- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
Sizin serverda olabilir. Bende normal görünüyor.Site de problem mi var ya zor girdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin serverda olabilir. Bende normal görünüyor.Site de problem mi var ya zor girdim
Telefondan giriyorum iş yerinden artık girmiyor sakıncalı siteymiş face giriyor ama sinir oldumSizin serverda olabilir. Bende normal görünüyor.
Demek giren çok var KK ya sizin oradaben de cepten bir tat alamıyorum.Telefondan giriyorum iş yerinden artık girmiyor sakıncalı siteymiş face giriyor ama sinir oldum
Aynen ya telefon hiç zevk vermiyor yemek sitesine bile girilmiyor☺bende burdan girerimDemek giren çok var KK ya sizin oradaben de cepten bir tat alamıyorum.
Aman kapattılar da önüne mi geçiyolar. bu iş yeri kanunlarını anlamak mümkün değil.
en güzeli akşam olsa da gitsek.Aynen ya telefon hiç zevk vermiyor yemek sitesine bile girilmiyor☺bende burdan girerim
Akşam düğün var hiç sevmem 1 saat durup dönerim çıkmama 2 saat kalmış .görmedim hiç kampanya falan sen domates falan almıyor musun?en güzeli akşam olsa da gitsek.
var mı kampanya bir yerde?
E çilek uzun zamandır mimli zaten. Baba gibi hormon veriliyor koksun diyede de esans sıkanlar var.Dün Sağlıklı Yaşıyoruz sayfasında çileği de kötülemişler. Tarım ilaçlarından dolayı.
İyi güzel de biz ne yiyeceğiz, ne yedireceğiz?
Günaydın, mutlu sabahlar hepinize
Dünde baktım sürekli kimse gelmemiş, iyisinizdir ve herşey yolundadır umarım.
Günaydın canım, çok şükür iyi maşallah, kreşe başladı dün. Bende yorgan yastık ne varsa kuru temizlemeye verip evi kırkladım pek giremedim,girincede kimseyi göremedim. Sen nasılsın?Günaydınnnn herkese pazartesi sendromu vardı sanıyorum herkeste...havalar da harika kimse işe gitmek istemiyor kızın nasıl oldu canım?
İyileşti galiba demi maşallah.Günaydın canım, çok şükür iyi maşallah, kreşe başladı dün. Bende yorgan yastık ne varsa kuru temizlemeye verip evi kırkladım pek giremedim,girincede kimseyi göremedim. Sen nasılsın?
Canım vallahi bendede var ama olumsuz düşünmemeye calişıyorum. Kendime mutlu olacak birşeyler yaratmaya çalışıyorum. Geçen hafta yürüyüş yapamadım hiç,bugünde istemedim ama çıktım yürüdüm iyi geldi.Kızlar selamlar..
Ben de nedense inanılmaz bir negatiflik var üstümde.
YAni tarifi mümkün değil. Bir şeyleri değiştirmek istiyorum artık. Çok bunaldım.
Sizler neler yapıyorsunuz?
Çok şükür iyileşti diyebilirim. Aynen ya insan boşlukta oluyor sanki birşey eksik gibi. Şimdi evim darmadağın oluyor ama iyi ya,varsın evi indirsin aşağı ses etmiyorum.İyileşti galiba demi maşallah.
Şu durumda insan yaramaz olmasını tercih ediyor. Evin neşesi tadı tuzu olmuyor..
İyice güçlenmiştir şimdi bağışıklığı da..
Günaydın canım, çok şükür iyi maşallah, kreşe başladı dün. Bende yorgan yastık ne varsa kuru temizlemeye verip evi kırkladım pek giremedim,girincede kimseyi göremedim. Sen nasılsın?
Çok teşekkür ederim.Bende iyiyim çok şükür dün kesemizi gördük ama doktor haftasına göre geriden dedi cuma tekrar gideceğiz bakalım kesenin büyünesi ölçülecek...çok Mutlu oldum kızının iyileşmesine inşallah tekrarlamaz...bahar temizliği bende niyetlenmiştim ama mümkün olmayacak artık.., BenIpek bu ara bende de var negatiflik hormonal değişikliklerdendir diye düşünüyordum ama etrafımdaki insanlarda da var hava değişimlerinden olabilir...işi gücü bırakıp Deniz kenarına kaçalım diyorum eşime 1 hafta sıkıldım artık trafik,karmaşa, yetmezmiş gibi her gün can sıkıcı haberler...huzur istiyorummmm
meraklanma canım sonradan açığı fazlasıyla kapatır. o hamile kaldığın güne göre değişir. sonuçta bir standart getirmek için sat a göre hesap yapılıyor ya.Bende iyiyim çok şükür dün kesemizi gördük ama doktor haftasına göre geriden dedi cuma tekrar gideceğiz bakalım kesenin büyünesi ölçülecek...çok Mutlu oldum kızının iyileşmesine inşallah tekrarlamaz...bahar temizliği bende niyetlenmiştim ama mümkün olmayacak artık.., BenIpek bu ara bende de var negatiflik hormonal değişikliklerdendir diye düşünüyordum ama etrafımdaki insanlarda da var hava değişimlerinden olabilir...işi gücü bırakıp Deniz kenarına kaçalım diyorum eşime 1 hafta sıkıldım artık trafik,karmaşa, yetmezmiş gibi her gün can sıkıcı haberler...huzur istiyorummmm
ay evet belki de etkisi de var.Havalar çok düzensiz ruh halimizide bozdu güneş açsa yaz gelse artık
Ne kadar tuhaf demi 2016? yani tek negatiflik hisseden ben değilim.Çok teşekkür ederim.
İnşallah bebişin sağlıkla gelişir, büyür ve ailenize katılır canım,kesenin görunmesine cok sevindim. Haftaya inşallah daha güzel haberler alacağız senden. Birde sanki kızın olacakmış gibi hissettim nedense. Rabbim gönlüne göre versin.
İmkanın varsa git vallahi,benimde öyle ihtiyacım var ki tatile anlatamam. O kadar bunaldım o kadar bunaldım ki anlatamam bu ara.Gidip bir hafta kolumu kaldırmadan yatasım var