E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi G.T -Bxuxxsxra-
-
kızlar bi önerim var .. her gün tırnak yememeye çabalayalım birbirimize söz verelim o gelsin aklımıza ve her gün bu topiğe birbirimize rapor verelim yiyen e de ceza verelim ne dersiniz
cocukken yiyordum annem bigun sevgilin elini tutmak istemez bak sonra dedi( ki o da yiyordu o zamanlar)ben de biraktim.. sonra buyudum. bugune kadar iki tane sevgilim oldu. ikisi de tirnaklarini yiyordu!!! hey allahim yaaaaa...
o yuzden neymis?? birakicaksan kendin icin birakicaksin, zira sevgililerin garantisi yok
saka bir yana, genelleme yapmak istemem belki sizin durumunuz sadece bir el aliskanligidir bilemem ama bu takintinin altinda baska sebepler yatabilior bazi insanlarda. ornegin ben yedigim siralarda huzursuz bir cocuktum. yani neydi derdim bilmiorum ama vardi bisiy. dikkatinizi cektiyse cogunlukla insanlar stressli, sinirli ve mutsuz olduklarinda daha cok saldiriorlar tirnaklarina..
yani birakmaya calisan arkadaslar kendinizi tirnaklariniza dalmis bulursaniz tekrar, bir durup dusunun... belki sorunun kaynagini bulmak ve dikkatinizi cozume yogunlastirmak ise yarar. icimizde cozemedigimiz dertlerin acisini tirnaklardan cikarmayalim...
buarada ben de gecenlerde pc basinda bi dalmisim ki sag elimin butun tirnaklarindan 2 cm iceri girmisim!!! anca toparlayabildim walla... bir de ben de takintidir hala. ne kadar yemeyi birakmis olsam da guzel tirnaklara sahip deilim. hep insanlarin tirnaklarini incelerken buluyorum kendimi. boyle tirnaklarimi arada bir yedigimde cok utaniyorum sanki herkes onlara bakiyor gibi
kızlar ben 2 haftadır takma tırnak kullanıyorum.hiç kimse anlamadı takma olduğunu.tabi tırnağımı yediğimi bilenler hariç.ama onlar bile belli olmuo dedi.arada cıkarıom.sonra tekrar takıom.ve 2 haftada bayağı uzadı...bi 2 hafta daha takınca normal hale gelcek tavsiye ederim
ne guzeel ama ben onları da yerım gıbı gelıyor :)))
dritacığım hani raporun kızzklava:ben bugün biraz yedim:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?