Hayatta tek arıza insanın sen olduğun mı sanıyosun malek Banane ya ben görmek istemiyorum kanımın bişeyin içine aktığını ameliyat yaklaştıkça değişik kafalar yaşıyorum zaten aştım kendimi :) Bi günüm ötekini tutmuyor.Sende ortadan kaybolunca merak ettim. Neden hap yutamıyorsun canım? Her ilaç ezilerek eritilerek içilmez ki bazı tabletleri özellikle uzun salım tablet şeklinde üretiyorlar sen yuttuktan sonra hemen erimiyor 24 saat yavaş yavaş etki ediyor. Doktor ne derse katlanmak zorundasın hepi topu bir kaç gün. Hapı dilinin arka kısmına yapıştırmadan koy kocaman bi yudum su al yut arksaşından bardaktaki tüm suyu fondiple heheh :) Bende çok zor yutuyordum ilaçları çözümüm bu oldu. Sıkma canını hiç birşeye çok iyi olacaksın. bu arada son 1 haftam kaldı benim.
Canım ben yaklaşık 20 yıldır ilaç yutamıyorum yani belki daha fazla, hatırlamıyorum bile.
Çok nadir ilaç yutarım yada iğne yaptırır idim bu zamana kadar..
Yani psikiyatrik olarak uğraşılması gerek idi geç kalmışım şimdide bu iş çıktı başıma
..........
Bi çilginlik mi yapsam acıbademimi bassam şu kızı bi kaldırsam ördeksiz yürütsem
ama yok olmaz eşi var dostu var
Keşke oda numarasını öğrenmenin bir yolu olsaydı