Çok geçmiş olsun şu an ilaç kullanıyor Musun peki? Değerin gebelik için çok yüksek olmasa da gebeliğe engel teşkil olabilir tüp bebekten önce risk alma bence endokrinolojiye muayene ol dert etme 10-15 günde bile düşebilir ilaç başlanırsa...
Kullaniuorum cnm.mayistan beri eut...x 25 mg kullaniorum hersabah..acaba dustumu ki ????
Belki biraz daha doz arttırımına giderler canım gebelik istediğin için...muhtemelen düşmüştür ilaçlarını kullanıyorsan düzenli olarak...
Aynen cnim cok duzenli hergun aldim mayistan beri.endokrine gidicem nasipse..seninde dogumun baya yakin sanirim kazasiz belasiz ins.senin tsh degerin kacti hamile kaldiginda?
Hiç yoktansa olur. Zaten alınacak yağ mutlaka soğuk sıkım ve doğal sertifikalı olmalı. Lifeco bu anlamda tercih edilen markalardan biri.Bu Hindistan cevizi yağı yerine Hindistan cevizi yesek olmaz mı en azından daha güvenilir. Yağda güvenilir bir marka bulamazsak şike durumu olabilir.
"Alaaddin" kim kız?Alaaddin bu harika bir haber yaaaa.ben migrosu çok seviyorum. Ağız bakim ürünlerini biliyordum her sene ağız sağlık haftasında yapıyor da temizlik malzemelerini bilmiyordum.ayni katta ama o kısma hiç bakmamıştım dün. Kadının biri de dünya kadar mikrofiber bez falan almış da napcak ki bu kadar demiştim. Hemen gidip arap sabunu stoğu yapayım. Çok sağol paylaşım için. Eminim @choccywhoccydoodah bayılacak buna.
Narenciye kabuğundan yapılan sirkeler temizlikte kullanılır. Bir meyvanın kabuğundan gıda olarak kullanma amaçlı mesela elma sirkesi yapmayı düşünüyorsanız mutlaka ve mutlaka ilaçsız, doğal yetiştirilmiş olduğundan emin olmalısınız. Limon sirkesi yapmak isteyenler fermentasyonu zor olacağı için balı çok daha fazla koymalı.Gerçekten bak öğrendiğim iyi oldu canım peki nelere iyi geliyor
Ben de gördüm ama hiç kullanmadım. Bunlar genellikle sirke bazlı temizleyiciler. Narenciye kabuklarından sirke kurup temizlikte gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.Kızlar Migros'tan geldim de güzel indirimler var ama kızım durmadı bakamadım bir iki arap sabunu aldım çıktım.yarin onu okula bırakınca detaylı bakacağım.yalniz dikkatimi çeken bir şey vardı frosh ürünlerini kullanan var mı?mutfak için greyfurt özlü bir yüzey temizleyici buldum üstünde yenilmeyen hiç bir şey kullanılmamıştır gibi bir ibare vardı. Arap sabunuyla sildim.artik durular kurula ankastre için falan bazen yorucu oluyor bu çabucak işimizi görür mü ki? Ne düşünüyorsunuz?
Bende sizlere frosh ürünlerini sorucaktım merak ettimKızlar Migros'tan geldim de güzel indirimler var ama kızım durmadı bakamadım bir iki arap sabunu aldım çıktım.yarin onu okula bırakınca detaylı bakacağım.yalniz dikkatimi çeken bir şey vardı frosh ürünlerini kullanan var mı?mutfak için greyfurt özlü bir yüzey temizleyici buldum üstünde yenilmeyen hiç bir şey kullanılmamıştır gibi bir ibare vardı. Arap sabunuyla sildim.artik durular kurula ankastre için falan bazen yorucu oluyor bu çabucak işimizi görür mü ki? Ne düşünüyorsunuz?
Bende çok mutlu oldum sizlere burada bulduğumaOoo baya aktifsin sen de.cok iyi oldu aramıza katikdigin:)
Çok sağol canım yarın watsonsdan ilk işim bunu almak olucakMiyav_su ben lifeco kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır falan öyle çok hayatımıza girdi ki özbakıma nadir de olsa yaptığım tatlılara pilava bile koyuyorum artık...
Anladım canım öğrendiğim iyi oldu Zaten evime meyve girmiyor sadece kuru meyveler varTemizlikte kullanılıyor.zaten tarım ilaçlarından dolayı kabukları ben mümkün olduğunca kalın soyuyorum.kizlar da öyle. .
Ben bir ara içim marka alıyordum şimdi almıyorum kendim yapmayı düşünüyorumTam da seni arıyordum merveeeeeee.kizim evde yaptığım yogurttan ayranı içmiyor ağzına kaymak geliyormuş ki yok yani psikolojik sanırım.ben de kafire sardım son zamanlarda güzel de içiyor. AOC alıyordum Migrosta içim kefir de kampanya vardı deneyeyim dedim aldım. AOC ye göre daha yogun ben daha çok beğendim. Kızım da aoç dahq ayran havasında diye onu beğendi ama yine de içiyor. Sen hangi markayı alıyorsun kefir de?
İpek artık kendi kefirini mayalasana, Ankara da kesin bulursun maya. AOC de bile satılıyordur belkiTam da seni arıyordum merveeeeeee.kizim evde yaptığım yogurttan ayranı içmiyor ağzına kaymak geliyormuş ki yok yani psikolojik sanırım.ben de kafire sardım son zamanlarda güzel de içiyor. AOC alıyordum Migrosta içim kefir de kampanya vardı deneyeyim dedim aldım. AOC ye göre daha yogun ben daha çok beğendim. Kızım da aoç dahq ayran havasında diye onu beğendi ama yine de içiyor. Sen hangi markayı alıyorsun kefir de?
Bencede kendimiz yapmamız daha sağlıklı canım rabbim sağlıcakla versin kucağınıza bebişiniziCanım bende Başakla aynı fikirdeyim :) aoç alıyorum bir kere baltalı aldım beğenmedim...içimi de denedim onu da sevemedim aoç alınca içim daha rahat ediyor cam şişeden sanırım :) doğum yaptıktan sonra da kendim yapmaya başlayacağım...
Gerçekten mi süpersin bende yapayım ilaçdan sonra dereotu yiyeyimCanım darısı sana inşallah...benim de polikistik overim vardı...hamile kalmadan önce her sabah düzenli dereotu yedim aç karna ilaç içtikten en az 1 saat sonra belki uygulamak istersin... 0.246 ymış şimdi baktım eski sonuçlarıma...endokrinoloji doktorum hep hedefimizin 0.200 şer olduğunu söylemişti zaten ama benim tüm tiroidlerim alındı nüks riskinden korkulduğu için bu kadar düşük değerim...ilk tüp bebek denemen mi olacak?
Peki canım alıç sirkesi hakkında ne düşünüyorsun canımNarenciye kabuğundan yapılan sirkeler temizlikte kullanılır. Bir meyvanın kabuğundan gıda olarak kullanma amaçlı mesela elma sirkesi yapmayı düşünüyorsanız mutlaka ve mutlaka ilaçsız, doğal yetiştirilmiş olduğundan emin olmalısınız. Limon sirkesi yapmak isteyenler fermentasyonu zor olacağı için balı çok daha fazla koymalı.
Not: Kestane balı kullanmayın sirke kurarken, fermentasyonla ilgili bir sıkıntıya neden olduğundan önerilmiyor.
Kuşum bu Prof. Saraçoğlu nun dereotu kürü. Çok kere yazdık bilmeyen kalmadı gibi geliyor o yüzden. Cevizde iyi gelir. Akşamdan 2-3 cevizi kılçık gibi iç kıımlarıyla beraber 1 bardak içme suyuna koyup, kapağıyla sabaha kadar bekletip aç karnına içiyoruz cevizi de yiyoruz. 30 dk sonra kahvaltı. Sonra tere ve zencefilde iyi geliyor.Gerçekten mi süpersin bende yapayım ilaçdan sonra dereotu yiyeyim
Alıç bulduysan yap mutlaka ve tüket. Yapmadan önce güzelce yıka, 30 dk sirkeli suda beklet. Sonrada 3-4 saat açıkta beklet ki kabuklar kararsın, fermentasyona hazırlansın. Sonra da kur aynı yöntemle.Peki canım alıç sirkesi hakkında ne düşünüyorsun canım
Canım benim ben daha yeni ögrendim tiroitlermin az çalıştığını bilmiyordum sayenizde ögrendim Allah razı olsun dereotu ve zencefilinde yaparımKuşum bu Prof. Saraçoğlu nun dereotu kürü bu. Çok kere yazdık bilmeyen kalmadı gibi geliyor o yüzden. Cevizde iyi gelir. Akşamdan 2-3 cevizi kılçık gibi iç kıımlarıyla beraber 1 bardak içme suyuna koyup, kapağıyla sabaha kadar bekletip aç karnına içiyoruz cevizi de yiyoruz. 30 dk sonra kahvaltı. Sonra tere ve zencefilde iyi geliyor.