Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın afiyet olsun. İzin konusuna sevindim,havalarda inşallah güzel oluraz sonra ben...
inşallah ya. normalde senelik izin alıyorsun ama o bile göze batıyor özel sektörde anlamadım ki neden.Günaydın afiyet olsun. İzin konusuna sevindim,havalarda inşallah güzel olur
Haklısın valla ne desen. Ancak konusuyorlar ama kadinin arkasında duran yok,doğurmakla bitiyor sanki.inşallah ya. normalde senelik izin alıyorsun ama o bile göze batıyor özel sektörde anlamadım ki neden.
Sonuçta da daha önce kullanmadığın haklarını kullanıyorsun.
Bu devlet ne zaman özel sektöre el atacak acaba?
Torba yasasından bile bir tek memur kadın faydalanıyor. Ama çıkıyor doğurun diyor.
Doğursam bana izin vermiyorsunuz ama vs vs her şeyi çarpık sistemin.
Senin kızın tamamen ayaklandı mı?
Xray lerin yanında boşluk var aslında bebekler için falan. Oralardan geçersin.
İlk aylar nedense genel olarak ekşi ve tuzlu eğilimi oluyor. ben limon çok yedim ilk zamanlar. Biraz ilerlesin belirtilerine göre cinsiyet tahmini yaparız. Kız da erkek de aynı hiç fark yok. Ayırım yapanları anlamak çok zor.
Kız çocuğun ayrı bir güzelliği var. Evde seninle iş falan yapıyor. Erkek evlat sahibi olanlar da erkek evlat güzel diyor. İkisi de can sonuçta. Karnın basket topu var gibi duracak olursa erkek. Ama kiloyu popodan alırsan ve yayvan olursa karnın kız genelde. Bir de kızlarda çok cilt sorunları oluyor.
Benim oğlum da 3.5 yaşında o da girip kendi yapmak istiyor beni sormuyor 10 dk çıkmıyor elini yıkıyor sifona defalarca basıyor merak işteHaklısın valla ne desen. Ancak konusuyorlar ama kadinin arkasında duran yok,doğurmakla bitiyor sanki.
Ayaklandı masallah.
Ya birsey soracagim canim sana ,sanirim senin kızın biraz büyük bizden,belki yasamışsındır fikrin vardır diye. Şimdi hastalanmadan önce klozete tuvalet yapıyordu kızım adaptörle,bende yardım ediyordum pantalonunu cekmesine poposunu silmesine ama hastalanınca lazımlığını istedi çıkarttım,ona yapmaya başladı ama yine anne sende gel diyordu,2 gündür kendi gidiyor,kapıyıda kapatıyor tuvaletini yapıp çıkıyor. Tabi ben bu arada ne yapiyor bu çocuk icerde acaba poposunu temizleyebilir mi vb şüphelerle kendimi yiyorum. Neden yapiyor sence böyle birdenbire? Yaşadınmi buna benzer birşey?
Allah bağışlasın canım aynı yaştalar kuzular.Benim oğlum da 3.5 yaşında o da girip kendi yapmak istiyor beni sormuyor 10 dk çıkmıyor elini yıkıyor sifona defalarca basıyor merak işte
Evladın kızı erkeği olmuyor hepsi aynı hatta anne olduktan sonra başkalarının çocuklarına bile daha merhametli oluyorsun kayınvaledeler zaten hep erkek ister nedense benimki de pembe hırka örmüş bir oğlum var bide kızım olacakmış hamile değilim bu arada sipariş verdi☺Cilt sorunlarım başladı herkes popon da büyümüş diyor :) sağlıklı sıhhatli ailesine vatanına hayırlı bir evlat olsun gerisi hiç önemli değil...Rabb'im bana ne uygun gördüyse başım gözüm üstüne...kayınvalidem dün sinirlerimi zıplattı iki aileye de ilk erkek torunu verirsin inşallah dedi bende Walla anne oğlun hangi kromozomu belirlediyse "o" dedim bakakaldı...o x ray lerden zaten 2.5 senedir hiç geçmiyorum ama mağaza girişlerinde ki alarmlarda buna dahilmiş...
Bizimki de biz tuvaletteyken o geliyormuymuş öyle diyor tuvalet kağıdı ve ıslak mendil yetişmiyor hepsi yerlerdeAllah bağışlasın canım aynı yaştalar kuzular.
Ya birdenbire olunca şasırdım. Bizimki sifona yetişemiyor ondan beni cağırıyordu demekki. Klozetine yapıyor,kapıyıda güzelce kapatıyor ,ıslak mendille totosunu silip cıkıyor hanım. Girdim ilk girdiğinde arkasından"anne çıkarmısın ya,rahatsız etme beni"dedi tırstım. Gidip bakamıyorumda
Ay çok fena bunlar ya.Bizimki de biz tuvaletteyken o geliyormuymuş öyle diyor tuvalet kağıdı ve ıslak mendil yetişmiyor hepsi yerlerde
Kamuda da millet sürekli seni takip ediyor yarım saat erken çık amirin değilde değerleri sürekli seni izliyor kimse vaktinde gidip gelmiyor ama herkez birbirine laf söylüyor insanlar tuhaf rapor al kafa raporumu aldın doktora git ne çok doktora gittin diyorlarinşallah ya. normalde senelik izin alıyorsun ama o bile göze batıyor özel sektörde anlamadım ki neden.
Sonuçta da daha önce kullanmadığın haklarını kullanıyorsun.
Bu devlet ne zaman özel sektöre el atacak acaba?
Torba yasasından bile bir tek memur kadın faydalanıyor. Ama çıkıyor doğurun diyor.
Doğursam bana izin vermiyorsunuz ama vs vs her şeyi çarpık sistemin.
Senin kızın tamamen ayaklandı mı?
Bende çok atıyorum bazen lazım oluyor evde çiçek sulamak için şişe yok ortayı bulmak lazımYa kızlar bende şöyle bir sendrom var.
Önceden de atma huyum vardı da şimdi iyice abarttım. Dünden beri çekmecelerimi boşatıyorum. Evden bir ton eşya attım. Sanki attıkça temizlenecekmişim iç güdüsü var.
Saçlarımı bile kestirmeyi düşünüyorum. Eski kıyafetleri elden geçiriyorum falan.
Önceden atıp atmama konusunda tereddütte kaldığım şeyleri fırlatıp atıyorum. İşe yarar mı sizce?
Feng Shui mi ne diyorlar ya.. Minimum eşya prensibi.
Haklısın valla ne desen. Ancak konusuyorlar ama kadinin arkasında duran yok,doğurmakla bitiyor sanki.
Ayaklandı masallah.
Ya birsey soracagim canim sana ,sanirim senin kızın biraz büyük bizden,belki yasamışsındır fikrin vardır diye. Şimdi hastalanmadan önce klozete tuvalet yapıyordu kızım adaptörle,bende yardım ediyordum pantalonunu cekmesine poposunu silmesine ama hastalanınca lazımlığını istedi çıkarttım,ona yapmaya başladı ama yine anne sende gel diyordu,2 gündür kendi gidiyor,kapıyıda kapatıyor tuvaletini yapıp çıkıyor. Tabi ben bu arada ne yapiyor bu çocuk icerde acaba poposunu temizleyebilir mi vb şüphelerle kendimi yiyorum. Neden yapiyor sence böyle birdenbire? Yaşadınmi buna benzer birşey?
alla alla bu da ilginçmiş. Ama maaşları patron vermiyor oradaKamuda da millet sürekli seni takip ediyor yarım saat erken çık amirin değilde değerleri sürekli seni izliyor kimse vaktinde gidip gelmiyor ama herkez birbirine laf söylüyor insanlar tuhaf rapor al kafa raporumu aldın doktora git ne çok doktora gittin diyorlar
Ya ben çok abartıyorum size komik bile gelebilir ama dün telefon rehberimi bile temizledim. Fazlalıklardan arındırdım. Ama cidden rahatlıyor insan.Bende çok atıyorum bazen lazım oluyor evde çiçek sulamak için şişe yok ortayı bulmak lazım
güzel bir konuya değinmişsin.Fevzi Özgönül var doktorda. Diyorki çinko eksikliginiz varsa 1 bardak suya çinko tableti koyup eritip suyu için diyor. Eğer o suyun tadı değişik gelmiyorsa çinko eksiktir ,kilo veremezsiniz,saçınız dökülür,tirnaklarınız kirılır diyor.
Günde 1 tane icin diyor eksikse.
Amin canım. Yeni yaşında tüm güzellikler kızinla olsun inşallah. Ay ne güzel okul cağına gelmiş artık fıstık.Benim küçük Şirine’m haftaya Salı 6 yaşına girecek. Allah herkesin yavrusuna sağlık ve uzun ömür versin inşallah.
Hiç düşünme bence hatta sevin kendine yetiyor diye. Okuldan kalma alışkanlıktır ya da okulda bir şeyler konuşulmuş, bir görsel falan görmüş olabilir hatta öğretmen bununla ilgili bir şey bile işlemiş olabilir.
Temizlik konusunu da hiç düşünme. Ben de senin gibi takılıyordum önce sadece okulda giydiği kıyafetleri hemen hemen her gün yıkıyorum, çocuk sonuçta klozete falan değiyordur diye. Okulda nasıl kendi yapıyorsa evde de yapar. İç çamaşırını eskiden ben her gün değiştirirdim şimdi aklıma geldikçe 2 günde bir falan. Elini sabunladığından emin olduğun sürece sıkma canını bence.
Bende bir dönem kızıma kullandım,saçları ve bağışıklık sistemi güçlensin demişti doktorumuz,fazlası vucuttan atıliyormuş bu sebeple test yaptırmadan kullandım. Yine verebilirim. Kendim içinde düşünüyorum saclarım dökülüyor bu ara,sen hangi markayı kullanıyorsun,sırf çinko olarak sanırım zinko'nun var tableti, kizımada şurubunu kullanmıştım. Testide deneyeceğim tabi,yarın unutmaz alırsam.güzel bir konuya değinmişsin.
Kızım hastayken ağzında yaralar vardı diş etleri kabarmıştı. Dr ye gittiğimizde tahlil yapmadan Zinco şurup verdi. Ben ek tahlil istedim seviyesini görmek için.
Değer aralıkları 0,7-1,35 kızımın 0,8 çıktı. Ben de verdiği şurubu kullanmakta sakınca görmedim. Hatta topraklarımız çinko bakımından fakir olduğu için kış aylarında 1 şişe zinco vermeyi düşünüyorum. Ek takviye vermeyeceğim başka B12 değeri birikmesi yapıyor sonra. Senin dediğin de yapılabilir ama ben direkt zinco hap aldım. 1 kutu adına detoks mu dersin doping mi dersin öyle bir şey olsun diye içiyorum. Trigiliseridim yükselince sivilce çıkmıştı ona iyi gelir mantığıyla yola çıktım. Yarım kutu bitti.