum. Dişimide fırçalayıp saat 4e kadar su,filtre yada Türk kahvesi içiyorum sade,belki soda. Kitapta çok acıkılırsa ayran içilebilir demişti,leptini bozmuyormuş ama yavaşlatıyormuş ama ben hiç içmedim. 5 saat yememek gerek. Ben 6. Saatte yemiş oluyorum.
4de de yemeģimi yiyorum ,kuruyemiş yemiyorum ama. Yoğurt-Ayran yada salata ekliyorum yemeğin yanına. Doyuyorum gayet. Bak saat 7 hala tokum.
Hiç tatlı yemedim ,meyve ve kuru meyvede dahil olmak üzere,ekmek yok,pirinç,makarna yemedim. Bulgur yenilebiliyor haftada 3 kaşık onuda ıspanak yemeģimde pirinć yerine kullanarak sadece 1 gün yedim.
İnanki tatlı aramıyorum ve hiç acıkmıyorum ki ben regl dönemimde özellikle tatlisız yapamazdım ama hiç istemedim.
Nedense son 15 gündür sağ dizimde bir ağrı var. Ve sağ elimin baş parmağındaki hassasiyet Dvit ten sonra gitmedi.Evet, "Ocean plus" kullanıyor idim ama zencefile başladığımdan beri ara verdim(ikiside kan sulandırır çünkü) dönüş yapmayı düşünüyorum çünkü dizlerimde ağrılar var bu ara, sıvısında azalma olabilir.
Merhaba,Selam, Bişey sorabilir miyim? Karatayın hangi kitabını almalıyım, Üç değişik kitap görünüyor ve ben hangisini almam gerektiğini bilmiyorum
Üye
Arkadaslar bende dün baktir dim değerlerime tsh 2.2 antiTG 93 antitpo 600 lere düşmüş. 1000 lerdeydi 15 gün önce. Diğer değerlerim normal. Ama dhea diye bir değere baktı doktor çok yüksek 500 üstünde. Yüksek olması yumurta gelişimini etkiler adetini duzensizlestirir dedi bir ilaç verdi bunu 3 ay kullan dedi. Tabi ben çok mutluydum aylardır rezervin az diyordu doktorlar ama fsh hep normal çıkıyordu. Bu doktor menapoz çok uzak görünüyor sana dedi yumurtalarının gelişmemesi buna bağlı dedi. Tabi bu haber çok mutlu etti beni hemen tüp bebek doktoruma gittik bu durumu sorduk doktor direk çok bilmiş dedi hiç alakası yok dedi o hormon sadece Tüylenme yapar başka bir yan etkisi olmaz dedi. Ben kime inanacagimi şaşırdım bilgisi olan var mi
Hoşgeldiniz..Polikistik over sendromu varmı? bazen yüksek DHEA değerleri bunu belirtiyor. Testosteron hormonunuz ölçüldümü? Eğer polikistik over sendromu varsa, hamile olmak zorlaşır ama imkansız değildir. Polikistik over sendromu (POS) bazı kişilerde tiroit problemiyle beraber oluyor. varsa haber verin belki yardımcı olabilirim? (Avustralyada nerdeyse 20 sene den beri alternatif tıp uzmanı olarak çalışıyorum.
Sizin Karatay beslenme şeklinden ayrıldığınız noktalar neler mesela?Polikistik over sendromu varmı? bazen yüksek DHEA değerleri bunu belirtiyor. Testosteron hormonunuz ölçüldümü? Eğer polikistik over sendromu varsa, hamile olmak zorlaşır ama imkansız değildir. Polikistik over sendromu (POS) bazı kişilerde tiroit problemiyle beraber oluyor. varsa haber verin belki yardımcı olabilirim? (Avustralyada nerdeyse 20 sene den beri alternatif tıp uzmanı olarak çalışıyorum.
Polikistik over sendromu varmı? bazen yüksek DHEA değerleri bunu belirtiyor. Testosteron hormonunuz ölçüldümü? Eğer polikistik over sendromu varsa, hamile olmak zorlaşır ama imkansız değildir. Polikistik over sendromu (POS) bazı kişilerde tiroit problemiyle beraber oluyor. varsa haber verin belki yardımcı olabilirim? (Avustralyada nerdeyse 20 sene den beri alternatif tıp uzmanı olarak çalışıyorum.
Benim 6mm nodülüm var. 4 ay önce öğrendim. 4 aylık sürede büyüme yapmadı ama daha önce 6mm olana kadar ne kadar zaman geçti bilmiyorum. Belki 5 yıl, belki 5 ay.Polikistik over sendromu varmı? bazen yüksek DHEA değerleri bunu belirtiyor. Testosteron hormonunuz ölçüldümü? Eğer polikistik over sendromu varsa, hamile olmak zorlaşır ama imkansız değildir. Polikistik over sendromu (POS) bazı kişilerde tiroit problemiyle beraber oluyor. varsa haber verin belki yardımcı olabilirim? (Avustralyada nerdeyse 20 sene den beri alternatif tıp uzmanı olarak çalışıyorum.
Ben de heyecanla bekliyorum cevabı. Öğlen ortam sakin olsa da rahatça girebilsem keşke.Süpersiniz bende pcos var bir de troid ca yım buna ek olarak da hipofiz de microadenom var ama prolaktinim düzene girdi neler yapabilirim :)