Merve ya benim de bazen öyle oluyor. 15 gün önce fena haldeydi üstelik. Ama şimdi biraz azaldı. Bariz ağzımda kan tadı alıyorum sonrasında pembe gibi bir şey.
Keşke bende öyle olabilsem ama herşeyi içime atıyorum ve ağlama krizlerine giriyorum. Haslıktan dolayı mı bilmiyorum ufacık şeylere çok büyük tepkiler veriyorum ve kendi kendimi üzüyorum . Ama elimde değil sinirden ağlamadan duramıyorum ve ozaman da elim sürekli boğazımda oluyo çünkü çok ağrım oluyo. Nefes alamaycakmışım gibi hissediyorum. Böyle oluyor dediğimde de coğu kişi psikolojik diyo ama bilmiyorum.
evet canım şuan tam 2 cm . Solid nodülcanım kafam karıştı şimdi senin şu an 2 cm mi?
Yani mide için şurup ve ilaç verdi sonra bi daha kan görmedim ama kan pembe renkliydi öle koyu falan deildi. Şimdilerde yine ağzımda kan kokusu hissediyorum ama bademciğim falandır diyorum geçiştiryorum . Doktora ben kan olayından hiç bahsetmedim inanki aklıma bile gelmedi. Ama doktor beni muayene etti karnımı ciğerlerimi böbreklerime göğüslerime falan baktı başka yere sıçramış mı diye sanırım . Ben doktora gidince okadar korkuyorum ki adımı sorsa zor hatırlıyorum .Canım sen acile gittiğinde sana reflü teşhisi koyulduğunda yanlış teşhis olmasın? Yani gerçekten tiroidinden geliyor da onlar mide sanmış olabilir mi?
Benim midemde herhangi bir sorun yok.
Peki senin ağzından gelen kan nasıldı, pıthtı şeklinde mi? Yoksa tam kan değil pembe tükürük gibi mi? Yoksa sarı tükürük gibi mi? Yoksa az miktarla pembe kan mı? Şekli falan nasıldı yani?
Peki reflü tedavisi oldun mu? Olduktan sonra kesildi mi? Sana bu TG yüksekliği için “kötü görünüyor” diyen doktor bu ağızdan kan gelmesini yorumladı mı?
Evet aynen öyle bende hafif kan tadı alırdım kontrolün ne Zaman senin?
Yani mide için şurup ve ilaç verdi sonra bi daha kan görmedim ama kan pembe renkliydi öle koyu falan deildi. Şimdilerde yine ağzımda kan kokusu hissediyorum ama bademciğim falandır diyorum geçiştiryorum . Doktora ben kan olayından hiç bahsetmedim inanki aklıma bile gelmedi. Ama doktor beni muayene etti karnımı ciğerlerimi böbreklerime göğüslerime falan baktı başka yere sıçramış mı diye sanırım . Ben doktora gidince okadar korkuyorum ki adımı sorsa zor hatırlıyorum .
Evet ben şuan o haldeyim evde özellikle annemin çok kalbini kırıyorum. Ufacık şeylere sinirleniyorum ve titremeye başlıyorum ağlıyorum hemde bağra bağra . Yataktan çıkma konusu son 3 aydır işe zor gidiyorum işyerinde sürekli uyumak istiyorum inanırmısınız öğle arasında yemek yemiyorum sırf uyuyabilmek için . Sabahları kalkıp kahvaltı yapmadan işe gelmezdim artık kahvaltıyı boşver bi beş dakika daha uyu diyorum kendime kahvaltıdan uyku için vazgeçiyorumHayır psikolojik değil bende yaşayan biri olarak biliyorum senin gibiydim aynen herşeyi içime atar ağlar ağlar ağlardım... Ve son dönemlerde iyice gerginleşmeye başlayıp herkesi kırıp dökmüştüm bu esnada da titriyordum bir de yataktan hiç çıkmak istemiyordum hep uyusam derdim...
Evet ben şuan o haldeyim evde özellikle annemin çok kalbini kırıyorum. Ufacık şeylere sinirleniyorum ve titremeye başlıyorum ağlıyorum hemde bağra bağra . Yataktan çıkma konusu son 3 aydır işe zor gidiyorum işyerinde sürekli uyumak istiyorum inanırmısınız öğle arasında yemek yemiyorum sırf uyuyabilmek için . Sabahları kalkıp kahvaltı yapmadan işe gelmezdim artık kahvaltıyı boşver bi beş dakika daha uyu diyorum kendime kahvaltıdan uyku için vazgeçiyorum
18 martta canım ya.
İlk öğrendiğimde 30 kasımdı. O zamandan bu zamana büyüme olmadı. Yani tam 3 ay sonra hiç büyüme yok dedi doktor ama Anti TG yükselmeye devam ediyor. İlk öğrendiğim zaman Anti TG üst sınırın biraz üstündeydi. 1 ay sonra 1 katına daha çıktı ve tam 2 ay sonra üst sınırın 2,5 katı falandı. Şu an bilmiyorum ne durumda.
Yani kanser gibi bir şey olması için kanamalı nodül mü olması lazım acaba? Ve bu tat ağızda hissedilir mi? Sonuçta yemek borusu dışında olan bir şey? Senin doktorun bu konuda bir şey söyledi mi?
Merve senin de 2cm idi sanırım demi?
Lenflerine sıçramamıştı.
Doğrumu yanlış mı bilmiyorum ama internette araştırdığım da anti tg testi normalde ameliyatlardan sonra vücutta kanserli hücre olup olmadığını anlamak için yapılırmış . bi Sitede öyle okumuştum ben. Belkide yüksek olması o yüzden kötü dedi benim doktorum ama işte korkumdan soramadım ben18 martta canım ya.
İlk öğrendiğimde 30 kasımdı. O zamandan bu zamana büyüme olmadı. Yani tam 3 ay sonra hiç büyüme yok dedi doktor ama Anti TG yükselmeye devam ediyor. İlk öğrendiğim zaman Anti TG üst sınırın biraz üstündeydi. 1 ay sonra 1 katına daha çıktı ve tam 2 ay sonra üst sınırın 2,5 katı falandı. Şu an bilmiyorum ne durumda.
Yani kanser gibi bir şey olması için kanamalı nodül mü olması lazım acaba? Ve bu tat ağızda hissedilir mi? Sonuçta yemek borusu dışında olan bir şey? Senin doktorun bu konuda bir şey söyledi mi?
Doğrumu yanlış mı bilmiyorum ama internette araştırdığım da anti tg testi normalde ameliyatlardan sonra vücutta kanserli hücre olup olmadığını anlamak için yapılırmış . bi Sitede öyle okumuştum ben. Belkide yüksek olması o yüzden kötü dedi benim doktorum ama işte korkumdan soramadım benbide yalnız gitmiştim doktora belki yanımda biri olsa destek olsa sorular aklıma gelebilirdi .
Yaklaşmış muayene tarihin benim doktorum hiç birşey söylemedi bu konuyla alakalı ama ben bunu hissediyordum...ve ameliyat olduktan sonra nitekim öyle bir şey yaşamadım...benim doktorum korkma bu buradan başka bir yere gitmez dedi lenfleri göstererek ki şu an benim de lenf nod lafım var ama tehlikesiz...@loveyou3434 Anti tg tek başına yüksekliği bir anlam ifade etmiyor daha önceden de konuşmuştuk o yüzden takılma ona önemli olan usg...
İstanbuldayım avrupa yakasındaCanım peki sen hangi şehirdesin?
Benim nodülüm 6 ay içinde büyüdüğü içinde öyle demiş olabilir çünkü 6 ayda hemen büyümemesi lazım demişti yarım cm büyümesi için. Hem büyüyüp hem değerim yüksek çıkınca de demiş olabilir. Sen kontrole gitmeden çok tedirgin olma gidince herşeyi tek tek sor.Alla alla demek benim kan tadı da nodülden kaynaklı olabilir. İyice tedirgin oldum. Ben de anti tg için senin dediğin şekilde biliyorum ama onun dr u anti tg yüksekliği için korkutucu olabilir falan demiş.
Gratiste indirimlerin başladığı ilk gün, indirim vardı bu kremde gibi bir şeyler söyledi görevli kız, bu nasıl bir indirim politikasıysa artık tuhaf tuhaf davranmaya başladılar. Burada metro yok ya da yakın çevremde. Güle güle kullan canım, rica ederim.Maalesef dediğn gibi kampanyası olmuyor. Metro'da büyük boy el kremleri Kadınlar Günü kampanya dışıymış. Ben gidemedim ama baktırdım. 6,45 TL büyük boylar.
Watson'da şampuanda kampanya vardı. Çok bakamadım ama normal fiyatı 7 küsürdü sanırım ben 4,75TL ye aldım. Artık el kremi vs her şeyimi Dalan alacağım. Vesile olduğun için çok teşekkürler.