Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Ben oğluma hamile kaldığımı bilmeden akciğer filmi çrkinmiştim çok şükür bişey olmadı ama genelleme yapılır mı bilmiyorum
Hadi ya bu da iyiymiş. Öğrendiğim iyi oldu. Normalde ilk 3 ay çok zararlıymış. Ama bazı doktorlar haberinizin olmadığı dönemde ki rahme bile inmemiş oluyor sanırım yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz diye.

Ben feci ilaç aldığım bir dönemde doktora sormuştum. Bebek engelli olur mu korkuyorum diye. O da bana “ya düşer ya devam eder embiryoyu etkilemez bu dönemde.” Demişti ki kimyasal gebelik yaşadım o zaman.

Ben haftaya da Ankara’ya gitme durumlarımızdan dolayı sıkı bir çalışma yapamayacağımızdan dolayı filmi çektireceğim. Olmazsa bu ay ara veririm. Çünkü 3-4 ay önce tesadüfen akciğerimde 2mm nodül çıkmıştı da dr enfeksiyondan demişti. Sırf onun için çektireceğim.

Ben oğluma hamile kaldığımı bilmeden akciğer filmi çrkinmiştim çok şükür bişey olmadı ama genelleme yapılır mı bilmiyorum
Mavi Çağdaş’ta çilek hala 2,95 mi?

7Tl ye çıktı reçel yapamadım daha yaptıklarım neredeyse bitti yaaaa.

Doktora kalsa normal kan tahlili bile yapmayacaktı. Ben baktırdım. Ama doktor da gerek yok falan demedi o zaman.

Kafam karıştı yani.
Geçen benim oğlumada baktı doktor kendi söyledi bakalım diye ama hasta olduğu için yüksektir belki .bence sen biraz hastane işlerine ara ver inceleyip durma sonuçları saçların stresten dökülüyor olabilir hemen kötüye yorma pozitif olmaya çalış kendini başka şeylere yönlendir

İpek senin olay biraz da psikolojik gibi geliyor ama bilemeyiz tabii buradan. Beden sağlığı yanında ruhunu da arındırman gerekli. İzne ayrılınca kendine bak biraz, salma. Düzelirsin İnşallah, tatil ilaç gibi gelir.

ENDİŞE BİTTİĞİNDE SAĞLIK BİR ANDA DÜZELİR

Eğer sürekli hastalık yada nefret, kızgınlık ve olumsuzluk düşünceleri taşırsanız, bedeniniz bu düşünceleri fiziksel boyuta dönüştürecektir. Endişe, nefretten sonra insanın kendisine ölümcül zarar verdiği en kötü zihin aktivitesidir…
Endişe, nefret, korku, anksiyete, acı çekme, sabırsızlık, hırs, tamah, anlayışsızlık, yargılama ve suçlama gibi ürünleriyle birlikte bedene, hücresel boyutta saldırır. Bu koşullarda sağlıklı bedene sahi…p olmak imkansızdır.
Endişenin hiçbir anlamı, amacı yoktur. Ziyan edilmiş mental enerjidir. Endişe aynı zamanda bedene müthiş zarar veren biyokimyasal reaksiyon yaratır. Hazımsızlıktan, kalp krizine kadar her türlü hastalığa neden olur.
ENDİŞE BİTTİĞİNDE SAĞLIK BİR ANDA DÜZELİR…
Neale Donald Walsch

Endişe
, henüz yaşanmamış bir şeyi geçmiş deneyimlerimize dayanarak ya da etrafımızdakilerin yaşadıklarını baz alarak olmuş gibi düşünüp hissettiğimiz boş ve acılı enerji sarfıdır. Ve zaten henüz olmamış bu şeyin acılarını kendimize yaşattığımız da o anın keyfini de kaçırmış oluruz. Eğer gelecekle ilgili endişelerimizin sebeplerini keşfedebilirsek ki bu sebepler tamamen korkularımıza dayalıdır, bu korkuların kaynaklarını görüp, anlayıp değiştirdiğimizde huzur bulduğumuz gibi bedende bozulmuş hücrelerimizi de şifalandırmaya başlamış oluruz.

Alıntı

https://anetteinselberg.com/2016/01/06/endise-bittiginde-saglik-bir-anda-duzelir/

@mrvee28 sen neler yeyip içiyorsun?
Belirtilerin sıklaştı mı?
Vücudun nasıl sinyaller veriyor?

Ya kızlar bende şöyle bir sendrom var.

Önceden de atma huyum vardı da şimdi iyice abarttım. Dünden beri çekmecelerimi boşatıyorum. Evden bir ton eşya attım. Sanki attıkça temizlenecekmişim iç güdüsü var.

Saçlarımı bile kestirmeyi düşünüyorum. Eski kıyafetleri elden geçiriyorum falan.

Önceden atıp atmama konusunda tereddütte kaldığım şeyleri fırlatıp atıyorum. İşe yarar mı sizce?

Feng Shui mi ne diyorlar ya.. Minimum eşya prensibi.

Benimde saklama huyum var aksine.
Bazı şeyleri çok eskiselerde atamıyorum. Dolabı boşaltıp fazlalıklardan kurtulmak iyi fikir bence,muhakkak hafiflemişsindir,geçenlerde 100 eşya ile yaşamak diye bir şey okumuştum. Belirli sınırli eşyalar ile yaşayıp mutlu olacaklarina inaniyorlar hatta hafiflediklerine. Mantıklı geliyor aslında,evde bile fazla eşya hamallık insana,aradığını bulamiyorsun her zaman vs.

Sanıyorum geç döllenme dedi doktor zaten canım inşallah öyledir de meleğime kavuşurum bende sizin gibi :) kızın olacak cümlesini duyuyorum bu ara bir de biz 3 kız kardeşiz annem hep uyumuş hamileyken bende sürekli uyuyorum bilemem bu teorem geçerli mi ama işte imkan bulacağız ve hafta sonu en azından bir Abant yapacağız...@BenIpek haklısın canım başta düşünmüyoruz o kariyeri yapalım bu işe girelim diye çabalıyoruz ama aile kurmak o kadar bambaşka ki...vicdan azabını duyuyoruz evimize zaman ayıramadığımızda...inşallah mayıs senin ayın olur ve kalbindeki tüm güzellikleri sana getirir

Amin canım inşallah, bu güzel gecede dileklerin kabul olur. Kız annesi olursun sende bizim gibi bakarsın Sağlıkla gelsin inşallah kuzun

@mrvee28 sen neler yeyip içiyorsun?
Belirtilerin sıklaştı mı?
Vücudun nasıl sinyaller veriyor?

Canım belirtilerim sıklaştı sık tuvalete çıkıyorum sağ kasığım da ağrı ve kramplar var doktorum normal olduğunu söylüyor ilk gebeliklerde olurmuş genellikle rahim genişlermiş...ayaklarım hala üşüyor insanlar askılıyla geziyor Ankara'da ben hala trençkot :) hamileliğimi öğrendiğimden beri avm ye gitmiyorum mağaza kapılarındaki x-ray.lerden ötürü onun dışında her gün bir avuç ya ceviz ya fındık ya badem ya da kaju yiyorum dönüşümlü olarak...1 bardak süt bir kase yoğurt 1 bardak ayran ya da 1 bardak kefirim var sırayla her öğünde...muhakkak her gün et hindi ya da balık yiyorum yine muhakkak tahılım var öğlen...çay ve kahveyi 0'a indirdim...meyve çok yiyemiyorum canım istemiyor özellikle elma falan...ama bıraksan bir kase tuza erik bandırıp yerim iyot ihtiyacım artıyor sanırım günde 2.5 lt de su...

Xray lerin yanında boşluk var aslında bebekler için falan. Oralardan geçersin.
İlk aylar nedense genel olarak ekşi ve tuzlu eğilimi oluyor. ben limon çok yedim ilk zamanlar. Biraz ilerlesin belirtilerine göre cinsiyet tahmini yaparız. Kız da erkek de aynı hiç fark yok. Ayırım yapanları anlamak çok zor.
Kız çocuğun ayrı bir güzelliği var. Evde seninle iş falan yapıyor. Erkek evlat sahibi olanlar da erkek evlat güzel diyor. İkisi de can sonuçta. Karnın basket topu var gibi duracak olursa erkek. Ama kiloyu popodan alırsan ve yayvan olursa karnın kız genelde. Bir de kızlarda çok cilt sorunları oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…