• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarımla başım dertte !!!

petit_chaton

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
32
0
0
Ankara
merhaba arkadaşlar , bnm derdim tırnaklarımla , çok güçsüzler çabuk kırılıyorlar ayrıca yuvarlak değil düz uzuyorlar ve küçükler , şekilsiz oğlu şekilsiz yani , lütfen yardım edin , bnmde bakımlı ellerim ve tırnaklarım olsunn:24:

amonra'nın topigine bir göz atın isterseniz orda faydalı seyler var sizin için :)
ben el ve tirnak bakımında hicbirsey kullanmadıgım ıcın yardımcı olamıcam:)

Ben yıllardır aynı haldeyim sizin gibi..ve maalesef yllardır da takma tırnak kullanıyorum ://

takma tırnak kullanayım dedim bende ama cıkartması cok zor oluyor , özellikle yapışkanı tırnaktan ayrılmıyor tırnagı cıkarsan bile kazımak zorunda kalıyorum

Bende de aynı dert var tırnaklarımı uzatamıyorum resmen bi yere takılsın hemen kırılıyorlar .s çok inceler, çok zayıflar ve kare uzamıyolar oval bi şekilde uzuyorlar hadi onu manikürle hallediyorumda kırılmasına bi önlem bulamıyorum :( arakadaşlarmın tırnakları kalın ve çok güzel uzuo benim tırnaklarım onlarınkilerin yanında resmen pamuk :( artık kırılmasınlar istiyorumm ..

Bende de aynı dert var tırnaklarımı uzatamıyorum resmen bi yere takılsın hemen kırılıyorlar .s çok inceler, çok zayıflar ve kare uzamıyolar oval bi şekilde uzuyorlar hadi onu manikürle hallediyorumda kırılmasına bi önlem bulamıyorum :( arakadaşlarmın tırnakları kalın ve çok güzel uzuo benim tırnaklarım onlarınkilerin yanında resmen pamuk :( artık kırılmasınlar istiyorumm ..

ahahhhhh nedir bu cektiğimiz bir de her yerde basbas bagırmıyorlar mı bi kadını en bakımlı gosteren yeri elleridir diye nispet yapar gibi :)ben sally hansen in tırnak kırılmasını önleyici bi parlatıcısını aldım , açıkçası sertleştiriyor tırnagı iyi yönden ama bnm tırnaklarım cok garip oldugu için kullanamıyorum cok cünkü parlatıcı sürünce bi süre sonra tırnak yatagımda beyaz beyaz oluyor , sanki uzun süre suda tutmusum gibi , ama sen bi dene istersen belki senin oyle bi sorunun yoktur o sekilde uzatabilirsin belki

ahahhhhh nedir bu cektiğimiz bir de her yerde basbas bagırmıyorlar mı bi kadını en bakımlı gosteren yeri elleridir diye nispet yapar gibi :)ben sally hansen in tırnak kırılmasını önleyici bi parlatıcısını aldım , açıkçası sertleştiriyor tırnagı iyi yönden ama bnm tırnaklarım cok garip oldugu için kullanamıyorum cok cünkü parlatıcı sürünce bi süre sonra tırnak yatagımda beyaz beyaz oluyor , sanki uzun süre suda tutmusum gibi , ama sen bi dene istersen belki senin oyle bi sorunun yoktur o sekilde uzatabilirsin belki

petit_chaton

Tamam bakalım birde ben deniyim bu gün alırım umarım bi faydası olur :(

Ya kk de tırnak uzatmada son nokta die bi konuya girdim orda yazıyodu parlatıcının içine limon suyu sıkıp sürünce hem sertleştirioyomuş hemde uzatıyomuş ama yarısına kadar partalatıcı yarısına kadar limon suyu olucak hemen bu akşam denemek istiyorum :)

Ya kk de tırnak uzatmada son nokta die bi konuya girdim orda yazıyodu parlatıcının içine limon suyu sıkıp sürünce hem sertleştirioyomuş hemde uzatıyomuş ama yarısına kadar partalatıcı yarısına kadar limon suyu olucak hemen bu akşam denemek istiyorum :)

iyi fikir aslında limonun tırnaga cok faydalı oldugunu duymustum bende deniyim :51:

benimde tırnakların özellikle son bir senedir çok kırılıyor.üstelik ta pembe yerinden:43: uzayana kadar plasterle idare etmeye çalışıyorum ama sonuçta plaster hem tırnağın hava almasını engelliyor hem de steril değil çok çabuk tozlanıp pis bir görüntü veriyor.bir çok firmanın tırnak sertleştiricisini kullandım ama fayda etmedi.öyle açıkçası şunla şunu karıştır hafta şöyle kullan tarifleri bana zor geliyor.kalyon kullanmaya başladım.eskisine nazaran artık tırnaklarım daha sert.daha nadir kırılıyor.gönlümce oje sürebiliyorum :1:

limon suyu ve parlatıcıyı denedim açıçası hiç bir değişme olmadı :14: bakalım bu gün kalyon aldım onu deneyeceğim umrum bi faydası olur :26:

Back