merabalar. hipotiroid teshisi konalı bir hafta oldu.tsh degerim 100 çıktı.bu deger ne zaman normale düşer.ayrıca hipotiroidin hamile kalmaya etkisi nedir ? yani ben şimdi bu durumda hamile kalabilir miyim?
arkadaslar benim agzimda acayip bir kuruluk var.birde bboynumun altkismin da sanki bir tikaniklik gibi bir sey var gözlerim firlamis gibi bakiyo.cok korkuyom nodüllerinde büyümüs dedi doktor napim ya cok korkuyom pazertesi bir baktirayim diyorum
bende şimdi dr.dan geliyorum hipertiroid şüphesi artı göğsümde kist vardı kanser şüphesi var.bursada ii bi dr.önerdi hem tiroid hemde meme kanserine bakıyomuş.24 yaşındayım 2 senelik evliyim doğum kontrol hapı için gitmiştim aslında vermedii.önce diğerlerini halledip kadın doğuma da gitmen gerek dedi haftaya gidicem inşlh bişey çıkmaz:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
bende şimdi dr.dan geliyorum hipertiroid şüphesi artı göğsümde kist vardı kanser şüphesi var.bursada ii bi dr.önerdi hem tiroid hemde meme kanserine bakıyomuş.24 yaşındayım 2 senelik evliyim doğum kontrol hapı için gitmiştim aslında vermedii.önce diğerlerini halledip kadın doğuma da gitmen gerek dedi haftaya gidicem inşlh bişey çıkmaz:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
doktor ilaç vermişti bana düzeldi tiroidim ama gene başladı sanırım ..
bogasımda sıkıntılarım başladı çünkü
ani sıcak basmaları fln ..
pendikte oturuyorum buralarda oturan varsa nereye gitti acaba
mrb arkadaşlar ben de pazartesi günü troid için dr a gidicem sinir yapıyomudur bu rahatszlık bilginiz varmı
mrb arkadaşlar ben de pazartesi günü troid için dr a gidicem sinir yapıyomudur bu rahatszlık bilginiz varmı
kızlar benim teşhisten sonraki ilk ramazanım bu
tiroid hastlarının oruç tutmasıyla ilgili bir şey biliyor musunuz
çünkü ilacı hep aynı saatte içmek gerekiyormuş ya ve yemekten en az iki saat önce,ben mesela 7 de ilaç içip 9 da kahvaltı yapıyordum
şimdi napcaz peki ?
ilaç saatini değiştirsek bir aylığına bi sakıncası olur mu acaba,gece 2de içsem mesela
bu konuda deneyimi olan var mı
yarına kadar acil bilgi lütfennnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?