Sağolun kızlar. Amn inşallah hiçbiri hasta olmasın yazık ya.
Artık midem kaldırmıyor hastane ortamını benim.Dün neredeyse istifra edecektim. Sağıma bakıyorum istifra eden biri,soluma bakıyorum aksıran öksüren birisi. Zaten hepsine serum taktılar tahlille.Salgınmış.Şimdi doktordan geldik,kimliği unuttum geri döndüm,oradan çıktık eczanede çocuğun montunu unuttum,kafam yerinde değil bugün bir yerlerde umarım önemli birşeyimi unutmam :-(
Karatay benide zorluyor samson,yani sıkılıyor insan bir yerden sonra.Kahvaltıda alternatif yok gibi birşey benim icin,yumurta yiyemiyorum artık.Hayret ediyorum sürekli uyabilene inan. Öğlen desen ne yiyeceksin hep aynı sebzeler,ete bayılan insan değilim zaten,zor yiyordum,karatayla mecbur olunca iyice soğudum.
Ben 5 saate uyuyorum birde bildiğim zararlılardan uzak duruyorum onun dışında ekmek yiyorum artık saçlarım acayip döküldü benim ilk zamanlar,tam çavdar alıyorum ekşi mayalı,kahvaltıda yiyorum yalan yok. Yaşam tarzı haline gelemiyor cidden zor.Yapabilene saygım sonsuz.
Bak bu aralar granola yoğurt aşeriyorum adeta,şimdi granola yapacağım yoğurtla meyveyle yiyeceğim bir öğünde. Rüyalarıma girecek yemezsem