Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Canım bakındım bir ara herkes iyi mi diye öğlenleri okuldan geldikten sonra gözlerimi açamıyorum uykudan uyuyakalmışım :KK43: 5 saatte sanki dünyanın işini yapıyorum bir de bu ara okul çok yoğun anneler günü programı var faaliyetler hediyeler derken zar zor dinlenebiliyorum...yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum :KK52::KK52: yarın kontrol var bakalım kesecik büyümüş mü biraz gerginim aslında KK'da takılınca ister istemez gebelik topiklerine kayıyorum ve gerginliğim artıyor...arkadaşlar birşey sormak istiyorum canım çilek istiyor ama korkuyorum ben :KK43: bugün minik minik kokululardan aldım ama kararsızım..
İmkan buldukça dinlen canım.
Bebek doğunca daha uykusuz daha yorgun olacaksin. Ben çok yanmıştım yatıp dinlenmememe. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Çilek konusunda nefsini körelt derim. Güzelce sirkeli suyla yıkayip ye bence canın çekmiş.

Birde kızlar Organix Sampuan kullanan kimdi? Watsonsta yüzde 40 indirimliymis anneler gününe özel,haberiniz olsun. Ben yarın çıkıp bakacağım,yagmalanmadıysa şayet reyon,bulabilirsem mavisini alacaģım argan yağlı.

Ben saç kremini kullanıyorum çok memnunum süper bi haber bende yarın gidip alayım o Zaman teşekkürler canım :KK39:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    35,3 KB · Görüntüleme: 46
İmkan buldukça dinlen canım.
Bebek doğunca daha uykusuz daha yorgun olacaksin. Ben çok yanmıştım yatıp dinlenmememe. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Çilek konusunda nefsini körelt derim. Güzelce sirkeli suyla yıkayip ye bence canın çekmiş.

Hemen yazacağım haber alır almaz...mucizem büyümüş mü bakalım...evet nefsimi köreltmeliyim 2-3 tane sirkeli su da bekletip yiyeyim gerisini de eşime yediririm :KK48:

Ben bu doktorları anlamıyorum zaten. Ya da biz doğru doktoru bulamadık. Bebek istediğimiz dönem Acıbadem’e gidiyordum. Doktora kan değerlerime bir bakalım dedim de baktığımızda TSH değerim 4,10 çıkmıştı. Ben webten öğrendim hemen genel cerraha gitmiştim o zaman. Bir nodülüm olduğunu kötü de olabileceğini zaman göstereceğini söylemişti bana. Akşam kadın doğumcumu aradım değerlerim hakkında konuşmak için. Bana herhangi bir sorun görünmediğini söyledi. Ben de TSH değerim nasıl dedim. “biraz yüksek ama normal sınırlar içinde” dedi. Bunu diyen Acıbadem’in özel doktoru, benim tonla para sayıp muayene olduğum doktor. Ben de bilmesem boşa kürek çekeceğim. Olanları anlattım artı hamile kalmak için en çok 2,5 olması gerekmiyor mu değerin dedim. Bana ne dese beğenirsin “ona bakarsan 2 den düşük olması lazım.” Ya madem öyle neden söylemiyorsun bana? Ben de bilmesen sürekli gidip geleceğim. Taktik mi bunlar para kazanmak için?

O yüzden doktora teslim olmuyorum ben kendim takip ediyorum.
Şaka gibi gerçekten, madem öyle neden başta bilgilendirmiyosun hastayıda boşa gidecek bir tedavi yapıyorsun. Resmen umutlarla oynamak bu.

Doğru doktoru bulmak çok zor gerçekten o yüzden tüp bebek doktorumu buldurdugu için Allaha sukrediyorum, dikkatli ve hastasina para gözüyle bakmayan doktor bulmak zor.

En iyisini yapiyorsun arkadaşım, bilgi sahibi olup önce insanın kendini takip etmesi gerekiyor.

Hemen yazacağım haber alır almaz...mucizem büyümüş mü bakalım...evet nefsimi köreltmeliyim 2-3 tane sirkeli su da bekletip yiyeyim gerisini de eşime yediririm :KK48:
Yani,ben hamileyken canım ne isterse yedim azda olsa. Doktorum az ye ama ye canın birşeyi çok isterse derdi. Bende severek uydum bu dediğine zira sağlıklı hiçbirşey kalmadı ki. Neye elimizi atsak bir hile hurda çıkıyor.
Büyümüştür annesi,sen iyi düşün.

Evet mavisini ben söylemiştim diye hatırlıyorum şampuan dalan kullanıyorum ama alternatif alabilirim yarın koşalım o Zaman watsons a :sampiyon:
Bu ay almayacaktım birşey ama alırım 1er tane napayım. Migrostada makyaj malzemesi,cilt bakım ürünleri yüzde elli indirimde,oradanda kremlerimi alırım diyorum. Bu özel günlerinde iyi yanı bu olsa gerek :-)

Yani,ben hamileyken canım ne isterse yedim azda olsa. Doktorum az ye ama ye canın birşeyi çok isterse derdi. Bende severek uydum bu dediğine zira sağlıklı hiçbirşey kalmadı ki. Neye elimizi atsak bir hile hurda çıkıyor.
Büyümüştür annesi,sen iyi düşün.

İçim rahat kötü birşey hissetmiyorum hayırlısıyla güzel haberler alacağız yarın inşallah...evet nefis köreltmek adına küçücük parçalar halinde yenilebilir aslında 40 yıl yemesem çilek aklıma gelmezdi normalde :) bir de doktorum dvit i bırak dedi ilk haftalarda düşük riski olabiliyormuş :KK43: psikolojik mi bilmem kemik Ağrı'ları başladı..

İçim rahat kötü birşey hissetmiyorum hayırlısıyla güzel haberler alacağız yarın inşallah...evet nefis köreltmek adına küçücük parçalar halinde yenilebilir aslında 40 yıl yemesem çilek aklıma gelmezdi normalde :) bir de doktorum dvit i bırak dedi ilk haftalarda düşük riski olabiliyormuş :KK43: psikolojik mi bilmem kemik Ağrı'ları başladı..
Canım kemik ağrısı bendede oluyordu. Doktorum normal demişti,devitle ilgili değildir diye düşünüyorum ama yine sorarsın doktoruna. İçinde bir mucize büyütüyor vücudun alışıyorsun,minik mucizen kendine yer yapıyor şu an ondandır.
Bu gece senin için dua edeceğim,yarında ilk işim topiğe bakmak olacak. İnşallah iyi haberle geleceksin.

Canım kemik ağrısı bendede oluyordu. Doktorum normal demişti,devitle ilgili değildir diye düşünüyorum ama yine sorarsın doktoruna. İçinde bir mucize büyütüyor vücudun alışıyorsun,minik mucizen kendine yer yapıyor şu an ondandır.
Bu gece senin için dua edeceğim,yarında ilk işim topiğe bakmak olacak. İnşallah iyi haberle geleceksin.

Canım benim çok teşekkür ediyorum patoloji sonucumu öğrendiğimde doktorun suratına bakıp gözlerim yaşlı "anne olabilecek miyim" diye sormuştum o da beni rahatlatmıştı ve evet demişti :) hayatta en çok istediğim şey mucizem benimle biliyorum hissediyorum ve anneciğine sıkı sıkı tutundu Allah razı olsun duaya ihtiyacım var bundan sonraki bol bol :KK200: çıkar çıkmaz yazacağım doktordan Kocaman sevgilerrrr:KK200:

Canım benim çok teşekkür ediyorum patoloji sonucumu öğrendiğimde doktorun suratına bakıp gözlerim yaşlı "anne olabilecek miyim" diye sormuştum o da beni rahatlatmıştı ve evet demişti :) hayatta en çok istediğim şey mucizem benimle biliyorum hissediyorum ve anneciğine sıkı sıkı tutundu Allah razı olsun duaya ihtiyacım var bundan sonraki bol bol :KK200: çıkar çıkmaz yazacağım doktordan Kocaman sevgilerrrr:KK200:
Olacaksın inşallah canım.
Güzel haberler vereceksin,seninle şimdi ve seninle olmaya devam edecek Allahın izniyle.
İyi akşamlar, sevgiler.

Sana da merhaba, hoş geldin. Nodül yok etmede çok etkili bir yöntemde dereotu kürü. Yemeklerden 15-20 dk önce bir çorba kaşığı kadar dereotunu iyice çiğneyerek tüket ve bir kaç yudum su iç. Bunun yanında kendi kırdığın cevizi içindeki odunsu kılçıklarla birlikte akşamdan içme suyuna koy bir bardak kadar ağzını kapat sabah bu suyu iç ve cevizleri de ye. Zencefilden zaten bahsedilmiş. Bol su tüket. Yürüyüş yapmak hormonları düzenler. Düzenli uyku, pozitif bakmak ve olmak, her şeyi kafaya fazlaca takmamak gerekli. İşlenmiş her türlü gıdadan ve sağlıksız kaplardan, plastik, teflon vb. uzak durarak işe başla derim arkadaşım. Şu konularımı da inceleyebilirsin, epey faydalı bilgi mevcut.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lenme-icin-tum-gida-meyve-ve-sebzeler.644693/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...li-yeme-icme-ve-yasama-adina-tarifler.904047/
Çok tesekkur ederim,İpek te sağolsun cok yardimci oldu bana. Dediklerini mutlaka uygulayacagim. Cok iyisiniz kizlar En Büyük KK

Birde kızlar Organix Sampuan kullanan kimdi? Watsonsta yüzde 40 indirimliymis anneler gününe özel,haberiniz olsun. Ben yarın çıkıp bakacağım,yagmalanmadıysa şayet reyon,bulabilirsem mavisini alacaģım argan yağlı.
Organix in normal fiyatı ne kadar peki? İndirimsiz hali?
Başka neler var indirimde? Dalan falan var mı bakar mısın?

Canım bakındım bir ara herkes iyi mi diye öğlenleri okuldan geldikten sonra gözlerimi açamıyorum uykudan uyuyakalmışım :KK43: 5 saatte sanki dünyanın işini yapıyorum bir de bu ara okul çok yoğun anneler günü programı var faaliyetler hediyeler derken zar zor dinlenebiliyorum...yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum :KK52::KK52: yarın kontrol var bakalım kesecik büyümüş mü biraz gerginim aslında KK'da takılınca ister istemez gebelik topiklerine kayıyorum ve gerginliğim artıyor...arkadaşlar birşey sormak istiyorum canım çilek istiyor ama korkuyorum ben :KK43: bugün minik minik kokululardan aldım ama kararsızım..
Heyecan yapma merve önünde uzun bir maraton var. yoksa bu stresle baş edemezsin.
Bak bize kafayı yemiş durumdayız. Bu günlerin tadını çıkar. Dışarı çıkınca senelerce uyuyamayacaksın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Organix in normal fiyatı ne kadar peki? İndirimsiz hali?
Başka neler var indirimde? Dalan falan var mı bakar mısın?
Canım 40 küsür lira diye biliyorum,ben yüzde 20 indirimle 34-36 civarı almıstım en son. Dur indirim sayfasını açıp paylaşayım nelerde var diye.10 gibi cıkacaģım net fiyatta söylerim bulursam yine.

X