Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Telefondan giriyorum iş yerinden artık girmiyor sakıncalı siteymiş face giriyor ama sinir oldum
Demek giren çok var KK ya sizin oradaben de cepten bir tat alamıyorum.
Aman kapattılar da önüne mi geçiyolar. bu iş yeri kanunlarını anlamak mümkün değil.

Selam kızlar.
Bugün çok mutluyum. Maşallah kızım birseyler yemeye başladi. Şu an bile leblebi ayran yiyor ben bunlari yazarken ama benim hiç halim yok,midem feci bulanıyor,koku hassasiyetim arttı,herşey pis kokuyor burnuma. Sanırım şifayı kaptım.

Günaydınnnn herkese pazartesi sendromu vardı sanıyorum herkeste...havalar da harika kimse işe gitmek istemiyor kızın nasıl oldu canım?
Günaydın canım, çok şükür iyi maşallah, kreşe başladı dün. Bende yorgan yastık ne varsa kuru temizlemeye verip evi kırkladım pek giremedim,girincede kimseyi göremedim. Sen nasılsın?

Kızlar selamlar..
Ben de nedense inanılmaz bir negatiflik var üstümde.
YAni tarifi mümkün değil. Bir şeyleri değiştirmek istiyorum artık. Çok bunaldım.
Sizler neler yapıyorsunuz?

Günaydın canım, çok şükür iyi maşallah, kreşe başladı dün. Bende yorgan yastık ne varsa kuru temizlemeye verip evi kırkladım pek giremedim,girincede kimseyi göremedim. Sen nasılsın?
İyileşti galiba demi maşallah.
Şu durumda insan yaramaz olmasını tercih ediyor. Evin neşesi tadı tuzu olmuyor..
İyice güçlenmiştir şimdi bağışıklığı da..

Kızlar selamlar..
Ben de nedense inanılmaz bir negatiflik var üstümde.
YAni tarifi mümkün değil. Bir şeyleri değiştirmek istiyorum artık. Çok bunaldım.
Sizler neler yapıyorsunuz?
Canım vallahi bendede var ama olumsuz düşünmemeye calişıyorum. Kendime mutlu olacak birşeyler yaratmaya çalışıyorum. Geçen hafta yürüyüş yapamadım hiç,bugünde istemedim ama çıktım yürüdüm iyi geldi.
İyileşti galiba demi maşallah.
Şu durumda insan yaramaz olmasını tercih ediyor. Evin neşesi tadı tuzu olmuyor..
İyice güçlenmiştir şimdi bağışıklığı da..
Çok şükür iyileşti diyebilirim. Aynen ya insan boşlukta oluyor sanki birşey eksik gibi. Şimdi evim darmadağın oluyor ama iyi ya,varsın evi indirsin aşağı ses etmiyorum.

Bende iyiyim çok şükür dün kesemizi gördük ama doktor haftasına göre geriden dedi cuma tekrar gideceğiz bakalım kesenin büyünesi ölçülecek...çok Mutlu oldum kızının iyileşmesine inşallah tekrarlamaz...bahar temizliği bende niyetlenmiştim ama mümkün olmayacak artık.., BenIpek bu ara bende de var negatiflik hormonal değişikliklerdendir diye düşünüyordum ama etrafımdaki insanlarda da var hava değişimlerinden olabilir...işi gücü bırakıp Deniz kenarına kaçalım diyorum eşime 1 hafta sıkıldım artık trafik,karmaşa, yetmezmiş gibi her gün can sıkıcı haberler...huzur istiyorummmm

Çok teşekkür ederim.
İnşallah bebişin sağlıkla gelişir, büyür ve ailenize katılır canım,kesenin görunmesine cok sevindim. Haftaya inşallah daha güzel haberler alacağız senden. Birde sanki kızın olacakmış gibi hissettim nedense. Rabbim gönlüne göre versin.
İmkanın varsa git vallahi,benimde öyle ihtiyacım var ki tatile anlatamam. O kadar bunaldım o kadar bunaldım ki anlatamam bu ara.Gidip bir hafta kolumu kaldırmadan yatasım var

meraklanma canım sonradan açığı fazlasıyla kapatır. o hamile kaldığın güne göre değişir. sonuçta bir standart getirmek için sat a göre hesap yapılıyor ya.
hadi senin hormonlardan benim neyden kaynaklı bilmiyorum. aslında bu negatiflik benimle ta ne zamandan beri var biliyor musun 18 mart kontrolümden beri. o zaman yüklediğim negatif enerjiyi bir atamadım. sonra kızımın hastalığı derken mahvettim koydum kendimi.
bir değişiklik olsa bir de ben hamile kalsam, eşimin tayin haberi gelse, istifamı versem. resmen bana köklü bir değişiklik lazım. 12 yıldır bu fabrikada çalışıyorum bunaldım artık. o kadar çok şey erteledim ki hayatımda artık evimin kadını olmak istiyorum o kadar okuduğum okula inat.

Ne kadar tuhaf demi 2016? yani tek negatiflik hisseden ben değilim.
Ben de haftaya izin alabilirsem 1 hafta senelik izin kullanacağım. Eşim aldı baya izni var içeride Ankara'ya gideceğiz orada dağ bayır vs gezerim. Bu şehir dışı her yer tatil bana. Hatta iş dışı her yer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…