Yaşım 24 . 3 yıl önce annemin dktora gidelim demesiyle başladı aslında. Güldüğümde anneme göre boğazım şişiyomuş guar olmasın sende diyodu yıllardır doktora gidip söylediğimde kan tahlillerimde bişey olmadığından yok dediler. Yine annem bigün tutturdu gidelim diye doktorda madem annenin içi rahat edicek ultrason cekelim dedi ve sonuc 12mm nodül 2 yıl önce 12 mm olduğunu ilk öğrenmiştim. Sonra 6 ayda bir tahlil ve ultrason derken tsh yükseldi ve 25mg ilaca başladım ama 6 ayda bir ultrasonum devam etti sonrasında gecen yıl 14mm olduğunda biyopsi yaptırdım sonuc bening ama haşimotolu düşündüren bulgular yazıyordu kağıtta. Ozaman doktor ilacı ve kontrollere devam dedi . Son 6 ay önce gittim 15mm olmuştu . 6 ay sonra gittiğimde 20mm olunca biyopsi dediler ve ben ilk biyopsim çok kötüydü Allah kimseye yaşatmasın hala hatırlayınca gözüm sulanıyor. Biyopsiden kalktığım anda bayıldım ben hastanede. Sonrasında bende biyopsi diyince doktor başka bi doktora gitmek istedim bi prof gittim ve muayene etti tahlil istedi
ANTİ Tpo:600 üstü Anti TG:385 çıktı ve dediki anti tg yüksek ve nodül kanaman arttığı için ben kötü huylu olduğunu düşünüyorum. zaten haşimatolu olduğu için biyopsiye güvenmiyorum dedi. En son dün gittim onda da prf yoktu doç bi ark yönlendirmişti. Oda Nisan ayında hemen ameliyat dedi fakat benim nisanda da nişanım var
Eğer olmazsan lenflerine sıçrar falan dediler iyice korkuttular beni yaşın da çok genö falan dediler ve benim ailemde hiç kimsede bu hastalık yok ilk ve tek benim.