Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de ameliyat sonrasından korkmaman için söylüyorum bunu..ben düğünümden 15 gün önce ameliyat olmuştum düğünümde de gayet döktürdüm :))
Canım benim ya Ne kadarda cesurmuşsun :) Allah mutluluğunu daim etsin inşallah. Bir dahada göstermesin. Bebiş var mı bebiş?
Canim selam
Allah sana ve senin gibi hasta olan tum hastalarimiza acil sifalar versin dilerim.
Allah yar ve yardimciniz olsun insallah...
Bir de ameliyat sonrasından korkmaman için söylüyorum bunu..ben düğünümden 15 gün önce ameliyat olmuştum düğünümde de gayet döktürdüm :))
Canım benim ya Ne kadarda cesurmuşsun :) Allah mutluluğunu daim etsin inşallah. Bir dahada göstermesin. Bebiş var mı bebiş?
Cesur ol tabi kader her şey Rabbim yanında olacak inşallah canım benim sakın korkma:) Yok canım ilk zamanlar 1 sene radyoıyod etkisi gitsin diye bekledik, bir buçuk sene İş sebebiyle bekledik yapamadık:)) iki aydır istiyoruz şimdi Rabbim verirse inşallah sen evli misin ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cesur ol tabi kader her şey Rabbim yanında olacak inşallah canım benim sakın korkma:) Yok canım ilk zamanlar 1 sene radyoıyod etkisi gitsin diye bekledik, bir buçuk sene İş sebebiyle bekledik yapamadık:)) iki aydır istiyoruz şimdi Rabbim verirse inşallah sen evli misin ?
Sağol canım inşallah. Allah inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin sana. Ben de evliyim 3 senelik bende düşünmedim bunca zaman işler güçler sebebiyle inanki tam niyetine girdim şimdi de bu iş çıktı başıma :) Allahın herkes için bir planı var şüphesiz. Vardır her işte bir hayır.
Canım bizim tiroid kanserlerine yaklaşımımız şu şekildedir. Ameliyat ile var olan butun tiroid bezin çıkarılmaya çalışılır. Ancak görünmeyen dokular mutlaka kalacaktır. Onları da yok edebilmek için radyoaktif iyot tedavisi denilen bir tedavi yapılır. Bu iyot partikülleri tiroidin o alınamamış ancak hala vucudunda var olan hücrelerini de öldürür. Bu aşamada sen de radyasyon yayan bir bireye dönüşeceğin için diğer insanlara zararın olmaması için hastanede özel odada yatırılırsın.
Kilo meselesini ne açıdan sordugunu tam anlamadım ancak anladığım kadarıyla tiroid dokunun tamamı cıktıktan sonra hipotiroidik olacağın icin soruyorsun. Bu aşamada da neredeyse her 2 kadından bırının başında olan hipotiroidi tedavisi gibi senin de tedavin olacak. Ancak mesela onların tiroid dokusunun bir kısmı calısıyor oldugu için atıyorum 50 mc gr ilaç içerken seninkinin hepsi çıktığı için yine atıyorum 150 mc gr içeceksin. Ama sonuc olarak vucudunun ihtiyacı olan miktarda tiroksin hormonunu dışarıdan tamamlanmış olarak vucuduna almış olacaksın. Dolayısıyla hipotiroidinin bulguları görülmeyecek. Bunlar senin korktugun gibi saç dökülmesi, adet duzensizliği, halsizlik, kilo alma gibi belirtilerdir. Ancak ilacını duzenlı aldıgın surece sıkıntın olmayacaktır. Bu arada ben de hipotiroidi hastası bir intern doktorum. Çok korkulacak bir şey değil merak etme. :)
bu arada son mesajlarını yeni gordum evet dren butun tiroid ameliyatlarından sonra koyulur. tiroid çok kanlanan bir doku olduğu için kanama ihtimali olabilir. ki zaten ameliyat ediliyor sonuçta ve travma oluyor sonuçta o bölgede dolayısıyla dren şart. merak etmeyin bir kaç gün içinde çıkarılır.
Canim selam
Allah sana ve senin gibi hasta olan tum hastalarimiza acil sifalar versin dilerim.
Allah yar ve yardimciniz olsun insallah...
Malek nerdesin canım sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin merak ettik seni.
Eki Görüntüle 1063807
Kızlar resmini buldum netten. Ameliyat kesiğinden dışarı bunun gibi bişey çıkartıyorlar mı?
Takılmıo canım merak etme ördek veriyorlar altına refakatçin tutuo...
2 gün ayağa kaldırmıoılar çünkü
Canım 2011 de oldum ben ameliyat ve radyoıyodu...şimdi şükür iyiyim günlük aç karnına levotiron hayat tarzım haline geldi alıştım :) izi de belli belirsiz oldu artık ben demeden anlamıyor çoğu kişi
Fananay bişey soracağım.
Iyotu kapsül olarak mı içtin sıvı olarak mı birde İstanbuldamısın yoksa sı önemli değil zaten
Hay maşşşallah hay maşşşallah
Damatta demiştir ki aabooov aldığım kıza bak vayvayvay
Ya bişe söylicem, söyliyim hemen
Ameliyattan çıktım ben akşam 8 gibi patates ve hoşaf geldi 2 kaşık yedim, Yarımsaat sonra Bismillah hemşire geldi, hadi bi doğrulalım 2 adım atalım..
Allah aşkına dedim zaten örselenmişim tuvaletim felanda yok üstelik midem kötü Lansor iğnesi felan yapıyorlar..
Neyse agı gözü 3 harfli çarpmış gibi mırın kırın etti gitti.
Sonra geceye doğru tuvaletim geldi e neyse dedim ben kalkmayı deneyeyim, midem iyiydi, zar zor kalktım tuvalete gittim geceyarısı.
Allahım Yarabbim
Ya bırak baktığın şeylere
Alemsin yeminle
Bendede bi tane vardı bundan bi esprisi yok sabaha çıkartıyorlar hemşire arada bir gelip boşaltıyor sen farkında değilsin zaten.
aboooovvvv demiştir kız bellki de :) hiçç korkmayın hepiniz iyi olacaksınız Allahın izniyle... ya çok geç fark etseydik...kızlar çook şanslıyız ki iş işten geçmeden fark ettirdi Rabbimiz bize ve tedavimiz oluyoruz ömür boyu vitamin gibi hap yutucaz hepsi bu bomba gibiyiz yoksa :)