inşzlllah canım sorunsuz hamilelik gecer senin bilgilerini takip edicem canım bende ona göre ne yapamam gerekiğini anlarım en azından paylasımın için tesk ederim:1hug:
Arkadaşlar annemin kendisinin tarifiyle boğazında bir tıkanma varmış. Buda günün belli saatlerinde sanki borozan öksürük gibi bir öksürük krizine tutuluyor. Nekadar KBB varsa gittik ama geçmedi.
En son profesör Troid testi yaptır demiş. Acaba sizlerdede böyle belirtiler varmıydı?
Arkadaşlar annemin kendisinin tarifiyle boğazında bir tıkanma varmış. Buda günün belli saatlerinde sanki borozan öksürük gibi bir öksürük krizine tutuluyor. Nekadar KBB varsa gittik ama geçmedi.
En son profesör Troid testi yaptır demiş. Acaba sizlerdede böyle belirtiler varmıydı?
Kızlar bendede haşimato çktı..hipertiroidim yıllardır var birde bu iltihap olayı çıktı... doktorum bunun zararsız bişey olduğunu söylüyor ama beni ikna edemedi..
sizlerde nasıl biraz anlatırmısınız..
Öksürüğün tiroid ile alakası olduğunu sanmam arkadaşım..
Kızlar bendede haşimato çktı..hipertiroidim yıllardır var birde bu iltihap olayı çıktı... doktorum bunun zararsız bişey olduğunu söylüyor ama beni ikna edemedi..
sizlerde nasıl biraz anlatırmısınız..
bende hipo yum haşimato çıktı.vücut kendi kendine antikor üretiyomuş savaşmak için.tiroid bezini tahrip eder dedi.ama ilaç kullanıyosun bu tahrip olmaz dedi.ısrarla sordum bunu doktora fakat herhangi korkacak bişi yok demişti
:mymeka: arkadaşlar,
kaç aydır tsh tahlilimi yaptıramadım. bugün yine niyetlenmiştim ki, bu topic'e göz atınca sabah ilaç aldığımı hatırladım. Bir de regl oldum. REgl olmanın etkileyip etkilemediğini bilmiyorum. Ama ben sabah kalkıp da ilaç almamak için kendimi nasıl tutacağım :çok üzgünüm: Eskiden ilaç almayı unuturdum, şimdi ise yüzümü yıkar gibi ilacı alıyorum gözlerim kapalı :mymeka:
Benim gibi şaşkınlar :mymeka: ve sıkıntı yaşayanlar varsa diye eklemek istedim. Sabah ilacı içsem de öğleden sonra tsh tahlili yaptırmamda bir sakınca yokmuş. Sonunda yaptırabildim :lepi:
Sonucu aldık: sositososito tsh: 1,77 :teytey:
kızlar kan tahlilimde triglobulin düşük çıkmış,serbest t3 yüksek bu nedir?t3 yüksek olması hipertroidiymiş triglobulin ne oluyo bilen varmı?
yaaa ne güzel maşallah...
değeri çok süper :lepi:
darısı bizlere artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?