ben iş yerine getirip yiyordum ve inanılmaz tok tutuyor .bende sabahları kefir içip ve çörek otu yiyorum benim başka rahatsızlıklarımda var vucut direncim artsın diye. karataya kısmı yapıyorum tatlı ve ekmek yemiyorumYazın daha ıyı tabı ama dereotu sanırım soguga dayanıklı bır bıtkı kı pazarda kısın da var ucuz hem de..sabah ben cevız suyu ıcıorum ac karna yırmı dk sonra falan tam evden cıkmadan zencefıl ısını halledıyorum.dereotu kalıyor yanı.bır de dereotu da ac karna yenmelıymıs ya dedıgın gıbı hepsınde ac unsuru olunca ben cevız ve zencefılden yana kullandım.
ben iş yerine getirip yiyordum ve inanılmaz tok tutuyor .bende sabahları kefir içip ve çörek otu yiyorum benim başka rahatsızlıklarımda var vucut direncim artsın diye. karataya kısmı yapıyorum tatlı ve ekmek yemiyorum
cilt kanseri geçirdim 3 yıl önce nodüllerimi de o sırada tetkikler yapılırken öğrendim . d vitamini kefir ve çörek otu şimidide zencefil kullanacağım zaten zencefil cilt kanserinede çok iyi geliyormuş.Ben de iş yerine getirip yiyorum. Fabrikanın yemeklerini yemiyorum.
Başka ne rahatsızlığın var. Beslenmeyle desteklediğin neler yapıyorsun?
T triskadan nagmeler de aynı sorunu yaşamış. Cilt kanseri yani.cilt kanseri geçirdim 3 yıl önce nodüllerimi de o sırada tetkikler yapılırken öğrendim . d vitamini kefir ve çörek otu şimidide zencefil kullanacağım zaten zencefil cilt kanserinede çok iyi geliyormuş.
çörekotunu ben de kullanıyorum ama her hangi bir kürle değil. Mesela akşamları yulaf yiyorum yemekten sonra içine 1 çay kaşığı serpiştiriyorum.Zerdeçal da çok iyi koruyucu.cilt kanseri geçirdim 3 yıl önce nodüllerimi de o sırada tetkikler yapılırken öğrendim . d vitamini kefir ve çörek otu şimidide zencefil kullanacağım zaten zencefil cilt kanserinede çok iyi geliyormuş.
Tsh : 0.27
FT4 : 1.59
Prolaktin : 7.47
kortizol : 11.98
insülin : 13.53
parathormon : 59.3
Değerlerim bunlar 3ay önce ki değerlerim daha gitmedim kontrole
T triskadan nagmeler de aynı sorunu yaşamış. Cilt kanseri yani.
Allah bir daha yaşatmasın.
Kefiri kendin mi mayalıyorsun?
bir de dvit i nasıl alıyorsun?[/QU
Amin Allah birdaha yaşatmasın. kontrollerm sırasında d vitaminim düşük çıktı kemik ağrısı falan yapıyor hatta diğer kan değerlerini bile etkiliyor d vit eksikliği doktor önce damala şeklinde olanlardan verdi o yükseltmedi hiç neredeyse 1 yıl kullandım sonra şu ampül şeklinde olanlar var onlardan verdi ayda bir kırıp içiyorum o baya yükseltti bence herkez d vit. seviyesine baktırmalı.
Amin Allah birdaha yaşatmasın. kontrollerm sırasında d vitaminim düşük çıktı kemik ağrısı falan yapıyor hatta diğer kan değerlerini bile etkiliyor d vit eksikliği doktor önce damala şeklinde olanlardan verdi o yükseltmedi hiç neredeyse 1 yıl kullandım sonra şu ampül şeklinde olanlar var onlardan verdi ayda bir kırıp içiyorum o baya yükseltti bence herkez d vit. seviyesine baktırmalı.T triskadan nagmeler de aynı sorunu yaşamış. Cilt kanseri yani.
Allah bir daha yaşatmasın.
Kefiri kendin mi mayalıyorsun?
bir de dvit i nasıl alıyorsun?
Ben de 3 hafta önce baktırdım yukarıda açıkladığım olaydan dolayı da bana da 1 ampul verdi kalçadan tek kerelik sonra damla günde 5 damla 2 ay dedi.Amin Allah birdaha yaşatmasın. kontrollerm sırasında d vitaminim düşük çıktı kemik ağrısı falan yapıyor hatta diğer kan değerlerini bile etkiliyor d vit eksikliği doktor önce damala şeklinde olanlardan verdi o yükseltmedi hiç neredeyse 1 yıl kullandım sonra şu ampül şeklinde olanlar var onlardan verdi ayda bir kırıp içiyorum o baya yükseltti bence herkez d vit. seviyesine baktırmalı.
her gittiğimde ölçüyor bu arada onkolojiye gidiyorum ben 2 ay ampul kullanacağım tekrar ölçüp ona göre devam edeceğim yada etmeyeceğim yaz geliyor büyük ihtimal kullanmam güneşten almaya çalış der çok ilaç vermeyi sevmiyor doktor. Birde kefiri kendim mayalıyorumBen de 3 hafta önce baktırdım yukarıda açıkladığım olaydan dolayı da bana da 1 ampul verdi kalçadan tek kerelik sonra damla günde 5 damla 2 ay dedi.
Aslında ağızdan almak emilimi aza indirgeyip bir kısmının atılmasına neden oluyormuş. Kalçadan alman daha kestirme sanki. Kaç ampul içecekmişsin peki?
Güzelmiş. Canlı kefir mayasını nereden buldun?her gittiğimde ölçüyor bu arada onkolojiye gidiyorum ben 2 ay ampul kullanacağım tekrar ölçüp ona göre devam edeceğim yada etmeyeceğim yaz geliyor büyük ihtimal kullanmam güneşten almaya çalış der çok ilaç vermeyi sevmiyor doktor. Birde kefiri kendim mayalıyorum
bende hastalıımı öğrenince hızlı bir giriş yaptım sağlıklı yaşam konusuna deterjan kullamına ,şampuan saç boyası ,herşeye dikkat ediyorum:) aktardan aldım hangi şehirdesin bilmiyorum ama bazı üniversitelerin ziraat fakültesi bölümlerindede satılıyormuşGüzelmiş. Canlı kefir mayasını nereden buldun?
Ben bir ara bulmuştum yıllar önce ama o zaman sağlıklı beslenme konularından bir haberdim. Kıymetini bilemedim mayamın da evde sütün içinde bir canlı düşüncesi içimi gıcıklamıştı atmıştım. Halbuki doğaldı.
bende hastalıımı öğrenince hızlı bir giriş yaptım sağlıklı yaşam konusuna deterjan kullamına ,şampuan saç boyası ,herşeye dikkat ediyorum:) aktardan aldım hangi şehirdesin bilmiyorum ama bazı üniversitelerin ziraat fakültesi bölümlerindede satılıyormuş
mavi_ekran 3 ay önce ben çok farklı biriydim. Yine dikkat ederdim ama glikoz bağımlısı biriydim. Yemek yemekle hiç bir zaman derdim olmadı ama tatlıyı bırakamadım hiç bir zaman. Ta ki Karatay'a geçene kadar. Aslında bence bunu zencefil yaptı insülin direncimi kırdı.
Önce mutfağı temizlemekle başladım.
-Baharatları elden geçirdim.
- Kıyıda köşede kalan hazır çorbalar, pudingler, tavuk bulyonlar önce bunları attım.
- Sonraki aşamada market arabamı düzenledim. Yapay olan hiç ama hiçbir şey almadım.
- Glikoz ve ekmeği resmen sıfırladım. Kahvaltı dahil ve hiç zorlanmıyorum. Evde de uygulatıyorum bunu eşime kızıma falan ailece bu işin içindeyiz yani.
-Teflon tavalarımı attım. Plastikleri de atacağım.
-Temizlik malzemelerimi elden geçirdim. Mutfakta yüzey temizleyici kullanmıyorum. Sirke+tuz+karbonat. Hem elime değmiyor hem de arındıracağım diye canım çıkmıyor.
bende aynı şekilde çamaşırlarımı falan sabun tozu ile yıkıyorum yumuşatıcı yerine sirke kullanıyorum çamaşır suyuna sadece tuvalette kullanıyorum, bulaşık makinasında soda bazlı olduğunu idaa eden bir markayı kullanıyorum içim biraz daha rahat ediyor.Çevremdeki insanlar takıntılı olduğumu söylüyorlar ama bidaha hastalık süreci geçirmek istemiyorum bölyle yapınca hasta olmayacağımın grantisi yok tabikide ama kendimi rahatlamış hissediyorum çocuğumada uyguluyorum ama kocam konusunda başarısızım biraz:)) ben sana göre zaman konusunda biraz daha şanslıyım cumartesi pazar çalışmıyorum işten 5 çıkıyorum . Yaptıklarınada bayıldım bende bir çoğunu uyguladım
- Yerleri sirkeyle siliyorum gibi…
Yani amaç ve strateji çok basit yapay olan, kimyasal olan hiçbir şeyi ev sınırlarına sokmamak.
Çok zor değil inan. Bir de beyin inandıktan sonra çok daha kolay.
evet ben de cepten girince bazen öyle oluyor.mesajım görünmüyor sanırım sadece alıntımı çıkmış
sanırım gitti yazdıklarım:) yaptıklarını takdir ettim bende bir çoğunu evde uyguluyorum bu şartlarda zor olsada :) sürekli civar yerlerde doğal besin bulma telaşı tabi ne kadar doğal olduğu tartışılır. Ben çamaşırlarımı falan sabun tozu ile yıkıyorum sen nasıl yıkıyorsunevet ben de cepten girince bazen öyle oluyor.
Ama normal pc de olmuyor. Bir sorun olmuştur.