Tırnaklar Fora

Booty nin mavi holografik ojesine geldi sıra.Bunu çok merak edenler sizin için Holografik etkisi var ama diğerleri gibi çok değil .2 kat var tırnağımda ve bu ojeler inanılmaz hızlı kuruyor ,kurutucu kullanmıyorum .Ojelerin üzerine cila sürüldüğünde -kurutucuda dahil- holo etkileri azalıyor gibi.Ben fotoğrafları akşam içeride çekiyorum, güneş ışığında ki fotoğrafın aynısı akşam odada yakalanıyor ,nedense güneşte çektiğimde holo etkisi çıkmıyor fotoğraflarda.Bu renktende kalmamıştı hatta bir şişe daha almak istedim ama depoya bile baktık yok dediler...

Bugün Booty nin 01 numaralı kahverengi holo ojesi var tırnaklarımda ve yeni makinemle çektiğim fotoğraflar.Renklerin bu kadar güzel yansıyacağını düşünseydim çook önceden alırdım o makineyi Sanırım holografik ojeler içinde en çok gökkuşağı etkisi bu ojede var.Şişede kahverengimsi mor şeklinde duruyor yani tam şu renk diyemiyorsunuz ama sürünce bütün güzellikler ortaya çıkıyor bide hava güneşliyse hiç silmek istemiyorsunuz bu ojeleri ve herkese bak nasıl diye soruyorsunuz Konad yapmaya kıyamayacağım ojeler bir tek holografik ojelerim olacak sanırım.Tırnağımda 2 kat var oldukça çabuk kuruyan bir oje.Keşke bu ojeler hiç bitmese ...

Holo özelliği biraz dağınık geldi bana yani diğerlerinde uzun çizgiler halinde renkli görebiliyordum simleri fakat bu ojede evet renkli simler var ama dağınık ve diğerleri gibi rengarenk olmuyor.Belki de ojenin renginin koyu olmasından kaynaklanıyor tam anlayamadım.Yani evet holo bir oje fakat diğerleri gibi belirgin değil ama alınası bir oje ...

Aşık olduğum ojeyi Eminönunde buldum yine her zaman ki gibi.Booty nin 2 katta yeterli olan bi dolu renkte holo ojeleri.Numarası #04.Mor tonlu,pembemsi bir gökkuşağı bu.Fırçası sorunlu biraz.Ama bu güzellik karşısında fazla göze batmıyor.

Bu ojeyi çok sevdim ama rengini tam belirleyemedim.Şişede gül kurusu,mor,gri,sütlü kahve duran bir renk.İçinde yoğun şekilde gri simler var .Golden Lady 372.Aslında Türkiye'de böyle ojeler bulabildiğim için çok şaşırdım .Golden Lady ojelerin çoğu bu tarz yani farklı renkte görünebiliyorlar ve simliler.Sırada ki ojeyi daha çok beğeneceksiniz resmen Orly nin taklidi Neyse bu ojeye dönelim tekrar .Dediğim gibi çok sevdim bu ojeyide,fırçasınıda ,yoğunluğunuda .Tırnağımda 2 kat var aslında tek kalın katta yeterli olabiliyordu fakat alışkın değilim tek kat sürmeye o yüzden 2 kat sürdüm.Tırnağımda tam olarak hangi renk görünmüş tanımlayamadım o yüzden fotoğraf çok bakalım siz ne diyeceksiniz?

Zeminde Rımmel London un Reality Chic isimli ojesi var.Bu oje bordo-kahve gibi bir renk.Tam koyu kahve değil ama içinde bordo-kırmızı tonlar var .Rımmelin fırçalarını çok beğeniyorum ojeyi sürdükten sonra hiç temizlememe gerek kalmıyor .Tek defa da sürebiliyorum.Çabuk ta kuruyor Rımmel sürdüğüm zaman kurutucuya gerek duymuyorum.Üzerinde ki deseni ise Alix Avien 231 ile yaptım.Alix Avienin yeni çıkardığı bir seri var bütün metalik renkler var ve tek katta opak demekki konada uygun .

LUSH magazalarında bulursun canım organik yani krem istanbuldaysan taksimde cevahirde var

fuşya canım ama bence she bulduysan al yavas yavas toplatılıyor she ler bence bulmusken mutlaka al

öyle mi dersin canım yaa
ama bu kozmetiknçi yıllardır satıyo kaldırmadı hiç
ben de ondan korkuyorum en iyisi gidip alayım ben her ihtimale karşı

Ojelerim dün elime geçti fakat geldiğimden beri ev ile uğraştığımdan bloga yazma fırsatı bulamadım.Aylar önce OMG koleksiyonunu sipariş etmiştim.Ara verince yeni alma fırsatı buldum.Gittiğim yerden de dolu oje aldım tabiki .Alix Avienin sanırım yeni ojelerinide aldım.Füme-mavi , yeşil , glassfleck beyaz ve değişik ışıl ışıl bir mor.Aldıklarım arasında en çok bunları merak ediyorum ve ilk deneyeceğim bunlar.Golden Lady nin de 2 ojesini aldım turuncu ve mercan-somon tarzı bir renk.Elite çatlayan oje çıkarmış kırmızısını aldım sadece ve bir kere denedim fotoğraf yok ama oje aşırı sıvı .Gitmeden önceki gün aldığım 2 Woo ojeyi de ekledim gri ve taupe.Flormar Miracle lerere ek yaptım .Verita nın elektrik mavisi ojesine bayıldım.Hepsi sırayla gelecek ama ilk önce sanırım Alix Avienler.Bu arada merak ettiğim bir konu var .Bu ojeler özellikle She ojeler üzerinde bile satış fiyatı farklı yazarken ben onun yarı fiyatına alıyorum yine Alix Avienlerde öyle .Acaba aldığım ojeler sahtemi ...

Benden kırmızı olmayan kahverengi bir oje tavsiyesi istemişlerdi.Bu ojeyi o zaman almıştım.Golden Rose 187 çikolata kahvesi bir oje.Diğeri ise taupe değil ama onu anımsatan gri bir oje.Onun numarası da 184.İkiside ikişer kat var tırnaklarımda ve üzerinde top coat var.Üzerine siyah oje ile file deseni yapmıştım ama ona ait fotoğraf yokmuş yeni farkettim.Bugünlük bu kadar sizleri çok özledim...

not:
Elite yeni çatlayan ojeler çıkarmış.Siyah,mavi,pembe,beyaz ve kırmızı .Ben kırmızısını aldım.

Alix Avien çatlayan ojelerine kahverengiyide eklemiş .Almadım ama heran alabilirim.

Alix Avienin 2 adet yeni glassfleck ojesi elime geçti beyaz ve pembe ve hemen aldım tabiki yanında açık zümrüt yeşili ve fıstık yeşil ve mavimsi füme renginde iki krem oje ile birlikte.( ne çok ve demişim )

Pastel matlaştırıcı çıkarmış sanırım 7 tl ama almadım almayıda düşünmüyorum.Rımmel matlaştırıcımdan memnunum.

Veritanın elektrik mavisi ojesini aldım .Yerli piyasada ikizi yok !!

Rimmel London un Black Pearl adında Chanel Black Pearla benzeyen bir ojesini gördüm.Çok ısınamadığım için almadım.Ama çok merak eden olursa alıp kendisine gönderebilirim...

Catherine Arley holografik ojeler Süvari Kozmetikte tanesi 2 tl den satışa sunulmuş.Gittim baktım gümüş yedeklemeyi düşünüyordum ama kalmamış diğer renkler vardı.

Sanırım P2 ler arasında en merak edilen oje buydu.Ben bu zamana kadar bu kadar kolay sürülen oje görmedim .Bozulsa bile kendi kendine yeniliyor sanki kendini.Hiç fırça izi kalmıyor.Fırçayı tırnağıma sürdüğüm an bütün tırnağımı kaplıyor gibi.Kıvamı oldukça opak.Tek katta yeterli olurdu ama takıntılı ben yine iki kat sürdüm.Ojenin rengi Opi Jade is the new black ile aynı.Çok güzel bir yeşil.Jel bitirişli belki çabukta kuruyordur ama ben top coat kullandım üzerine .Yeşil oje süremem herhalde diyen ben artık yeşil hastası oldum .Sürmem diyenler mutlaka deneyin bırakamayacaksınız ....

Doğum günü hediyelerimden biri bu oje.P2 nin Elegant isimli ojesi.Oje şişede gri duruyor ama içindeki pembe ışıltıdan dolayı bazende lila görülebiliyor.Tırnağımda iki kat var .Oje jelimsi bir oje bu yüzden sürülüşü de güzel,kıvamıda.Ben üzerine pembe ile desen yapınca oje lila gibi göründü.Böyle değişik renklere girmesini sevdim . Üzerine Essence diskinden bir deseni China Glaze nin Admire ojesi ile damgaladım.Onun üzerine de Booty nin bordo ojesi ile Konad diskindeki kelebek desenini damgaladım ve ortalarına Born Pretty Store den aldığı yarım incilerden yapıştırdım.Tabiki top coatta kullandım incilerin dökülmemesi ve desenin daha belirgin olması için.Sanırım metalik oje ile desen yaptığım için fotoğraflarda çok parladı.

Gelelim asıl habere dün Daisy nin blogunda Paradoxal muadili yaratma işine Flormarın da girdiğini gördüm ve hemen bugün gidip ojeyi aldım.Gerçekten muadilmi ona gelirsek bence değil çünkü içindeki ışıltılar daha pembemsi ve oje şişede bile aşırı ışıltılı ama tek başına güzel bir oje.Bir haber daha Türk firmalarında gri oje arayanlara Flormar 417 kesinlikle işinizi görecektir .Her ne kadar görevli bayanlar bu oje mat desede değil krem yapıda.Gelelim fotoğraflara...

Zoya nın yaz koleksiyonundan Ivanka .Bu koleksiyonda ki ojelerin yapıları sanırım hep aynı.Zaten koleksiyonun adı Sparkle.Bu ojede içinde altın parlak parçacıklar olan zümrüt yeşili bir oje.Aslında içindeki parçalardan dolayı glass fleck olduğunu düşünüyorum yinede bilemiyorum tabi ama sim olmadığını düşünüyorum daha büyük ve parlaklar çünkü.Tırnağımda iki kat var.Üzerinde de top coat var.Böylece daha çok parladılar ama fotoğraflarda tam yansıtamadım.Yüzük parmağıma da Viva La Nailsten aldığım kalpli taşlı çıkartmalardan yapıştırdım.Bu ojelerin üzerine konad ile desen yapmak bence ojeyi mahvediyor.Bu zamana kadar çok yakışmış iyiki desen yapmış dediğim olmadı olsa belki, kararım değişir.Bazen soruyorlar pürüzlümü bu ojeler diye hayır değil ve diğer simli ojeler gibi zor çıkma zorluğuda yok.Zoya nın bu koleksiyonundan oje almadıysanız Ivanka ve Mimi yi şiddetle tavsiye ederim..

Alix Avienin 203 numaralı ojesi.Turuncumsu kırmızı diyebiliriz yani kiremit rengi.Alix Avienin bazı ojeleri ıslak bitirişli yani oje kuruduğunda bile ıslakmış gibi parlak görünüyor.Tırnağımda iki kat var aslında tek kattada opak konadda kullanılabilir.Kurutucu sürmeden denemek istedim ve çabuk kurudu.Ojenin rengide,kıvamıda,fırçasıda çok güzel.Keşke bütün ojeler böyle parlak kurusa.Türk firmaları yavaş yavaş gelişiyor bakalım ...

Claudio üzerine China Glaze Admıre ile Born Pretty Store den aldığım disklerdeki çiçek desenini yaptım.Alttaki renkle desen yaptığım metalik pembe renk çok uyumlu oldu bana göre.Ortasına da yine Born Pretty Store den aldığım yarım inci tanelerinden koydum.Bir çember de dolu renkli yarım inci ve fiyatı 3$ .Fiyatlar aşağı yukarı bu şekilde .

Bilmediğim bir marka nerde üretilir nerde satılır bilmiyorum açıkcası.Ben Eminönü'n den almıştım.Ama mükemmel ojeleri,renkleri var.Bu oje siyah gibi duruyor aslında ama bordo içinde fuşya,gül kurusu renklerinde simlerden oluşuyor.Tırnağımda iki kat var.Çok hızlı kurudu ama ben yinede top coat kullandım .Çünkü simlerden dolayı biraz pürüzlü durdu yüzeyi.Bu ojenin diğer renklerinide aldım .Çok güzeller.Bakalım silerken simlerden dolayı zorlanacakmıyım...

you know canım bu p2 ojeler nerede satılıyo yaa ben o kadar avm gezdim bunlardan hiç göremedim :26: renkleri çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…