Var canım bahsettiğim lifeco markaWatson da var mı ki doğal Hindistan cevizi yağı? ??? Yanlışın yok demi??
Benim bulunduğum ilde aktarda bulamadım ben canım o yüzden watsonda görmüştümEvet İpek var, Life co'nun hindistan cevizi Watson'da. Aktarda da bulmak çok kolay gerçi.
Canım bende insülin direnci var biliyorsun Karatay'da o direnç düşünceye kadar yasak kuru meyvede paketli almıyorum bulunduğum ilde köylü pazarı oluyor her hafta ctesi oradan alıyorum güneşte kurutulmuşSen neden meyve yemiyorsun? Ben de bir ara sanmıştım kuru meyveye ama güvenmiyorum artık.kurutma teknikleri falan fabrikasyon.bir de arkalarına bakarsan genelde SO4 falan kullanılmış. En güzeli doğasını bulup mevsiminde yemek.kizim kuru üzüm seviyor diye alıyorum ama onun dışında kuru meyve almıyorum uzun zamandır.
Bulaşık makinesi deterjanı ve çamaşır makinesi deterjanı hangi marka kullanıyorsun canım Benide aydınlatın bu konudaBen de hiç kullanmadım ama sonuçta pakete girmiş bir şey. Ben yine arap sabunuyla devam edeceğim sanırım.
Elde yıkamak için Sodasan çok güzel ama organik olarak denediğim makine tabletleri/tozları pek iyi iş çıkarmadı.Bulaşık makinesi deterjanı ve çamaşır makinesi deterjanı hangi marka kullanıyorsun canım Benide aydınlatın bu konuda
Frosh en kısa zamanda deneceğim canım peki çamaşırlar için hangisi pekiElde yıkamak için Sodasan çok güzel ama organik olarak denediğim makine tabletleri/tozları pek iyi iş çıkarmadı.
Migros'tan Froch alıyorum , sanki içerik olarak bir tık daha iyi gibi.
Alma Vim var, o güzel. Ama beyazlarda klasik market detarjanları performansı bekleyemezsin. Öyle kar beyaz yapmıyor , ama kesinlikle doğal. Su gibi kokuyor çamaşırlarım makineden çıkınca.Frosh en kısa zamanda deneceğim canım peki çamaşırlar için hangisi peki
Çok soru sordum kusura bakma canım bu deterjan Migros da yada Carrefour var mı pekiAlma Vim var, o güzel. Ama beyazlarda klasik market detarjanları performansı bekleyemezsin. Öyle kar beyaz yapmıyor , ama kesinlikle doğal. Su gibi kokuyor çamaşırlarım makineden çıkınca.
Yok canım maalesef, ben ya organik marketten ya internetten alıyorum. Migros ta yine Froch'un sıvı detarjanı var. O da fena değil; ama Froch organik değil sanırım; sadece diğerlerine göre çok daha doğal. Netten bakmak lazım içeriğine.Çok soru sordum kusura bakma canım bu deterjan Migros da yada Carrefour var mı peki
Kesinlikle bakmak lazım canımYok canım maalesef, ben ya organik marketten ya internetten alıyorum. Migros ta yine Froch'un sıvı detarjanı var. O da fena değil; ama Froch organik değil sanırım; sadece diğerlerine göre çok daha doğal. Netten bakmak lazım içeriğine.
Bu konuyu çok konuştuk burada biz.ben Karataycilar gibi karbonat sirke limon tuzu ve kaya tuzu karışımından deterjan yaptım 70 derecede yikadim ancak bardaklar hep buğulu çıktı eşim kızdı resmen kafayı yedin diye maalesef ben finish e geri döndüm ama fairy kampanyası yakalarsam alıyorum. Çamaşır deterjanı olarak da sıvı deterjan ariel ancak miktarı düşürmek için özellikle beyazlarda çamaşır sodayı ve sabun tozu mantık olanlardan kullanıyorum. Kızlar da öyle yapıyor.sodayi renklilerde de kullanıyorum bazen ama çekiniyorum solmasın diye. Yine de bu üç karışımla sıvı deterjan kullanma durumu yarıya düştü diyebilirim.sen ne kullanıyorsun?Bulaşık makinesi deterjanı ve çamaşır makinesi deterjanı hangi marka kullanıyorsun canım Benide aydınlatın bu konuda
Bende bulaşıkta pril kullanıyorum çamaşırda sıvı omo ya kullanıyorum canım şuan vücudumda egzamada var doktorum deterjanı ve yumuşatıcıyı yasakladı yumuşu bıraktım biraz zor bıraktım gerçekten insanı bağlıyorBu konuyu çok konuştuk burada biz.ben Karataycilar gibi karbonat sirke limon tuzu ve kaya tuzu karışımından deterjan yaptım 70 derecede yikadim ancak bardaklar hep buğulu çıktı eşim kızdı resmen kafayı yedin diye maalesef ben finish e geri döndüm ama fairy kampanyası yakalarsam alıyorum. Çamaşır deterjanı olarak da sıvı deterjan ariel ancak miktarı düşürmek için özellikle beyazlarda çamaşır sodayı ve sabun tozu mantık olanlardan kullanıyorum. Kızlar da öyle yapıyor.sodayi renklilerde de kullanıyorum bazen ama çekiniyorum solmasın diye. Yine de bu üç karışımla sıvı deterjan kullanma durumu yarıya düştü diyebilirim.sen ne kullanıyorsun?
Kızlar merhaba konuyu daha yeni okuyorum sondan başa doğru temizlik malzemelerinden tiroid bozukluğuna geçtim sonunda :) Dereotunu ben de yapıyorum ama ben asıl faydayı zencefilden gördüm Canan Karatay hoca nın sözlerine denediğim için hep itimat etmiştim zaten bunu da denedim ve birçok faydasını gördüm burda okuduklarımı satıp çok bilgili edasına yatmadan sizi ilgili konuya yönlendireyim kendiniz okuyun karatay zencefil suyu diye aratın lütfen. Tek söyleyebileceğim zencefil bazı yerlerde çok pahalı bazı yerlerde çok uygun sürekli aldığım için nerdeyse tüm marketlerin fiyatlarından haberdarım migros son 1 aydır zam yaptı kampanyadan ötürü 9küsürdü ama yine de en uygunu zencefilde yine orası.zencefil suyunu çıkarmak için ise blendıra atıyorum posasını sıkıp çıkarıp çay olarak kullanıyorum suyunu ise sabah kalkınca ve akşam yatmadan ortalama bi yemek kaşığı içip(acı ama harika ve bağımlılık yapan bi tadı var) geri kalan suyu en fazla 3 /4gün duracak şekilde kapalı buzdolabında saklıyorum aldığınız taze zencefilleri de bi kağıda sarıp buzdolabında kullanana kadar bekletebilirsiniz ne kadar taze ve az yapıp kullanırsanız bekletmeden o kafar faydalı nodüllere ve kaşınan saç derisine de aynı su uygulnıyor bir yan etkisi yok tabi gebeler için araştırmadım konuda vardı da yazdıysam üzgünüm bodozlama atladım öyle :)) dereotunu da iyice çiğnedikten sonra ğzerine biraz su içilip yutulması tavsiye ediliyor işe yaraması için.Aynı zamanda bi hormon olan d vitamini de hormon düzenleyici ve genel anlamda birçok kilit noktaya etki edici olduğundan devit 3 stokladım bi senelik ayda bir bir şişeyi kafama dikiyorum benim hipotiroid fakat zencefil hipo veya hiper farketmez düzenleyici sustum ben öptüm sevgilerSüpersin canım Allah razı olsun yarından itibaren başlıyorum bende
HarikasınızKızlar merhaba konuyu daha yeni okuyorum sondan başa doğru temizlik malzemelerinden tiroid bozukluğuna geçtim sonunda :) Dereotunu ben de yapıyorum ama ben asıl faydayı zencefilden gördüm Canan Karatay hoca nın sözlerine denediğim için hep itimat etmiştim zaten bunu da denedim ve birçok faydasını gördüm burda okuduklarımı satıp çok bilgili edasına yatmadan sizi ilgili konuya yönlendireyim kendiniz okuyun karatay zencefil suyu diye aratın lütfen. Tek söyleyebileceğim zencefil bazı yerlerde çok pahalı bazı yerlerde çok uygun sürekli aldığım için nerdeyse tüm marketlerin fiyatlarından haberdarım migros son 1 aydır zam yaptı kampanyadan ötürü 9küsürdü ama yine de en uygunu zencefilde yine orası.zencefil suyunu çıkarmak için ise blendıra atıyorum posasını sıkıp çıkarıp çay olarak kullanıyorum suyunu ise sabah kalkınca ve akşam yatmadan ortalama bi yemek kaşığı içip(acı ama harika ve bağımlılık yapan bi tadı var) geri kalan suyu en fazla 3 /4gün duracak şekilde kapalı buzdolabında saklıyorum aldığınız taze zencefilleri de bi kağıda sarıp buzdolabında kullanana kadar bekletebilirsiniz ne kadar taze ve az yapıp kullanırsanız bekletmeden o kafar faydalı nodüllere ve kaşınan saç derisine de aynı su uygulnıyor bir yan etkisi yok tabi gebeler için araştırmadım konuda vardı da yazdıysam üzgünüm bodozlama atladım öyle :)) dereotunu da iyice çiğnedikten sonra ğzerine biraz su içilip yutulması tavsiye ediliyor işe yaraması için.Aynı zamanda bi hormon olan d vitamini de hormon düzenleyici ve genel anlamda birçok kilit noktaya etki edici olduğundan devit 3 stokladım bi senelik ayda bir bir şişeyi kafama dikiyorum benim hipotiroid fakat zencefil hipo veya hiper farketmez düzenleyici sustum ben öptüm sevgiler
Merhaba yeniden, elde yıkanan bulaşık için ve el sabunu olarak kalıp zeytinyağı sabunu öneririm bir tasın içine sabunu koyup içine de biraz sıcak su ve bulaşık süngeri kullanabilirsiniz çok çok iyi çıkarıyor duruladığınızda kalıntı var mı diye derdi yok içiniz rahat eller yumuşak bulaşık mutlu siz mutlu ben bulaşık deterjanı kullsnmıyorum hiç.Yerler için arap sabunu kullanıyorum kokusunu da çok sevdiğim için :) gelgelelim çamaşır mak ve bulaşık mak için yumuşatıcı kullanmamak dışında bi çözümüm yok maalesef çünkü makineler özellikle de bulaşık makinesi asla bizim dahiyane organik çözümleriniz için yapılmamış denedim gördüm :)))Bende bulaşıkta pril kullanıyorum çamaşırda sıvı omo ya kullanıyorum canım şuan vücudumda egzamada var doktorum deterjanı ve yumuşatıcıyı yasakladı yumuşu bıraktım biraz zor bıraktım gerçekten insanı bağlıyor
Ben de uzun zamandır kullanmıyorum yumuşatıcı.zaten ariel in güzel bir konusu var.dogal olsa keşke de hiç kokusu olmasa.Bende bulaşıkta pril kullanıyorum çamaşırda sıvı omo ya kullanıyorum canım şuan vücudumda egzamada var doktorum deterjanı ve yumuşatıcıyı yasakladı yumuşu bıraktım biraz zor bıraktım gerçekten insanı bağlıyor
Bendensin:)1 senedir zencefil kullanıyorum taze olarak.ben Migros'tan alıyorum 9.9 şu anda.bir çok hastalığıma iyi geldi zaten de en önemlisi antikor değerimi normale çekti. Doktor olması mümkün değil ama olmuş gibi saçma bir açıklama yaptı. Ben ise senin tam tersine rendenin ince yeriyle rendwliyorum.aksamlari yatım yemek kaşığı suyundan 6 yaşında kızım var ona veriyorum. Kalan postayı ki bol sulu zaten eşimle suyla yutuyoruz.ben öyle saklama işlerini pek sevmem ne varsa o anda bitirip kalkarım. Zaten cok faydalı posasını neden bekleteyim mantığından yola çıktım. Benim konu içinde yer yer kan sonuçlarım var.gozune çarparsa radikal farklılari görebilirsin.Kızlar merhaba konuyu daha yeni okuyorum sondan başa doğru temizlik malzemelerinden tiroid bozukluğuna geçtim sonunda :) Dereotunu ben de yapıyorum ama ben asıl faydayı zencefilden gördüm Canan Karatay hoca nın sözlerine denediğim için hep itimat etmiştim zaten bunu da denedim ve birçok faydasını gördüm burda okuduklarımı satıp çok bilgili edasına yatmadan sizi ilgili konuya yönlendireyim kendiniz okuyun karatay zencefil suyu diye aratın lütfen. Tek söyleyebileceğim zencefil bazı yerlerde çok pahalı bazı yerlerde çok uygun sürekli aldığım için nerdeyse tüm marketlerin fiyatlarından haberdarım migros son 1 aydır zam yaptı kampanyadan ötürü 9küsürdü ama yine de en uygunu zencefilde yine orası.zencefil suyunu çıkarmak için ise blendıra atıyorum posasını sıkıp çıkarıp çay olarak kullanıyorum suyunu ise sabah kalkınca ve akşam yatmadan ortalama bi yemek kaşığı içip(acı ama harika ve bağımlılık yapan bi tadı var) geri kalan suyu en fazla 3 /4gün duracak şekilde kapalı buzdolabında saklıyorum aldığınız taze zencefilleri de bi kağıda sarıp buzdolabında kullanana kadar bekletebilirsiniz ne kadar taze ve az yapıp kullanırsanız bekletmeden o kafar faydalı nodüllere ve kaşınan saç derisine de aynı su uygulnıyor bir yan etkisi yok tabi gebeler için araştırmadım konuda vardı da yazdıysam üzgünüm bodozlama atladım öyle :)) dereotunu da iyice çiğnedikten sonra ğzerine biraz su içilip yutulması tavsiye ediliyor işe yaraması için.Aynı zamanda bi hormon olan d vitamini de hormon düzenleyici ve genel anlamda birçok kilit noktaya etki edici olduğundan devit 3 stokladım bi senelik ayda bir bir şişeyi kafama dikiyorum benim hipotiroid fakat zencefil hipo veya hiper farketmez düzenleyici sustum ben öptüm sevgiler
İnşallah bende aşarım bu yumoş konusunu inanır mısın ekmeği bırakamam derken yumoşu bırakamadımBen de uzun zamandır kullanmıyorum yumuşatıcı.zaten ariel in güzel bir konusu var.dogal olsa keşke de hiç kokusu olmasa.
Ben dalan sıvı sabun kullanıyorum. Evde çocuk olunca kalıp sabun verimsiz oluyor en azından onun için.dalan ürünlerde 0 paralel 0 silikon var.sampuan sıvı sabun duş jeli gibi çeşitleri var ki ben en çok şampuanı seviyorum. Benim keçe saçlarımı bile yumuşacık yapıyor kreme gerek bile kalmıyor neredeyse.Merhaba yeniden, elde yıkanan bulaşık için ve el sabunu olarak kalıp zeytinyağı sabunu öneririm bir tasın içine sabunu koyup içine de biraz sıcak su ve bulaşık süngeri kullanabilirsiniz çok çok iyi çıkarıyor duruladığınızda kalıntı var mı diye derdi yok içiniz rahat eller yumuşak bulaşık mutlu siz mutlu ben bulaşık deterjanı kullsnmıyorum hiç.Yerler için arap sabunu kullanıyorum kokusunu da çok sevdiğim için :) gelgelelim çamaşır mak ve bulaşık mak için yumuşatıcı kullanmamak dışında bi çözümüm yok maalesef çünkü makineler özellikle de bulaşık makinesi asla bizim dahiyane organik çözümleriniz için yapılmamış denedim gördüm :)))