- 19 Kasım 2013
- 18.649
- 33.628
Kızlar bu çilek işi de bu sene çıktı. Geçmiş senelerde yoktu. Açıkcası ben kızıma hamileyken herhangi bir sağlık sorunum yoktu. Artı sağlıklı beslenme adına tek kelime bilmiyordum. Ne varsa yedim. Akşamları cipsler, kekler aklınıza gelen her şey. Bir tek kahve ve kola içmedim, sakatat yemedim. Bunun dışında bir kısıtlama yapmadım. Ama şimdi öğreniyorum da anne karnında beslenme bile ne kadar önemli.Hemen yazacağım haber alır almaz...mucizem büyümüş mü bakalım...evet nefsimi köreltmeliyim 2-3 tane sirkeli su da bekletip yiyeyim gerisini de eşime yediririm
ay harika bunlar yaaa.
canım spor yap ama yanlış spor yapma. Şöyle ki ben gittim eve eliptik aldım, mekik aleti aldım, minik dambıllardan aldım. Hepsinin ömrü inan bana 15 günü bulmadı. Sonra evde kalabalık yaptı bana kardeşime verdim. Onlarla kardiyo yapmak önemli değil. Bizim amacımız kilo vermek değil. Sağlıklı yaşamak, giden kilolar da bonusu oluyor.Hepinize çok tesekkur ederim linkleri inceleyecgim biraz rahatsizim gelemedim. Yarindan tez yok hayatima yenilikler katacagim. Spora da agirlik verecegim.
tekrar tekrar bakıyorum da şuna ay alınacak ne çok şey varmış ya.
Ay herseyde indirim var ama inan girdim şampuanları aldım çıktım, birde senin dalanların fiyatına baktım. Biliyorum baksam alacağım,hiç bakmadan aldım cıktım,mavisini denemek istiyordum ya iyi oldu. 42 liraymis normalde,hesapli aldım yani. Zaten eşimin doģum günü,yiğenimin doģumgünü birde anneler günü ya,alamadım ondan bende fazla birşey.ay harika bunlar yaaa.
insanın hepsinden alası geliyor.
Yarın da benim programım çok dolu.
Bir de bu ay telefon aldım kızımın hastanesi derken kredi kartım dipte.
napcam bilmiyorum.
Migrostada %50 indirim var ama oradan kendime birşey almadım,anneme krem aldım çıktım, almaya kalkınca o kadar çok şey var ki ama bu ay minicik birşey daha alamam artık bende :-(tekrar tekrar bakıyorum da şuna ay alınacak ne çok şey varmış ya.
En son kadınlar gününde sebamed'in yüz yıkamalarını stok yapmıştım daha 1 tane bitirdim. Dayanmam lazım almamak için ama ben de kampanya sempatisi var. Daha ağız sağlığı haftasından aldığım diş macunları duruyor.
Doktoruna güven. İnşallah güzel çıkar sonucların. PaniklemeKızlar bu arada sağlık taramasına girdim.
Şimdi gerilirim ben bir şey çıkacak mı diye.. Ama yapacak bir şey yok..
Kan, solunum, akciğer, odyo.
Filmi de çektirmiş bulundum artık. Hamile değilimdir daha diye. Doktora sordum radyosyon kalır mı diye de yok dedi artık hayırlısı.
Canım ya nasıl sevindim anlatamam. Rabbim size bağışlasın,sağlıkla gelsin inşallah annesi.Pıtırcığımın kesesi büyümüş teyzeleri :) yolk kesesi de oluşmuş...haftaya cuma günü kısmetse kalp atışlarını dinleyeceğizinanılmaz duygusalım çocuklara bugün "benim annem güzel annem" şarkısını öğretirken ağlamaktan şarkıyı söyleyemedim...Rabb'im herkese bu duyguyu tattırsın...
Canım ya nasıl sevindim anlatamam. Rabbim size bağışlasın,sağlıkla gelsin inşallah annesi.
Amin inşallahCanım benim çok teşekkür ederim sizinle paylaştım hemen çıkar çıkmaz :) amin amin herkesin yavrusuyla beraber benimkini de ailesine bağışlasın..
Pıtırcığımın kesesi büyümüş teyzeleri :) yolk kesesi de oluşmuş...haftaya cuma günü kısmetse kalp atışlarını dinleyeceğizinanılmaz duygusalım çocuklara bugün "benim annem güzel annem" şarkısını öğretirken ağlamaktan şarkıyı söyleyemedim...Rabb'im herkese bu duyguyu tattırsın...
Amin inşallah
Hadi bakalım heyecanli bekleyiş başladı. Kalp atışları sonra renkli ultrason,sonra cinsiyet derken sürekli bir heyecanın olacak inşallah.
mrveee28 canım 27.50 olmuş bizim Organixler watsonsta,uğra istersen. Bende arganlısını aldım bugün sampuan ve krem 1er tane.
Ay ben bile duygulandım şarkı olayına bak şimdi. Maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Hareketlensin o zaman gör sen hissettiklerini.
Olsun canım,yine girer indirime bir ara,o zaman denersin. Mutfak alışverişi daha elzem.27 Tl hala pahalı sanki ya. Ben Dalan’la devam edeceğim galiba bu durumda. Bu ay feci haldeyiz yoksa bir denemek isterdim aslında ama o kadar çok alınacak şey var ki.
Artı mutfak alış verişi yapmam lazım. Ptesi günü anneler günü gösterisi var okulda sonra akşam Ankara’ya gideceğiz. Yani baya baya maddi olarak geri gittim ben.
Güle güle kullan. Stoklamışsın,benim kırmizı daha var birde geçen ay abartmıştım bu ay frenledim. Hindistan cevizi yağıda gördum,fiyat soracaktım unuttum,onuda artık başka zaman alirım ;-)Canım soluğu watsons da aldım hastaneden sonra :) 2 tane aldım yedekledim...bitmemiş Allahtan benim kullandığım...aynen öyle ve sizlerle de paylaşacağım heyecanlarımı sevinçlerimi inşallah...
Olsun canım,yine girer indirime bir ara,o zaman denersin. Mutfak alışverişi daha elzem.
Güle güle kullan. Stoklamışsın,benim kırmizı daha var birde geçen ay abartmıştım bu ay frenledim. Hindistan cevizi yağıda gördum,fiyat soracaktım unuttum,onuda artık başka zaman alirım ;-)