- 19 Kasım 2013
- 18.649
- 33.628
Başindan yaktı geçti bizi İpek 2016. Öyle yorgunum öyle bitkinim ki anlatamam ve bu sene tatil görunmüyor bize,sadece hafta sonu kacarsak kaçacağız bir yerlere düşün. İmkan varsa git hiç durma,iyi gelir.Ne kadar tuhaf demi 2016? yani tek negatiflik hisseden ben değilim.
Ben de haftaya izin alabilirsem 1 hafta senelik izin kullanacağım. Eşim aldı baya izni var içeride Ankara'ya gideceğiz orada dağ bayır vs gezerim. Bu şehir dışı her yer tatil bana. Hatta iş dışı her yer...
biz de tatile gidelim dedik de bayram ve sonra senelik izin tatili derken baya pahalı olacak. tayin olursak ki baya bir ihtimal var evde değiştirmek istediğim çok şey var. İnşallah nasipte varsa tamamen yerleşik düzene geçeceğimiz için değiştirmek istediğim eşyalar var.Başindan yaktı geçti bizi İpek 2016. Öyle yorgunum öyle bitkinim ki anlatamam ve bu sene tatil görunmüyor bize,sadece hafta sonu kacarsak kaçacağız bir yerlere düşün. İmkan varsa git hiç durma,iyi gelir.
ay çok güzel bir durum bu.Bende haşimato hastasıyım yaklaşık 7 yıldır. Ve şuan gebeyim çok şükür
Tsh düzene girene kadar hamile kalamadım zaten tsh 3 ün altına düşünce gebe kalabildim. şuan 250 lik ilaç kullanıyorum amaay çok güzel bir durum bu.
Allah tamamına erdirsin.
Değerlerin nasıl?
Antikorlar tsh falan?
zor oldu mu hamile kalman?
İnşallah tayin işi olur o halde canım.biz de tatile gidelim dedik de bayram ve sonra senelik izin tatili derken baya pahalı olacak. tayin olursak ki baya bir ihtimal var evde değiştirmek istediğim çok şey var. İnşallah nasipte varsa tamamen yerleşik düzene geçeceğimiz için değiştirmek istediğim eşyalar var.
Ben de işten çıkacağım için o zaman en azından çok yüklenmeyelim diyorum. Baya masrafımız olacak. Hafta sonu yakın yerlere gidin siz de.
Pikniğe gidin bol bol çıplak ayak toprağa basın. O bile fark ettiriyor.
Allah tamamına erdirsin.Bende haşimato hastasıyım yaklaşık 7 yıldır. Ve şuan gebeyim çok şükür
Benimde iştahım açıldı kizimla birlikte. Sabah aç değildim ama şimdi çok açım,3den önce yiyememde.Bu arada iştah durumum hala devam ediyor. Regl olmadan önce hamile olabilir miyim ki dedim de o da değil. Bu ayı geçtim de önümüzdeki ay dr ye gitmeyi düşünüyorum ama o kadar bıktım ki hastanelerden gidesim de yok yani.
şimdi bana bir akıl verin. 22 sinde regl oldum. Geçen perşembe söylemesi ayıp çalışmamız oldu ama tutmamıştır ki yeni bitmişti eşim şehir dışına çıktı. Pazar akşam geldi dün yine gitti. Bu cuma bizim sağlık taraması var fabrikada akciğer grafiği çektirmeli miyim çektirmemeli miyim? Geçen perşembe hamile kalmış olma durumum sıfırın altında demi? Ama ya bu ay kalırsam da aklımda şüphe kalır mı sizce? Doktor sen bilirsin dedi.
Ama cuma ctsi falan yumurtlama zamanım olabilir henüz belirtisi yok ama radyasyon etkiler mi acaba?
aman ne zor her şey.
Çok bir fikrim yok ama ben de son ölçtürdüğüm de bir rahatsızlık için hastaneye gitmiştim zaten, benim de normalden yüksek çıktı. Olabilir sanki.Kızlar bir de şunu yorumlar mısınız?
derindenizlerden ,@mavi_ekran,@mrvee28, choccywhoccydoodah , Samsonn geçen hastalığında kızımın TSH değerine baktırdım.
3,36 çıkmış.
Geçen sene 1,71 civarındaymış.
Ben o can havliyle o zaman pek önemsemedim bu 3,36 yı.
Hasta olduğu için yükselmiş olabilir mi ki sizce?
Doktora kalsa normal kan tahlili bile yapmayacaktı. Ben baktırdım. Ama doktor da gerek yok falan demedi o zaman.Çok bir fikrim yok ama ben de son ölçtürdüğüm de bir rahatsızlık için hastaneye gitmiştim zaten, benim de normalden yüksek çıktı. Olabilir sanki.
Bir de o kadar küçük çocuğun TSH'ına bakılmasını istiyor mu ki doktorlar?
Canım benim bildiğim belli bir sorunu yoksa o yaşlarda bakmıyorlar; sanırım hormonlar daha düzene girmiyorki. Değerler de yetişkin için farklı küçük çocuk için farklı ele alınır diye düşünüyorum.Doktora kalsa normal kan tahlili bile yapmayacaktı. Ben baktırdım. Ama doktor da gerek yok falan demedi o zaman.
Kafam karıştı yani.
Evet mantıklı ve tatmin edici bir açıklama olmuş. Sağol.Canım benim bildiğim belli bir sorunu yoksa o yaşlarda bakmıyorlar; sanırım hormonlar daha düzene girmiyorki. Değerler de yetişkin için farklı küçük çocuk için farklı ele alınır diye düşünüyorum.
Benim annemin çok ciddi bir tiroid sıkıntısı olmasına rağmen doktor beni 20li yaşlarıma gelince getirmesini söylemiş.
Canım bizim doktorumuz hastayken bakılan değerlere güvenmem der hep. Son hastalandıgımızda iyi beslenemediği için sordum yaptıralım dedim (vitamin değerleri için),sağlıklı zamanlarda baktırmakta fayda var dedi.Kızlar bir de şunu yorumlar mısınız?
derindenizlerden ,@mavi_ekran,@mrvee28, choccywhoccydoodah , Samsonn geçen hastalığında kızımın TSH değerine baktırdım.
3,36 çıkmış.
Rica ederim İpek; çok kafana takılıyorsa bir doktorunu ara sor, ama yıllarca doktorda randevu bekledim, hiç küçük hasta görmedim diyebilirim.Evet mantıklı ve tatmin edici bir açıklama olmuş. Sağol.
Bir de ona takıp çocuğun psikolojisini bozmak istemiyorum.
Bilemedim ama doğuştan hipotiroidli bebekler oluyor. Demek ki çocuklarda da oluyor. İş yeri doktorun ılımlıydı sanrım bir danış bakalım.Kızlar bir de şunu yorumlar mısınız?
3,36 çıkmış.
Derin nedense bir anda, hepsi bir anda oldu ve ben hastane/doktor ikilisinden tiksindim. Geçen haftadan beri tiksindim. Ne doktor görmek, ne tahlil sormak ne de gitmek istiyorum.Bilemedim ama doğuştan hipotiroidli bebekler oluyor. Demek ki çocuklarda da oluyor. İş yeri doktorun ılımlıydı sanrım bir danış bakalım.
Ben oğluma hamile kaldığımı bilmeden akciğer filmi çrkinmiştim çok şükür bişey olmadı ama genelleme yapılır mı bilmiyorumBu arada iştah durumum hala devam ediyor. Regl olmadan önce hamile olabilir miyim ki dedim de o da değil. Bu ayı geçtim de önümüzdeki ay dr ye gitmeyi düşünüyorum ama o kadar bıktım ki hastanelerden gidesim de yok yani.
şimdi bana bir akıl verin. 22 sinde regl oldum. Geçen perşembe söylemesi ayıp çalışmamız oldu ama tutmamıştır ki yeni bitmişti eşim şehir dışına çıktı. Pazar akşam geldi dün yine gitti. Bu cuma bizim sağlık taraması var fabrikada akciğer grafiği çektirmeli miyim çektirmemeli miyim? Geçen perşembe hamile kalmış olma durumum sıfırın altında demi? Ama ya bu ay kalırsam da aklımda şüphe kalır mı sizce? Doktor sen bilirsin dedi.
Ama cuma ctsi falan yumurtlama zamanım olabilir henüz belirtisi yok ama radyasyon etkiler mi acaba?
aman ne zor her şey.