- Konu Sahibi petit_chaton
-
amonra'nın topigine bir göz atın isterseniz orda faydalı seyler var sizin için :)
ben el ve tirnak bakımında hicbirsey kullanmadıgım ıcın yardımcı olamıcam:)
Ben yıllardır aynı haldeyim sizin gibi..ve maalesef yllardır da takma tırnak kullanıyorum ://
Bende de aynı dert var tırnaklarımı uzatamıyorum resmen bi yere takılsın hemen kırılıyorlar .s çok inceler, çok zayıflar ve kare uzamıyolar oval bi şekilde uzuyorlar hadi onu manikürle hallediyorumda kırılmasına bi önlem bulamıyorumarakadaşlarmın tırnakları kalın ve çok güzel uzuo benim tırnaklarım onlarınkilerin yanında resmen pamuk artık kırılmasınlar istiyorumm ..
Bende de aynı dert var tırnaklarımı uzatamıyorum resmen bi yere takılsın hemen kırılıyorlar .s çok inceler, çok zayıflar ve kare uzamıyolar oval bi şekilde uzuyorlar hadi onu manikürle hallediyorumda kırılmasına bi önlem bulamıyorumarakadaşlarmın tırnakları kalın ve çok güzel uzuo benim tırnaklarım onlarınkilerin yanında resmen pamuk artık kırılmasınlar istiyorumm ..
Ladyevil'de topiğinde bu konuyla ilgili güzel şeyler paylaşmış.
Bakabilirsiniz..
petit_chaton
ahahhhhh nedir bu cektiğimiz bir de her yerde basbas bagırmıyorlar mı bi kadını en bakımlı gosteren yeri elleridir diye nispet yapar gibi :)ben sally hansen in tırnak kırılmasını önleyici bi parlatıcısını aldım , açıkçası sertleştiriyor tırnagı iyi yönden ama bnm tırnaklarım cok garip oldugu için kullanamıyorum cok cünkü parlatıcı sürünce bi süre sonra tırnak yatagımda beyaz beyaz oluyor , sanki uzun süre suda tutmusum gibi , ama sen bi dene istersen belki senin oyle bi sorunun yoktur o sekilde uzatabilirsin belki
Ya kk de tırnak uzatmada son nokta die bi konuya girdim orda yazıyodu parlatıcının içine limon suyu sıkıp sürünce hem sertleştirioyomuş hemde uzatıyomuş ama yarısına kadar partalatıcı yarısına kadar limon suyu olucak hemen bu akşam denemek istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?