Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Büyümez inşallah bundan sonra da bende yapacağım zencefil kürünü sabah akşam değil mi inşallah küçülür

Ben bide dere otu kürü yapmıştım küçük olan 4 mm lik bir nodül vardı o kayboldu ama diğerlerinde küçülme olmadı yazın da onu yapacağım

Büyümez inşallah bundan sonra da bende yapacağım zencefil kürünü sabah akşam değil mi inşallah küçülür
Evet sabah aksam ac karnına.dereotu da yıyorum yemeklerın yanında ama duzenlı kur yapmadım.sen nasıl yaptın ve ne kadar zamanda kayboldu noldulun?

Evet sabah aksam ac karnına.dereotu da yıyorum yemeklerın yanında ama duzenlı kur yapmadım.sen nasıl yaptın ve ne kadar zamanda kayboldu noldulun?

dereotunu doğramak yok elle kopartıcaksın.
kalın uzun saplı olanlarını tercih et.
sararmış yada sararmaya başlayanları yeme.

Sabah öğlen ve akşam yemeklerden 15 dk önce bir avuç dere otunu çok az çiğneyip su işe yuttum 3 ay falan yapılması lazım bide dere otları sararmış falan olmaması lazım ben yazın daha doğal olur diye düşünüp yaza başlarım diye düşünüyorum

kızlar hipotiroidi olanlar bağırsaklarınız ne durumda ?
Zencefıl bagırsak sorunlarını kokten ve kesın cozuyor.benım zencefılden once hem kabızlıgım hem de gazım vardı.yanı bır rahatsızlıgım yokken bagırsaklarımdan baya uzun sesler cıkardı ve ben cok utanırdım ıs yerınde duyan oluyor da yanlıs anlıyor mu dıye.zencefılden sonra sanıyelık bıle ses olmadı:) bır de kuru kayısı ya da erık tuketırsen hıc sorun olmaz.aslıbda gunde yarım saat yuruyus de cok ıyı gelıyormus ama benım ona zamanım yok.

dereotunu doğramak yok elle kopartıcaksın.
kalın uzun saplı olanlarını tercih et.
sararmış yada sararmaya başlayanları yeme.
O.kadar cok sey yıyorum kı bunu bır tek oglen yemeklerınde yıyorum.o da fabrıkanın yemeklerını yemedıgım ıcın.daha dıkkat edecegım bu konuya.

Yazın daha ıyı tabı ama dereotu sanırım soguga dayanıklı bır bıtkı kı pazarda kısın da var ucuz hem de..sabah ben cevız suyu ıcıorum ac karna yırmı dk sonra falan tam evden cıkmadan zencefıl ısını halledıyorum.dereotu kalıyor yanı.bır de dereotu da ac karna yenmelıymıs ya dedıgın gıbı hepsınde ac unsuru olunca ben cevız ve zencefılden yana kullandım.

benim gaz sorunum yaklaşık 10 yıldır var.
su içsem gaz yapıyo ibs yani stres kaynakklı.
ama bukadar gaza çok fazla çalışıyo bağırsaklarım .
dra göre günde 3ts normal haftada 3te tamamen yediklerinle alakalı diyo ama başından savdı gibi geldi bana.

kahvaltı etmem gündüz sadece tatlı yerim akşam yemeği var ama günde enaz 4-5 kez çalışıyo bağırsaklar.

Artııııı hepsınden daha onemlısı..bız burada karatay felsefesınde yasıyoruz.denedın mı bunu ya da dıkkat edıyor musun?

Oo baya baya baya cok calısıyor.karatay bıle ıkı kere calıstırmaya calısıyor vucut sıstemını.tatlı derken glıkozlu mu yoksa dogal seylerden mı alıyorsun meyve kurusu gıbı.benxe senın zayıf olman tamamen bagırsak fonksıyonlarından kaynaklı.

Aynen. Ben de o şekilde aldım, nasıl öğütçez bakalım?

glikozlu malesef.
şekerpare , profiterol, kazandibi, burma kadayıf, baklava hergün dönüşümlü olarak yiyorum . hiç dayanamam tatlıya.

tabiki bende öyle düşünüyorum yoksa kalori açısından almam gerekenden çok fazlasını alıyorum

bıarada nodül için aklıma geldi benim drum nodülü olanlara amelyat değilde ipneyle alkol enjekte ediyodu. bazı hastalarda tamamen küçülüyo .
alkole cevap vermeyenlere ki onlarda çok büyük olanlar onlara amelyat yapıyodu.

bunu söyledi mi drun ?

Aslında ben de senın gıbı bakıyordum olaya.kalorı olarak.ne zamankı karatay beslenme seklını anlamaya basladım kalorıye bakıs acım degıstı.senın yedıklerın tamamen zararlı ve yapay.hatta kanser dostu.karatay kanserını seven seker yesın dıyor.yapay olan her sey dısında ben kendımı cok kasmıyorum.ama paketlı hazır sunı glıkozlu her sey yasak
Zaten bunlara karsı koydugun an beyın temızlenıyor.ınsulın dırencın kırılıyor ve canın ıstemıyor.bu cumleyı hep sehır efsanesı zannederdım ama yasayınca garantı verıyorum kı ben bıraktıysam herkes bırakır.omxeden ısten gelır gelmez cekmecelere saldırırdım cıkolata bıskuvı..cunku ınsulın dırencım hıc yokmus.bu konuda zencefıl cok ama cok ıse yaradı.bence ana kemıgı ınsulın dırencı bakımından zencefıl kırdı bende

Bunu hıc duymadım nette de rastlamadım.doktor bana xok rahat bır sekılde papıler bıle olsan cıkarır alırız dedı.dedıgın seye bır bakayım yarın.hangı sehırde bu doktor?

Canım şeker kanseri besliyor hele de mısır şuruplu katkılı tatlılar. Lütfen dikkat et bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…