Bende katılıyorum sana canım güvenilir bir marka Yok bana göre ama şu lifeco markayı çok övüyorlarBu Hindistan cevizi yağı yerine Hindistan cevizi yesek olmaz mı en azından daha güvenilir. Yağda güvenilir bir marka bulamazsak şike durumu olabilir.
Benim bulunduğum ilde Yok canım Eskişehir'den Pazar'dan buldurdum tanıdığa oda sağolsun kargo ile gönderdiİlk kez gördüm tam mevsimi sanırım Trabzon hurmasi falan...Alic pazarda falan kilo ile satılıyor mu hiç görmedim. Genelde ipte tadımlık satılır.
Anladım canım inşallah dediğin gibi hormon yoktur işte insan güvenemiyor doğal olarakHindiyi hayatımıza Migros soktu.paketli alıyoruz. Genelde kampanyalar oluyor.gecen gün 750 gram 15 tl bir alana bir bedavaydi. İnşallah buna da hormon bulastirmiyorlardir. Çünkü artık çok fazla ele düştü. Tadı tamamen tavuk gibi biraz daha lifli ve sert ama çocuklar anlamıyor.
Hayır yüksek değildi bende anlamadım evet sivilcem var yıllarca tedavi gördüm bu yüzdenTestosteron mu? Neden ki altında yatan bir sebep olmalı. Hep mi yüksekti? Sivilceler me ve killanma var mı?
Tabiki canım seve seve sağlık ile ilgili çok kitap okudum ve okumaya da devam ediyorum bu sıralar Prof.dr.metin özatanın kitaplarını okuyorum birde instgramdan pinoeatsyhealty,denizin izi,sağlıklı beslenme güncedi,badenin şekeri ni takip ediyorumKitaptan beğendiğin yerleri bizimle de paylaşır misin
Tabiki canım seve seve sağlık ile ilgili çok kitap okudum ve okumaya da devam ediyorum bu sıralar Prof.dr.metin özatanın kitaplarını okuyorum birde instgramdan pinoeatsyhealty,denizin izi,sağlıklı beslenme güncedi,badenin şekeri ni takip ediyorumKitaptan beğendiğin yerleri bizimle de paylaşır misin
Gerçekten bak öğrendiğim iyi oldu canım peki nelere iyi geliyorGecen hqfta tvde gordum mandalina kabugundan sirke yaptilar ayni islemdir sanirim. sadece su ve kabuklar koyularak bekletiliyor siz yinede arastirin emin degilim .
Kesinlikle doğru doktor çok önemli ve dediğim doktor psikolojimi alt üst etti gerçekten arkadaşınız adına üzüldüm geçmiş olsunYa cidden doğru doktoru bulmak çok önemli. Yıllar önce bir arkadaşım vardı. Göğsünün ucu yarardı ama hep yara kızarıklık iltihap zamanla kanamaya basladi.tabi biz de çevremizde olmadığı iciin hiç kanser diye konduramiuoruz. Makyaj pamuklarinfsn koyardı iş yerinde 1 saat sonra kanlı çıkarırdı. Cildoyeciler hep yüzeysel solüsyon falan verdi.koca doktorlar ya göğsünden kan geliyor bi baktir demedi ve kız böylece gıde gele 6 ay kaybetti sonra yıllar önce muayenesi 500 lira olan bir doktora gitti de göğüs kanserinin 3.evresjnde çıktı. Bu adam da o yıllarda 30 milyar bıçak parası istemişti. İyi doktoru da bulmak çözüm değil baksana ortada gezen paralara.
Artan limonlar dan deneyeceğim bir ara.Gecen hqfta tvde gordum mandalina kabugundan sirke yaptilar ayni islemdir sanirim. sadece su ve kabuklar koyularak bekletiliyor siz yinede arastirin emin degilim .
Hiç denemedim deBende katılıyorum sana canım güvenilir bir marka Yok bana göre ama şu lifeco markayı çok övüyorlar
Ooo baya aktifsin sen de.cok iyi oldu aramıza katikdigin:)Tabiki canım seve seve sağlık ile ilgili çok kitap okudum ve okumaya da devam ediyorum bu sıralar Prof.dr.metin özatanın kitaplarını okuyorum birde instgramdan pinoeatsyhealty,denizin izi,sağlıklı beslenme güncedi,badenin şekeri ni takip ediyorum
Temizlikte kullanılıyor.zaten tarım ilaçlarından dolayı kabukları ben mümkün olduğunca kalın soyuyorum.kizlar da öyle. .Gerçekten bak öğrendiğim iyi oldu canım peki nelere iyi geliyor
Tam da seni arıyordum merveeeeeee.kizim evde yaptığım yogurttan ayranı içmiyor ağzına kaymak geliyormuş ki yok yani psikolojik sanırım.ben de kafire sardım son zamanlarda güzel de içiyor. AOC alıyordum Migrosta içim kefir de kampanya vardı deneyeyim dedim aldım. AOC ye göre daha yogun ben daha çok beğendim. Kızım da aoç dahq ayran havasında diye onu beğendi ama yine de içiyor. Sen hangi markayı alıyorsun kefir de?Miyav_su ben lifeco kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır falan öyle çok hayatımıza girdi ki özbakıma nadir de olsa yaptığım tatlılara pilava bile koyuyorum artık...
Tam da seni arıyordum merveeeeeee.kizim evde yaptığım yogurttan ayranı içmiyor ağzına kaymak geliyormuş ki yok yani psikolojik sanırım.ben de kafire sardım son zamanlarda güzel de içiyor. AOC alıyordum Migrosta içim kefir de kampanya vardı deneyeyim dedim aldım. AOC ye göre daha yogun ben daha çok beğendim. Kızım da aoç dahq ayran havasında diye onu beğendi ama yine de içiyor. Sen hangi markayı alıyorsun kefir de?
Geçmiş olsun. Değerin çok yüksek değil ama hamilelikte 2 nin altında tutulması gerekiyor l.bu değer zamanla tembellik yaparak daha da fazlasabjlir.kesinlikle endokrine gidip detaylı bir baktırmalisin.bizimle de paylaşırsan sonucu belki ışık tutar birine.Kizlar selamlar.hayirli aksamlar.benimde bir sorum var sizlere.benim tsh degerim 3.21 sicze cokmu yuksek???polikistik overliyim tup bebek dusunuyorum sizce oncesinde bu deger bi endokrine gidilerek dusmelimj?????
Geçmiş olsun. Değerin çok yüksek değil ama hamilelikte 2 nin altında tutulması gerekiyor l.bu değer zamanla tembellik yaparak daha da fazlasabjlir.kesinlikle endokrine gidip detaylı bir baktırmalisin.bizimle de paylaşırsan sonucu belki ışık tutar birine.
Aynen cnm gidicem zaten endokrine.acaba nekadar zamanda duser ki???