Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

İmkan buldukça dinlen canım.
Bebek doğunca daha uykusuz daha yorgun olacaksin. Ben çok yanmıştım yatıp dinlenmememe. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Çilek konusunda nefsini körelt derim. Güzelce sirkeli suyla yıkayip ye bence canın çekmiş.

Ben saç kremini kullanıyorum çok memnunum süper bi haber bende yarın gidip alayım o Zaman teşekkürler canım

Eklentiler

• image.jpeg
    35,3 KB · Görüntüleme: 46

Hemen yazacağım haber alır almaz...mucizem büyümüş mü bakalım...evet nefsimi köreltmeliyim 2-3 tane sirkeli su da bekletip yiyeyim gerisini de eşime yediririm

Şaka gibi gerçekten, madem öyle neden başta bilgilendirmiyosun hastayıda boşa gidecek bir tedavi yapıyorsun. Resmen umutlarla oynamak bu.

Doğru doktoru bulmak çok zor gerçekten o yüzden tüp bebek doktorumu buldurdugu için Allaha sukrediyorum, dikkatli ve hastasina para gözüyle bakmayan doktor bulmak zor.

En iyisini yapiyorsun arkadaşım, bilgi sahibi olup önce insanın kendini takip etmesi gerekiyor.

Hemen yazacağım haber alır almaz...mucizem büyümüş mü bakalım...evet nefsimi köreltmeliyim 2-3 tane sirkeli su da bekletip yiyeyim gerisini de eşime yediririm
Yani,ben hamileyken canım ne isterse yedim azda olsa. Doktorum az ye ama ye canın birşeyi çok isterse derdi. Bende severek uydum bu dediğine zira sağlıklı hiçbirşey kalmadı ki. Neye elimizi atsak bir hile hurda çıkıyor.
Büyümüştür annesi,sen iyi düşün.

Evet mavisini ben söylemiştim diye hatırlıyorum şampuan dalan kullanıyorum ama alternatif alabilirim yarın koşalım o Zaman watsons a
Bu ay almayacaktım birşey ama alırım 1er tane napayım. Migrostada makyaj malzemesi,cilt bakım ürünleri yüzde elli indirimde,oradanda kremlerimi alırım diyorum. Bu özel günlerinde iyi yanı bu olsa gerek

İçim rahat kötü birşey hissetmiyorum hayırlısıyla güzel haberler alacağız yarın inşallah...evet nefis köreltmek adına küçücük parçalar halinde yenilebilir aslında 40 yıl yemesem çilek aklıma gelmezdi normalde :) bir de doktorum dvit i bırak dedi ilk haftalarda düşük riski olabiliyormuş psikolojik mi bilmem kemik Ağrı'ları başladı..

Canım kemik ağrısı bendede oluyordu. Doktorum normal demişti,devitle ilgili değildir diye düşünüyorum ama yine sorarsın doktoruna. İçinde bir mucize büyütüyor vücudun alışıyorsun,minik mucizen kendine yer yapıyor şu an ondandır.
Bu gece senin için dua edeceğim,yarında ilk işim topiğe bakmak olacak. İnşallah iyi haberle geleceksin.

Canım benim çok teşekkür ediyorum patoloji sonucumu öğrendiğimde doktorun suratına bakıp gözlerim yaşlı "anne olabilecek miyim" diye sormuştum o da beni rahatlatmıştı ve evet demişti :) hayatta en çok istediğim şey mucizem benimle biliyorum hissediyorum ve anneciğine sıkı sıkı tutundu Allah razı olsun duaya ihtiyacım var bundan sonraki bol bol çıkar çıkmaz yazacağım doktordan Kocaman sevgilerrrr

Olacaksın inşallah canım.
Güzel haberler vereceksin,seninle şimdi ve seninle olmaya devam edecek Allahın izniyle.
İyi akşamlar, sevgiler.

Çok tesekkur ederim,İpek te sağolsun cok yardimci oldu bana. Dediklerini mutlaka uygulayacagim. Cok iyisiniz kizlar

Organix in normal fiyatı ne kadar peki? İndirimsiz hali?
Başka neler var indirimde? Dalan falan var mı bakar mısın?

Heyecan yapma merve önünde uzun bir maraton var. yoksa bu stresle baş edemezsin.
Bak bize kafayı yemiş durumdayız. Bu günlerin tadını çıkar. Dışarı çıkınca senelerce uyuyamayacaksın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Organix in normal fiyatı ne kadar peki? İndirimsiz hali?
Başka neler var indirimde? Dalan falan var mı bakar mısın?
Canım 40 küsür lira diye biliyorum,ben yüzde 20 indirimle 34-36 civarı almıstım en son. Dur indirim sayfasını açıp paylaşayım nelerde var diye.10 gibi cıkacaģım net fiyatta söylerim bulursam yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…