Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Sana da mutlu hafta sonu olsun,
Aaa, neden protesto ediyorlar ki?
Sağolasın canım.
Hafta içi 16 yaşında bir kız elinde kendi ruju ile mağazaya gitmis aynısını almak için,kıza hırsız muamelesi yapmışlar ,soymuşlar ,pantalonunu indirip,tişörtünü sıyırıp üzerini aramışlar erkekler,hatta mağaza müdürü kafasına vurup hakaret etmiş ,hafta içi tüm sosyal medyada vardı protesto.

Kıyamadım sürmeye ama kaşıkla aldım biraz. Kızım da merak etti babasıyla içti.wsim gelince elmayı süreceğiz 40 gün falan oluyor zaten.

Ya bu adamların kamerası bilmem neyi yok muymuş?? Şimdi kız dava açsa tonla para alır.

Kızlar ne zamandan beri yazacağım da aklımdan çıkıyor. Eşim geçen hafta günü birlik Çankırı ya gitmişti. Tuz almasını söyledim de gittiği fabrika bunların Çankırı şubesi birini göndermiş almaya adam da öğütülmüş almış. Ama normal tuzlar gibi değil böyle nemli gibi doğal olmasından mi kaynaklanıyor ki? Ben kristal halde bekliyordum nedense ama genelde böyle alınıyor değirmen derdi olmasın diye demişler eşime. Mineral kaybı olur mu acaba.tadi da gerçekten dışarıdaki tuzlara göre daha sert.5 kilo Çankırı tuzum var artık. Ankarada bir yerde 200 gramı 5 TL demişlerdi. Böyle yani bilgisi olan var mı böyle nemli duruşu hakkında. Mesela tuzluktan rafine tuz gibi seri akmıyor gibi..@derindenizlerden choccywhoccydoodah

Limon sirkem genlesti sanki asitten dolayı galiba.rengi sarardı ve mis gibi kokuyor. İkinci butona başlayacağım ben.

Ya bu adamların kamerası bilmem neyi yok muymuş?? Şimdi kız dava açsa tonla para alır.
Depoda olmuş bu olaylar canım.Kamera var mıydı yok muydu bbilememde,yaptıkları açıklamalar doğrular nitelikte.Mağaza müdürü uzaklaştirılmış.
Sanmıyorum canım.Bende genelde deniz tuzu alıyorum,çekilmemiş degirmende öğütüyorum,hiç nemli gibi olmuyor taneli olduğu için ama incecikse normal bence.

İçine pirinç at canım tuzluğun,nemi alır biraz.Ben ince tuz kullanırken hep pirinç koyardım.

ara ara troid bezimin oralarda aşağı bakan kısmında ağrı girip çıkıyor. hasimatosu olup troid bezi ağrıyan var mı?25 mg eutroks içmeye devam ediyorum. doz hakkında sorular için hangi bölüme danışayım çünkü tüp bebek merkezinde yapılan bir testte çıktı.

İncecik. Neyse yapcak bir şey yok kullanacağım artık.

Benim bir ara çok ağrirdi.antikorumun yüksek olduğu zamanlar.ama stres de yapar ağrıyı başka şeyler de Haşimoto da suç aramadan önce başka şeylere bakmak da lazım. Hayat çok karışık. Farkında bile olmadan bir şeye sinir stres yapabiliyoruz bu da bedenimizden çıkıyor. Ama bende de olurdu ağrı. Senin bebek çalışmaları nasıl gidiyor. Uzun zamandır yoksun buralarda.

ilaçlarımı içip oturuyorum.öylesine çalışıyorum bebek konusunda benim adam pek istekli değil bebek konusunda bende sıkıldım çırpınmaktan hatta dondurulmuşları bile yaza bıraktım.kocam düşünmüyor ben kendimi paraladığımla kalıyorum.

Esin neden istemiyor? Yaşlarınız mi çok genç? Mutlaka bir nedeni vardır. Ayrıca nasip olan vakit gelmeden olmuyor.ben de 3 yıldır istiyorum eşim de istiyor ona bakarsan ama olmuyor.3 tane kimyasal gebelik yaşadım ama bir tutunamadi.olmayinxa olmuyor ama tek taraf isterse konsantrasyon bozulur zevki kalmaz işin.

Değerlerin nasıl peki?tsh antikorlar falan.

Ya kızlar eşik bu hafta yok cuma gece gelecek.canim hiç yemek yapmak istemiyor. Ama yapmam lazım kızım var. Ne yapsam diye düşünüp duruyorum. .

Aa bundan ben de bahsetmiştim. Ümit Aktaş da anlatıyor bu buğdayı. Netten bir araştır İpek. Geçenlerde ben ekmek yapmayı denedim siyez unundan, belki benmi beceremedim bilmiyorum...eh işte yeniyordu, ama sadece ilk gün...ertesi gün kalanları bir türlü midem almadı. Normal buğdaydan çok daha farklı, hatta ilkel bir tat olduğu kesin

Gerçi bir dene, dediğim gibi belki de ben beceremedim ekmek olayını.

Buğday ve unu farklı şeyler demi?Migrosta falan hiç rastlamadım ya da dikkatimi çekmedi. Unundan ekmek falan yapmak benim harcim değil de buğday farklı bir şeyse denemek isterim.bu arada kara buğday denemeleri gayet iyi çorbalara pirinç alternatifi olarak serpistiriyorum minimum düzeyde kullansam da. Bugu canan hoca çok övunce merak ettim. 5 m Migrosta var mıdır buğdayı?

Yok canım ya, bulamazsın Migros'da . Organik pazardan aldım ben, bildiğin öğütüp ununu yapmışlar. Yoksa buğday ve müsli olarak kullanacağın şekilde de vardı. İnternetten de alabilirsin.
Karabuğday dolmaya da süper oluyor. Aklında bulunsun :)

Duydum ama denemedim hiç canım.
Bu arada kızım yine hasta 40 dereceyi gördüm ateş,şimdi hastanedeyiz serum takıldı,kan ve burnundan sümük aldılar onlara tahlil yapılacak, salgın varmış yine ismini söyledi doktor ama ben hatırlayamıyorum şimdi yeni bir virüsmüş,burnundan yada genizden alınan akıntıda çıkıyormuş sonucu,biz sadece burundan aldırabildik.Bakalım ne çıkacak sonuçlarda.
Virüsler bile cins cins,hangi birinin aşısını yaptıracağız.
Yavrum öyle halsiz ki kafasını kaldıramıyor.Uyudu hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…