Hadi ya bu da iyiymiş. Öğrendiğim iyi oldu. Normalde ilk 3 ay çok zararlıymış. Ama bazı doktorlar haberinizin olmadığı dönemde ki rahme bile inmemiş oluyor sanırım yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz diye.Ben oğluma hamile kaldığımı bilmeden akciğer filmi çrkinmiştim çok şükür bişey olmadı ama genelleme yapılır mı bilmiyorum
Mavi Çağdaş’ta çilek hala 2,95 mi?Ben oğluma hamile kaldığımı bilmeden akciğer filmi çrkinmiştim çok şükür bişey olmadı ama genelleme yapılır mı bilmiyorum
Geçen benim oğlumada baktı doktor kendi söyledi bakalım diye ama hasta olduğu için yüksektir belki .bence sen biraz hastane işlerine ara ver inceleyip durma sonuçları saçların stresten dökülüyor olabilir hemen kötüye yorma pozitif olmaya çalış kendini başka şeylere yönlendirDoktora kalsa normal kan tahlili bile yapmayacaktı. Ben baktırdım. Ama doktor da gerek yok falan demedi o zaman.
Kafam karıştı yani.
Geçen cuma 5 küsürdü diye hatırlıyorum reçel için ben biraz bekleyeceğim iş yerindekiler öyle dedi☺Mavi Çağdaş’ta çilek hala 2,95 mi?
7Tl ye çıktı reçel yapamadım daha yaptıklarım neredeyse bitti yaaaa.
İpek senin olay biraz da psikolojik gibi geliyor ama bilemeyiz tabii buradan. Beden sağlığı yanında ruhunu da arındırman gerekli. İzne ayrılınca kendine bak biraz, salma. Düzelirsin İnşallah, tatil ilaç gibi gelir.Derin nedense bir anda, hepsi bir anda oldu ve ben hastane/doktor ikilisinden tiksindim. Geçen haftadan beri tiksindim. Ne doktor görmek, ne tahlil sormak ne de gitmek istiyorum.
Halbuki kızım hasta olduğundan beri ne zencefil yiyorum ne kendime dikkat ediyorum, iştahım arttı kontrol etmeye çalışıyorum ama arada bir yasaklı şeylerden yiyorum değişik bir psikoloji.
Haftaya izne ayrılacağım mesela eski ben olsa gider baştan aşağı kontrol ettirirdim kendimi. Şimdi pek takmıyorum. TSH ım da yükseldi sanki. Saçlarım dökülüyor, cildim kuru, sinirliyim vs vs.
Zorlanmadım canım ama benim işyerim sorunluydu,son zamanlarda işe dahi gitmek istemiyordum,ciddi problemler vardi ,nefret ettim o dönem,bu sebeple hiç zorlanmadım.choccywhoccydoodah
Sen işten ayrılıp evde kalınca zorlandın mı?
Psikolojim daha kötü olur mu acaba bu kadar hareketli bir hayattan sonra?
canım mevsimi bitiyor. En fazla 2 hafta daha var çilek ki fiyatı şimdiden artmış durumda.Geçen cuma 5 küsürdü diye hatırlıyorum reçel için ben biraz bekleyeceğim iş yerindekiler öyle dedi☺
hayırlı kandiller herkese...Hayırlı kandiller kızlar. Herkese şifa, huzur ve mutluluk diliyorum.
Benimde saklama huyum var aksine.Ya kızlar bende şöyle bir sendrom var.
Önceden de atma huyum vardı da şimdi iyice abarttım. Dünden beri çekmecelerimi boşatıyorum. Evden bir ton eşya attım. Sanki attıkça temizlenecekmişim iç güdüsü var.
Saçlarımı bile kestirmeyi düşünüyorum. Eski kıyafetleri elden geçiriyorum falan.
Önceden atıp atmama konusunda tereddütte kaldığım şeyleri fırlatıp atıyorum. İşe yarar mı sizce?
Feng Shui mi ne diyorlar ya.. Minimum eşya prensibi.
meraklanma canım sonradan açığı fazlasıyla kapatır. o hamile kaldığın güne göre değişir. sonuçta bir standart getirmek için sat a göre hesap yapılıyor ya.
hadi senin hormonlardan benim neyden kaynaklı bilmiyorum. aslında bu negatiflik benimle ta ne zamandan beri var biliyor musun 18 mart kontrolümden beri. o zaman yüklediğim negatif enerjiyi bir atamadım. sonra kızımın hastalığı derken mahvettim koydum kendimi.
bir değişiklik olsa bir de ben hamile kalsam, eşimin tayin haberi gelse, istifamı versem. resmen bana köklü bir değişiklik lazım. 12 yıldır bu fabrikada çalışıyorum bunaldım artık. o kadar çok şey erteledim ki hayatımda artık evimin kadını olmak istiyorum o kadar okuduğum okula inat.
Çok teşekkür ederim.
İnşallah bebişin sağlıkla gelişir, büyür ve ailenize katılır canım,kesenin görunmesine cok sevindim. Haftaya inşallah daha güzel haberler alacağız senden. Birde sanki kızın olacakmış gibi hissettim nedense. Rabbim gönlüne göre versin.
İmkanın varsa git vallahi,benimde öyle ihtiyacım var ki tatile anlatamam. O kadar bunaldım o kadar bunaldım ki anlatamam bu ara.Gidip bir hafta kolumu kaldırmadan yatasım var
Amin canım inşallah, bu güzel gecede dileklerin kabul olur. Kız annesi olursun sende bizim gibi bakarsınSanıyorum geç döllenme dedi doktor zaten canım inşallah öyledir de meleğime kavuşurum bende sizin gibi :) kızın olacak cümlesini duyuyorum bu ara bir de biz 3 kız kardeşiz annem hep uyumuş hamileyken bende sürekli uyuyorum bilemem bu teorem geçerli mi amaişte imkan bulacağız ve hafta sonu en azından bir Abant yapacağız...@BenIpek haklısın canım başta düşünmüyoruz o kariyeri yapalım bu işe girelim diye çabalıyoruz ama aile kurmak o kadar bambaşka ki...vicdan azabını duyuyoruz evimize zaman ayıramadığımızda...inşallah mayıs senin ayın olur ve kalbindeki tüm güzellikleri sana getirir
@mrvee28 sen neler yeyip içiyorsun?
Belirtilerin sıklaştı mı?
Vücudun nasıl sinyaller veriyor?
Xray lerin yanında boşluk var aslında bebekler için falan. Oralardan geçersin.Canım belirtilerim sıklaştı sık tuvalete çıkıyorum sağ kasığım da ağrı ve kramplar var doktorum normal olduğunu söylüyor ilk gebeliklerde olurmuş genellikle rahim genişlermiş...ayaklarım hala üşüyor insanlar askılıyla geziyor Ankara'da ben hala trençkot :) hamileliğimi öğrendiğimden beri avm ye gitmiyorum mağaza kapılarındaki x-ray.lerden ötürü onun dışında her gün bir avuç ya ceviz ya fındık ya badem ya da kaju yiyorum dönüşümlü olarak...1 bardak süt bir kase yoğurt 1 bardak ayran ya da 1 bardak kefirim var sırayla her öğünde...muhakkak her gün et hindi ya da balık yiyorum yine muhakkak tahılım var öğlen...çay ve kahveyi 0'a indirdim...meyve çok yiyemiyorumcanım istemiyor özellikle elma falan...ama bıraksan bir kase tuza erik bandırıp yerim iyot ihtiyacım artıyor sanırım günde 2.5 lt de su...