Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

İlk kez gördüm tam mevsimi sanırım Trabzon hurmasi falan...Alic pazarda falan kilo ile satılıyor mu hiç görmedim. Genelde ipte tadımlık satılır.
Benim bulunduğum ilde Yok canım Eskişehir'den Pazar'dan buldurdum tanıdığa oda sağolsun kargo ile gönderdi

Anladım canım inşallah dediğin gibi hormon yoktur işte insan güvenemiyor doğal olarak

Kitaptan beğendiğin yerleri bizimle de paylaşır misin
Tabiki canım seve seve sağlık ile ilgili çok kitap okudum ve okumaya da devam ediyorum bu sıralar Prof.dr.metin özatanın kitaplarını okuyorum birde instgramdan pinoeatsyhealty,denizin izi,sağlıklı beslenme güncedi,badenin şekeri ni takip ediyorum

Kitaptan beğendiğin yerleri bizimle de paylaşır misin
Tabiki canım seve seve sağlık ile ilgili çok kitap okudum ve okumaya da devam ediyorum bu sıralar Prof.dr.metin özatanın kitaplarını okuyorum birde instgramdan pinoeatsyhealty,denizin izi,sağlıklı beslenme güncedi,badenin şekeri ni takip ediyorum

Kesinlikle doğru doktor çok önemli ve dediğim doktor psikolojimi alt üst etti gerçekten arkadaşınız adına üzüldüm geçmiş olsun

Kızlar Migros'tan geldim de güzel indirimler var ama kızım durmadı bakamadım bir iki arap sabunu aldım çıktım.yarin onu okula bırakınca detaylı bakacağım.yalniz dikkatimi çeken bir şey vardı frosh ürünlerini kullanan var mı?mutfak için greyfurt özlü bir yüzey temizleyici buldum üstünde yenilmeyen hiç bir şey kullanılmamıştır gibi bir ibare vardı. Arap sabunuyla sildim.artik durular kurula ankastre için falan bazen yorucu oluyor bu çabucak işimizi görür mü ki? Ne düşünüyorsunuz?

Ooo baya aktifsin sen de.cok iyi oldu aramıza katikdigin:)

Miyav_su ben lifeco kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır falan öyle çok hayatımıza girdi ki özbakıma nadir de olsa yaptığım tatlılara pilava bile koyuyorum artık...
Tam da seni arıyordum merveeeeeee.kizim evde yaptığım yogurttan ayranı içmiyor ağzına kaymak geliyormuş ki yok yani psikolojik sanırım.ben de kafire sardım son zamanlarda güzel de içiyor. AOC alıyordum Migrosta içim kefir de kampanya vardı deneyeyim dedim aldım. AOC ye göre daha yogun ben daha çok beğendim. Kızım da aoç dahq ayran havasında diye onu beğendi ama yine de içiyor. Sen hangi markayı alıyorsun kefir de?

Kizlar selamlar.hayirli aksamlar.benimde bir sorum var sizlere.benim tsh degerim 3.21 sicze cokmu yuksek???polikistik overliyim tup bebek dusunuyorum sizce oncesinde bu deger bi endokrine gidilerek dusmelimj?????

Canım bende Başakla aynı fikirdeyim :) aoç alıyorum bir kere baltalı aldım beğenmedim...içimi de denedim onu da sevemedim aoç alınca içim daha rahat ediyor cam şişeden sanırım :) doğum yaptıktan sonra da kendim yapmaya başlayacağım...

Kizlar selamlar.hayirli aksamlar.benimde bir sorum var sizlere.benim tsh degerim 3.21 sicze cokmu yuksek???polikistik overliyim tup bebek dusunuyorum sizce oncesinde bu deger bi endokrine gidilerek dusmelimj?????
Geçmiş olsun. Değerin çok yüksek değil ama hamilelikte 2 nin altında tutulması gerekiyor l.bu değer zamanla tembellik yaparak daha da fazlasabjlir.kesinlikle endokrine gidip detaylı bir baktırmalisin.bizimle de paylaşırsan sonucu belki ışık tutar birine.

Aynen cnm gidicem zaten endokrine.acaba nekadar zamanda duser ki???

Çok geçmiş olsun şu an ilaç kullanıyor Musun peki? Değerin gebelik için çok yüksek olmasa da gebeliğe engel teşkil olabilir tüp bebekten önce risk alma bence endokrinolojiye muayene ol dert etme 10-15 günde bile düşebilir ilaç başlanırsa...
Aynen cnm gidicem zaten endokrine.acaba nekadar zamanda duser ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…