bak mesela özgürce pazarlamaya baktıysan orda disklerin tanesi 10 tl damga ve sıyırac 15 tl ama damga ve sıyıracı 1 kere alıosun ömürlük disklerde öyle ama değişik desen istersen deişik disk alıosun
tesekkür ederim canım
soruna gelince ben küçükken tırnaklarımı yerdim annem genc kız olunca iğrenc tırnakların olacak diye diye bıraktırdıo zamandan beri uzatırım tırnaklarımı kısa tırnaktan daha cok seviyorum belirli yakısan boyda uzun tırnagı aslında belirli bişi yok yaptıgım ama şunu söyleyeyim mucize bir krem var LUSH LEMONNY FLUTTER aslında tırnak eti için uretilen bir krem ama ben bu kremi kullandıgımdan beri tırnak kırılmasını unuttum lush magazalarında bulabilirsin limon özlü bir krem manikürede gerek kalmıyor cunku resmen tırnak etlerini yok ediyor tırnagın uzamasını ve beslenmesini saglıyor ama baska bir yöntem istersen 1 şişe cila içine yani seffaf cila içine limon suyu damlat şişeyi az bosalt yada yarımlanmıs seffaf cilan varsa içine limon suyu dök ve karıstır bir sure kullan bakalımm umarım işine yarar
tesekkür ederim canım
soruna gelince ben küçükken tırnaklarımı yerdim annem genc kız olunca iğrenc tırnakların olacak diye diye bıraktırdıo zamandan beri uzatırım tırnaklarımı kısa tırnaktan daha cok seviyorum belirli yakısan boyda uzun tırnagı aslında belirli bişi yok yaptıgım ama şunu söyleyeyim mucize bir krem var LUSH LEMONNY FLUTTER aslında tırnak eti için uretilen bir krem ama ben bu kremi kullandıgımdan beri tırnak kırılmasını unuttum lush magazalarında bulabilirsin limon özlü bir krem manikürede gerek kalmıyor cunku resmen tırnak etlerini yok ediyor tırnagın uzamasını ve beslenmesini saglıyor ama baska bir yöntem istersen 1 şişe cila içine yani seffaf cila içine limon suyu damlat şişeyi az bosalt yada yarımlanmıs seffaf cilan varsa içine limon suyu dök ve karıstır bir sure kullan bakalımm umarım işine yarar
LUSH magazalarında bulursun canım organik yani krem istanbuldaysan taksimde cevahirde varbende uzun zamandır arıyorum kremi hala bulamadım kısmet ne zaman bulucam acaba :44:
you_know hriksın yine tyaa emeğne sağlık çok güz<ller canım :))
ama en çok she 507 vardı ya bir yerde ona bayıldım canım
o oje fuşya pembe olarak mı geçiyo sanki bana daha koyu gibi geldi
onu almayı düşünüyorum ama diğer markalarda var mı canım o renkten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?