you know canım bu p2 ojeler nerede satılıyo yaa ben o kadar avm gezdim bunlardan hiç göremedim :26: renkleri çok güzelmiş
you know canım bu p2 ojeler nerede satılıyo yaa ben o kadar avm gezdim bunlardan hiç göremedim :26: renkleri çok güzelmiş
Bu sene her vitrinde gözüme çarpıyor bu renk çok hoş sade bir renk bana göre eee birde bu renk ojem olmalıydı değil mi ?
Geçen gun aldıgım ojelerle bu rengi yakalamaya calıstım .Bugün denedim Pastel 73 ü .Sıcaklardan sanırım 1 haftadır oje sürmek eziyet oluyor acilen bir çözücü edinmeliyim .Anlayacağınız üzere sürmekte zorlandım pütürler oluştu yeni almıştım oysaki ojeyi.Neyse yarın konadla telafi ederim bunu :))Yaşasın konadla uğraşmak için bir bahanem daha :))Pasteli seviyorum normal de 1 katta bile yeterli geldiği olabiliyor ama bugün fırçaya japon gibi yapıştığı için 2 kat sürmek zorunda kaldım fırça izi kalmasın diye .Sonuç olarak güzel bir renk beğendim ben hatta zorlasam french bile olur bundan sanki :))Siz de görün bakalım ...
Booty nin mavi holografik ojesine geldi sıra.Bunu çok merak edenler sizin içinHolografik etkisi var ama diğerleri gibi çok değil .2 kat var tırnağımda ve bu ojeler inanılmaz hızlı kuruyor ,kurutucu kullanmıyorum .Ojelerin üzerine cila sürüldüğünde -kurutucuda dahil- holo etkileri azalıyor gibi.Ben fotoğrafları akşam içeride çekiyorum, güneş ışığında ki fotoğrafın aynısı akşam odada yakalanıyor ,nedense güneşte çektiğimde holo etkisi çıkmıyor fotoğraflarda.Bu renktende kalmamıştı hatta bir şişe daha almak istedim ama depoya bile baktık yok dediler...
Ojelerinizin hepsine tek kelimeyle bayıldımmm. Biraz oje diyeti yapmak istiyordum, yaklaşık 78 tane var. (Bi lise öğrencisi için hayliyle fazla, biliyorum:)) Ama Booty'leri görünce dayanamadım, fiyatlarını öğrenebilir miyim? Hafta sonu gidip Eminönü'nden alırım bu gidişle
2 tanesi 1 tl ama canım malesef alamazsın çünkü kalmadı
Ayy olamazz!
Neyse cevap için yine de teşekkürler...
kızlar ufak bişi için konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyım dedim istanbul şirinevler süvari magazasında alix avien ojeler 90 kuruş diger markalarda çok çok uygun
daha ucuz olan yerlerde varbende hep ordan alıyorum evime cok yakın ama daha ucuz olan yerlerde gördum yani mesela ordada flormar 1.50 standlarda 1.25
çok oldu canım alalı hatta biz topladık bitirdik diyebilirim
canım bundan bir arkadasıma daha aldım fotoda cok belli deil ama böyle oje içine gömük parcalar dusun uyyyyy
tamda böyle bişey arıyodum süpersin you know:13::13::13:
canım dolu oje var orda belki sans bulursun guzel seyler sana tarif edeyim şimdi mısır carsısına girdin ön kapıdan direk karsı kapıdan cıkıosun hemen sola dönuosun az ilerleyince takıcılar fln var onlarıda gecince sağ tarafta kozmetikci var hatta ojeler kapı önunde havuz gibi bişideGüle güle kullanın canım. Ama son birşey sormak istiyorum yarın sabah Eminönü'nde perma ilacı almaya gidicem. O mağazada başka ojeler var mı? Veya oralarda bana tavsiye edebileceğin başka bi yerr?
canım Flormar Miracle kullandınmı hiç, fotosunu ekledinmi aradım bulamadım valla, hele de güzel koyuca bi kırmızı varsa beklerim fotosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?