Ben önceden yumuşatı+sıvı deterjan kullanıyordum. Ancak sonradan yani 3-4 aydır kestim yumuşatıcıyı.sanırım gitti yazdıklarım:) yaptıklarını takdir ettim bende bir çoğunu evde uyguluyorum bu şartlarda zor olsada :) sürekli civar yerlerde doğal besin bulma telaşı tabi ne kadar doğal olduğu tartışılır. Ben çamaşırlarımı falan sabun tozu ile yıkıyorum sen nasıl yıkıyorsun
asmucummm hoş geldinnnn..bende konuyu okuyup birşeyler anlamaya, almaya çalışıyorum.
kuzenimde guatır hastası. troid mi denir bilemiyorum..
sürekli tedavi görüyor. defalarca atom aldı..
sanırım karaciğere sıçramış
guatır ameliyatı oldu işte seneler önce. defalarca atom aldı. şimdi karaciğerdeasmucummm hoş geldinnnn..
Geçmiş olsun canım. Tiroid ca mı?
Normalde karaciğere sıçrar mı ki? Daha yakın organlar var. Mesela önce lenf metaztazı yapıyormuş.
yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir sorun olmadı matik olanları var onlar köpürmüyor ama bazen siyahlarda iz kalıyor çift durulattırıyorum yumuşatıcı yerine bende sirke koyuyırum, omo yuds çitfte durulatırsan kalıntı daha az olur bence . bulaşık makinasına parlatıcı gözüne elma sirkesi koyuyorum detejanda forsh diye soda bazlı deterjan var onu kullanıyorum .Ben önceden yumuşatı+sıvı deterjan kullanıyordum. Ancak sonradan yani 3-4 aydır kestim yumuşatıcıyı.
Şimdi bir tek OMO sıvı kullanıyorum maalesef.
Sabun tozunu bebek kıyafetlerinde kullanıyor bizim gelinimiz de benim nedense aklıma gelmedi. Gerçi sık çamaşır yıkamaktan kirlenmiyor ama güzel bir alternatif olabilir. Makinada sorun olmuyor mu? Köpürmesi falan?
Bir de buradan bir arkadaşmrveee28 çamaşır makinasının yumuşatı gözüne sirke koyduğunu söylemişti. Kafama baya yattı benim de, en azından dezenfekte etmesi için. Geçen koydum ama eşim astığı için ancak kuruduktan sonra aklıma geldi sirke koyduğum. Kuru halde koku falan yoktu. Bunu da deneyebilirsin. Bulaşık makinasına koyuyorum ben.
KK da bazı kadınlar hem bulaşık hem de çamaşır makinası için deterjanı kendi yapıyormuş. Umarım o seviyeye gelebiliriz.
belki tiroidle ilgisi yoktur yeni bir kanser olabilir mi?guatır ameliyatı oldu işte seneler önce. defalarca atom aldı. şimdi karaciğerde
Ben deterjan almıyorum artık. Zaten kaşık bile yıkamıyorum elimde bana hijyenik gelmiyor. Mutfakta el yıkamak için falan da sıvı sabun kullanıyorum. Sabun tozunun matik olanlarını hiç görmedim belki ilgilenmediğim için. Ama sirke kullanmaya devam edeceğim. Peki sabun tozu kullanmak sıvı deterjan kullanmaktan daha mı pahalı daha mı ucuz oluyor?Sirkesiz bir ev düşünemiyorum ben. Toz alırken falan da sirke püskürtüyorum fıs fıs şişesinin içinde. Yerleri sirkeyle siliyorum, kapı kollarını, elektrik düğmelerini falan.yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir sorun olmadı matik olanları var onlar köpürmüyor ama bazen siyahlarda iz kalıyor çift durulattırıyorum yumuşatıcı yerine bende sirke koyuyırum, omo yuds çitfte durulatırsan kalıntı daha az olur bence . bulaşık makinasına parlatıcı gözüne elma sirkesi koyuyorum detejanda forsh diye soda bazlı deterjan var onu kullanıyorum .
guatır ameliyatı oldu işte seneler önce. defalarca atom aldı. şimdi karaciğerde
belki tiroidle ilgisi yoktur yeni bir kanser olabilir mi?
Yeni bir oluşum gibi evet. Ama normalde tiroid kanseri yıllar sonra çok nadir çıkarmış bir yerinden.
Allah yardımcısı olsun. Kemoterapi mi alacak, ameliyat mı olacak?
Yalnız asmu şöyle bir şey var. Bizim yaptıklarımız genelde kanserden korunmak için ya da yaş ilerledikçe sağlıklı yaşlılar olmak için. Ama kanserli olan hastalarda otlar falan ters tepebiliyormuş. Mesela keten tohumu sağlıklı insanı kanserden korurken; kanseri olan insan için zararlıymış. Büyümeyi hızlandırıyor gibi.dediğim gibi net bilmediğim için birşey diyemiyorum.
guatırdan ameliyat oldu kötü duyluymuş. ondan sonra atom tedavisi gördü.
şimdi 6 aylık bir süreç bekleyecekler. kuzenimde otlara başlayacam diyor.
sonra kemoterapi olabilir belki
Yalnız asmu şöyle bir şey var. Bizim yaptıklarımız genelde kanserden korunmak için ya da yaş ilerledikçe sağlıklı yaşlılar olmak için. Ama kanserli olan hastalarda otlar falan ters tepebiliyormuş. Mesela keten tohumu sağlıklı insanı kanserden korurken; kanseri olan insan için zararlıymış. Büyümeyi hızlandırıyor gibi.
Ama genel anlamda sağlıklı beslenirse ki bence bunun en güzel yolu Karatay, en azından baya bir kazançlı çıkar.
canım şöyle. Diyet denen zırvalığa kimse inanmamıştır şimdiye kadar. En azından yapanlar da kısa süre sonra fazlasıyla alır. Canan Karatay bunu hayat şekli haline getiriyor.dün konuştuk. ömer çoşkunu bilirsiniz.
onu aramış 750 tl lik 3 aylık bir program hazırlamış. baya baya alacaktı.
bende yapmamasını söyledim. ömer çoşkun hapiste diye biliyorum. sağlık bakanlığından onayı olmayan şeyler.. umarım dinler beni.
karatay hakkında da bir bilgim yok açar mısın. onun böyle hastalar için özel gıda listesi falan mı var
Ayrıca bu hayat tarzına geçince kan değerlerinin, var olan hastalıklarının nasıl düzeldiğini zamanla göreceksin.dün konuştuk. ömer çoşkunu bilirsiniz.
onu aramış 750 tl lik 3 aylık bir program hazırlamış. baya baya alacaktı.
bende yapmamasını söyledim. ömer çoşkun hapiste diye biliyorum. sağlık bakanlığından onayı olmayan şeyler.. umarım dinler beni.
karatay hakkında da bir bilgim yok açar mısın. onun böyle hastalar için özel gıda listesi falan mı var
canım şöyle. Diyet denen zırvalığa kimse inanmamıştır şimdiye kadar. En azından yapanlar da kısa süre sonra fazlasıyla alır. Canan Karatay bunu hayat şekli haline getiriyor.
Temel prensip yapay olan, rafine olan her şey yasak. Ekmek ve glikoz başta. Bunları yaparsan zaten baya yol almış olacaksın.derindenizlerden şu sayfayı vermişti. Okudum boş kaldıkça da bakıyorum. http://woto.com/oneriler
sen de bak harika şeyler var. Okuduktan sonra artık şeker yememeye beynin ikna olursa bu oyunu kazanırsın sen.
anladım.dediğim gibi çok bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum.Ayrıca bu hayat tarzına geçince kan değerlerinin, var olan hastalıklarının nasıl düzeldiğini zamanla göreceksin.
Mesela sanırım ilk bir kaç sayfada benim kan değerlerim var reel datalarla.
geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyi haberlerini alırsındediğim gibi net bilmediğim için birşey diyemiyorum.
guatırdan ameliyat oldu kötü duyluymuş. ondan sonra atom tedavisi gördü.
şimdi 6 aylık bir süreç bekleyecekler. kuzenimde otlara başlayacam diyor.
sonra kemoterapi olabilir belki
ben daha yeni 1,5 kg lik sabun tozu 22,00 tl ye aldım normal deterjan fiyatlarını bilmiyorum pahalı mı ucuz mu bilemiyorum. Bulaşıkları sadece sirke ile mi yıkıyorsun orasını anlamadım. ben şampuanıda sls paraben falan olmayanlardan alıyorum duş köpüğü falanda kullanmıyurm sabun kullanıyorum.Ben deterjan almıyorum artık. Zaten kaşık bile yıkamıyorum elimde bana hijyenik gelmiyor. Mutfakta el yıkamak için falan da sıvı sabun kullanıyorum. Sabun tozunun matik olanlarını hiç görmedim belki ilgilenmediğim için. Ama sirke kullanmaya devam edeceğim. Peki sabun tozu kullanmak sıvı deterjan kullanmaktan daha mı pahalı daha mı ucuz oluyor?Sirkesiz bir ev düşünemiyorum ben. Toz alırken falan da sirke püskürtüyorum fıs fıs şişesinin içinde. Yerleri sirkeyle siliyorum, kapı kollarını, elektrik düğmelerini falan.
ben şimdiye kadar kortizol ve insülin hiç ölçtürmedim. Hoş ya diğer değerlerimize de baktırabilmek için neredeyse doktoru biz yönlendiriyoruz. Özel hastanede bile minnet rica.. Ben de o sayede öğrendim pek çok şeyimi.
Mesela 3 hafta önce çok rica ettim parathormona baktırır mısınız diye de zar zor yazdı. Parathormonum normalde çok çıktı. Baya bir tırstım tümör mü var bezde diye de ugs sonucuna göre yok. Muhtemelen dvit eksikliği dedi. Tahlilde çok düşük çıkınca takviye alıyorum şimdi. Mart 18 de kontrolüm var inşallah düşmüştür parathormon değerim.
Senin baya iyi maşallah. Biraz TSH düşük ama nodülün yoksa bence iyi guruptasın.
ben daha yeni 1,5 kg lik sabun tozu 22,00 tl ye aldım normal deterjan fiyatlarını bilmiyorum pahalı mı ucuz mu bilemiyorum. Bulaşıkları sadece sirke ile mi yıkıyorsun orasını anlamadım. ben şampuanıda sls paraben falan olmayanlardan alıyorum duş köpüğü falanda kullanmıyurm sabun kullanıyorum.
Canım şeker kanseri besliyor hele de mısır şuruplu katkılı tatlılar. Lütfen dikkat et bu konuda.
Bunu hıc duymadım nette de rastlamadım.doktor bana xok rahat bır sekılde papıler bıle olsan cıkarır alırız dedı.dedıgın seye bır bakayım yarın.hangı sehırde bu doktor?
Hangı sampuanı kullanıyorsun merak ettım:)) eczaneden falan mı alıyorsun roc un almıstım bır kere..ben daha yeni 1,5 kg lik sabun tozu 22,00 tl ye aldım normal deterjan fiyatlarını bilmiyorum pahalı mı ucuz mu bilemiyorum. Bulaşıkları sadece sirke ile mi yıkıyorsun orasını anlamadım. ben şampuanıda sls paraben falan olmayanlardan alıyorum duş köpüğü falanda kullanmıyurm sabun kullanıyorum.