İnanki canım birşey gelmiyor aklıma ama demirhindi şerbeti deneyebilirsiniz,soğukta içiliyor diye biliyorum ben.
Canım ben sabah eşime tost ve mandalina suyu veriyorum,yolda yiyor,çok erken çıktığı için böyle bir yol bulduk,arabada yiyor giderken,ben hazırlamasam dışarda yiyecek,dolayısıyla böyleyiz ama 3 mandalina eşime sıkıyorum,1 küçük bardak oluyor,2 mandalinada kızıma içiriyorum arada,dolayısıyla günlük en az 3 mandalina kabuğu oluyor. Ben hala meyveye mesafeliyim ama kızıma ve eşime mesafe koydurmadım.Zaten çok nazlı ve seçici bir çocuk,meyveyi kısmayayım diyorum. Ki zaten okulda haftada 1 gün meyve günü.
Posaları ancak içinden çıkarabilirsem sirke yapabilirim gibi görünüyor o halde canım,oda zor gibi.
Ama bizde tembellik yapıyoruz.Muhakkak genetik ama 1 saat ayırabilmemiz lazim ikimizin günde. Tabiki Deniz Akkaya olamam ne kadar sporda yapsam ama bana şöyle bir motivasyon oldu,sabahın karanlığında incecik haliyle o ihmal etmiyorsa ben hiç etmemeliyim zira kilo almaya çok müsaitim. Bugün çıkamadım ama evde plates yada leslie yaparım dedim.