Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Bir şey olmaz, kabuk çıktıkça at içine.

Okurken bile ağlıyorum şu an yazdıklarını :) evet ten tene temas çok önemliymiş baba ile de benimle de yapacak kızım temaslarını...çok heyecanlıyım minik minik tulumlarını çoraplarını öpüyorum kokluyorum...kucağıma alınca yazarım tabi...

Küf gibi görünen şeyler üzümün sirke anası altında kalan ve yüzeye çıkmış hali.yani üzüm çekirdeği dolabı açınca bozuk bir şey var kokusu almıyorum ama yarın anayı biraz dağıtıp tadına bakayım sabredemeyecegim.sonucu yazarım ama sanki küf değil gibi geliyor bana. Yine de emin değilim tabi ilk kez yaptığım için.

Bunu deneyeceğim yaprağım da var.evdeklwr beğendi buğulamayı. Mutfak da tencere de hiç kokmadi.bir dahaki sefere büyük bir balık kullanacağım palamut mesela. Sy de Aralık ayında yenebilecek balıklar yazıyor da çinko ocaktaymis mesela ben de bu tür şeyleri hiç bilmiyorum. Cinekopun da kilosu burada 25 lira civarında.cok mutlu ve huzurluyum balığı sağlıklı bir şekilde yedik diye.

Babasi girecek mi doğuma? Ben de özel hastanede yaptım ama benim doktorum eşleri almıyoruz bayılan oluyor heyecan yapan oluyor kadın da panik oluyor operasyonu bırakıp adamla uğraşıyoruz sonra demisti:)çıkış anını ben görmedim ama eşim anlatıyor. Hemşire çıkarmış kapıdan eşime göstermiş. Eşim o an dönüp kaldım aylardır göremediğin varlık karşında garip yoğun duygulardır demişti. Bir de bizim hastanede ekran sistemi vardı.mesel ipek xxxx sezaryene alındı. Bebek xxxx dünyaya geldi gibi tv gibi bir şeyden bekleme salonuna görsel veriyorlardı. Hepsi çok heyecanlı.dogun şekline karar verdin mi?

Evet canım normal Doğum olacak eğer bir terslik söz konusu olmazsa...babasıyla birlikte Doğuma hazırlık kursuna katıldık 4 hafta 16 saat süren bir kurstu...baba Doğuma girecek hatta kordonu da kesecek süreci biliyor artık kurs sayesinde masaj egzersizleri öğrendi hatta nefes tekniklerini de o hatırlatacak :) eşim çok sakin görünür her zaman bana göre ben daha panik ve heyecanlıyımdır geçen akşam bir yalancı kasılma yaşadım "aaayyy noluyorr hadiiii gidelimmmm hastaneyeeeee..."diye panik oldu eyvahhhh dedim ben sana güveniyordum :) sezeryan olsa bile babanın girmesine izin veriyorlar ten tene teması sezeryandan da yapacaklar ameliyathane de..doğumhaneyi gezdim normal Doğum odaları tek kişilik otel odası gibi dizayn edilmiş tütsüler mumlar pilates topu :) anlatıyorum anneannem ben tarlada doğurdum yavrum ne topumuz vardı ne mumumuz diyor...

Okuması bile çok heyecan verici cidden. Yanına bol bol bebek bezi al. Şu gibi bez gidiyor. İlk aylar hediye diye bez gelmesi en makbule geçen hediyelerdendir.daha dün gibi şuradan hamile olduğunu yazman.zaman ne çabuk geçiyor ya.hakkimizda hayırlısı olacaksa inşallah Allah bana da nasip etsin en kısa zamanda artık menopoza gireceğim neredeyse:)

Doğum sancıları esnasında edilen dualar kabul olurmuş senin için de dua edeceğim aklımda :) evet daha dün gibi benim de aklımda burada hamilelik sevincimi paylaştığım an... bezlerimizi stokladık :) ben dokunamaz altını açamam banyo yaptıramam tırnaklarını kesemem diye korku yaşıyorum inşallah hepsi sadece bebeğime kavuşana kadardır onu görünce değişir herşey...

Kızlarrrr Günaydın,
Watsons-mağazalarında 20 TL lik alışveriş yapana, watsons kart ile "LifeCo Organik Hindistan Cevizi Yağı" sadece 29.90TL. Kartım yoktu kasiyer mağaza içinde ki müşterilere sordu ve biri yardımcı oldu aldım. 20 TL lik alışveriş yapmak istemezseniz de, yapan ve indirimli ürün almak istemeyen birine rica edebilirsiniz bu hakkınızı ben kullanabilir miyim diye. Bilginize...

Son düzenleme:
Canimmn çok sağol. Aklından geçirmen bile yeterli:)teşekkürler.
Kucağına alınca içgüdüsel bir duygu bu profesyonel anne gibi olacaksın.
İyi tatiller kızlar herkse

Ne zamana kadar geçerli. Hafta sonu gitmem mümkün değil benim. Bir de sirkelerin tadına baktım harika olmuş kesinlikle bozuk gibi değil.kojusunda değil ama tadında sirkelesme var hem de keskin. Bugün tam 34 gün oldu. Haftaya elmayı süzüp kullanmayı düşünüyorum. Eşimin midesinde helikopteri vardı 1 senedir uğraşıyor.nurcin hanım da buna benzer bir şeyi elma sirkesiyle yenmiş. Acaba şimdi anayı kaldırıp az az alsam mı ananın altından. Çünkü eşim ptsi şehir dışına çıkıp cuma gelecek az da olsa içsin istiyorum. Ne dersin?sirke anası da böyle deniz anası gibi kesinlikle dağılmayan kalıp gibi bir şey. Ben bu sirke yapma işini çok ama çok sevdim anlatamam. 1 litre cam süt kavanozlarinda yapsam olur mu ki?

Şimdi sen nasıl tükeneceksin bu yağı?

Süpermiş tabi herkes protesto ediyor bu aralar watsons'u,güzel indirimler yapmışlardır.

İyi pazarlar herkese,

Tarihini sordum ama hatırlamıyorum 11'iydi belki. En az 50 gün veya 2 ay beklesen iyiydi ama sirkeni haftaya süzsen bile ağzı kapalı olarak, loş ve serin bir yerde en az 2 hafta kadar dinlendirip olgunlaştırmalısın. Çok istiyorsan azıcık alıp içir kocana. Ana'yı gözün gibi koru, bundan sonra ki sirkelerin için maya o olacak, hatta uygun meyve bulursan hemen yenisini kur hazır ananda oluşmuşken. 1 litre cam süt kavanozlarında yapabilirsin, olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…