Tırnaklar Fora

Zeminde She nin siyah ojesi var .Tek katta yeterli ama ben iki kat sürdüm.Daha sonra akrilik pembe boyayla çiçek yaprakları çizdi Deniz.Ortasına bir hobi mağazasından aldığım minik beyaz taşları yapıştırdık.Tırnak dibine Golden Rose nin gül kurusu,pembe rengindeki numarası 159 olan simli cilasından sürdüm.Üzerine de Golden Rose nin Quıck dry ını sürdüm ve hemen kurudu.

Tırnaklarım kısayken daha çok desen yapmak istiyorum çünkü Bundle Monster disklerinde desenler daha kısa ve dar.Tırnaklarım uzayınca çok iyi verim alamam gibi geliyor .Neyse uzasın bakarız Zemindeki oje Alix Avienin siyah ojesi.2katta yeterli oluyor aslında opak bir oje bazen desende bile kullanıyorum çok belirgin olmasa da belli oluyor.Desende ki oje Flormar Nail Art ın altın rengi.Desende Bundle Monster diskinden.Siyah rengin mat halini daha çok seviyorum ben .O yüzden matlaştırdım.Bakalım siz beğenecekmisiniz...

Kardeşimin alma abla siyah sürüp üzerine simli sürersin aynı olur dediği benimse inatla almam lazım dediğim oje Alıx Avien 167.İçinde gümüş simler olan bulunduran siyah bir oje .Tek katta opak oluyor bu yüzden konadada çok uygun,tırnağımdakide tek kat.Pırıltıları güzel ama simlerin ojenin arasında kaybolmasını değil de daha belirgin olmasını isterdim.Alıx Avıenin bide pembe ojesi var böyle kendinden simli onda hiç belli olmuyor simler pürüzlü kalıyor hoş durmuyor yani.Genel olarak sevdim bu ojeyi ama sanırım üzerine simli ojelerdende sürerim

Konadın M59 diskinden kar taneleri :))Oje ALIX AVIEN siyah.Sürülüşü fırçası çok iyi en sevdiğim siyah bu Alıx bu konuda çok başarılı.Tek katta bile rengini veriyor aslında ama takıntılı ben yine 2 kat sürdüm .Gözüm matlaştırıcıya takıldı ve siyah matı ilk defa denedim indirim bitmeden sevile tekrar uğramalıyım .Bakalım fotoğraflara

Zemindeki oje Alix Avienin siyahı üzerinde Golden Rosenin kırmızı simli ojesi var desende Pastel beyazıyla konad diskinden.

ne kadar dadluuuuuuuu bi renk yaaa bi de bu yıl çok popüler sanırım bir sürü ünlünün tırnağında gördüm bu rengi

Ojelerinizin hepsine tek kelimeyle bayıldımmm. Biraz oje diyeti yapmak istiyordum, yaklaşık 78 tane var. (Bi lise öğrencisi için hayliyle fazla, biliyorum:)) Ama Booty'leri görünce dayanamadım, fiyatlarını öğrenebilir miyim? Hafta sonu gidip Eminönü'nden alırım bu gidişle

2 tanesi 1 tl ama canım malesef alamazsın çünkü kalmadı

Yeni aldığım OMG serisine kıyıp sürmeye başlayayım diye düşündüm ve sürdüm tek tırnağıma .Yüzük parmağımda LOL var tek kat.Diğer tırnaklarımda kendi yaptığım bir franken var lila renk.Pastel beyaz ojenin içine az miktarda Flormar matte 120 dökerek yapmıştım.İki ojeyle de konad oluyor ama ben holografiklerle sanırım yapmam . Üzerine de Bundle Monster diskinden bir şekili Flormar matte 120 ile damgaladım.Son olarakta Golden Rose Quıck Dry kullandım ve şekil dağıldı yani ben dağıttım.Bugünlerde konad konusunda pek beceriksizim Tırnak etlerimde full iğrenç.Hatalarımı görmezden gelin ...

kızlar ufak bişi için konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyım dedim istanbul şirinevler süvari magazasında alix avien ojeler 90 kuruş diger markalarda çok çok uygun

kızlar ufak bişi için konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyım dedim istanbul şirinevler süvari magazasında alix avien ojeler 90 kuruş diger markalarda çok çok uygun

daha ucuz olan yerlerde var bende hep ordan alıyorum evime cok yakın ama daha ucuz olan yerlerde gördum yani mesela ordada flormar 1.50 standlarda 1.25

daha ucuz olan yerlerde var bende hep ordan alıyorum evime cok yakın ama daha ucuz olan yerlerde gördum yani mesela ordada flormar 1.50 standlarda 1.25

evet yer yer degişiyo alix avien ama çok uygundu.bende geçen gün bi markette golden rose tırnak güçlendirici baktım 5 tl ydi almadım golden rosen kendi standında 3,5 tl ye aldım acaip şaşırdım hatta daha pahalı bişi bekliodummm

tamda böyle bişey arıyodum süpersin you know:13::13::13:

Son düzenleme:
çok oldu canım alalı hatta biz topladık bitirdik diyebilirim

Güle güle kullanın canım. Ama son birşey sormak istiyorum yarın sabah Eminönü'nde perma ilacı almaya gidicem. O mağazada başka ojeler var mı? Veya oralarda bana tavsiye edebileceğin başka bi yerr?

canım Flormar Miracle kullandınmı hiç, fotosunu ekledinmi aradım bulamadım valla, hele de güzel koyuca bi kırmızı varsa beklerim fotosunu

tamda böyle bişey arıyodum süpersin you know:13::13::13:
canım bundan bir arkadasıma daha aldım fotoda cok belli deil ama böyle oje içine gömük parcalar dusun uyyyyy
Güle güle kullanın canım. Ama son birşey sormak istiyorum yarın sabah Eminönü'nde perma ilacı almaya gidicem. O mağazada başka ojeler var mı? Veya oralarda bana tavsiye edebileceğin başka bi yerr?
canım dolu oje var orda belki sans bulursun guzel seyler sana tarif edeyim şimdi mısır carsısına girdin ön kapıdan direk karsı kapıdan cıkıosun hemen sola dönuosun az ilerleyince takıcılar fln var onlarıda gecince sağ tarafta kozmetikci var hatta ojeler kapı önunde havuz gibi bişide
canım Flormar Miracle kullandınmı hiç, fotosunu ekledinmi aradım bulamadım valla, hele de güzel koyuca bi kırmızı varsa beklerim fotosunu

kullanmamı kuzu hepsini aldım kırmızısı var en yakın zamanda sürim senin için ama böle cok koyu deeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…