Tırnaklar Fora

Bugün manikürün adı karmakarışık aslında şekil değil ama anlatım karışık .Çünkü çok oje kullandım.Başlıyorum hazırlanın :

1.Alt zeminde tek kat Flormar matte serisinden 120 numaralı mor oje var.

2.Zemin üzerinde tek kat Booty nin meşhur holografiklerinden 01 numaralı oje var bunu BURADA tanıtmıştım.Mor oje üzerine sürünce daha değişik bir renk oldu.

3.Oje kuruduktan sonra siyah ojeyle üçgen çizgiler yaptım .

4.Ortayı boş bırakıp kalan yerlere tek kat Orly Rocket Science sürdüm.

5.En üst katta Golden Rose Quick Dry var.

Manikür bu ,yapılışı bu aslında çok karışık değil ama üst üste oje sürdüm yani.Bu modelin değişik şekillerinide ilerleyen zamanlarda yaparım.Çok değişik fikirlerim var

zemini pembe ışıltıları olan Flormar supershıne 21 ile boyadım.Orta parmağımda ise içinde gümüş simler olan Alix Avienin 187 numaralı lacivert ojesiyle boyadım.Bundle Monster diskleri iyiki almışım çünkü her diskte ayrı bir tema var.Mesela cadılar bayramı temasında gerekli olan herşey bir diskte,yılbaşı için herşey ayrı bir diskte.İşaret parmağımdaki deseni Alix Avien 238 ile yaptım.Alix Avienin çoğu ojesini kullanıyorum ben desenlerde belirgin çıkıyor.Orta parmağımda ki ojenin üzerini kar yağışını anımsatması için Feryal Kozmetik ten aldığım gümüş renkli pullarla süsledim.Yüzük parmağıma yine Feryal den aldığım yeşil incilerle çam ağacı yaptım.Serçe parmağımda ki süsleride çam ağacının süsüymüş gibi düşündüm.Ben beğendim aslında daha iyi olabilirdi ama bu tarz bişi benim için ilk.Kendimi başarılı buldum yani Bakalım siz beğenecek misiniz?

bak mesela özgürce pazarlamaya baktıysan orda disklerin tanesi 10 tl damga ve sıyırac 15 tl ama damga ve sıyıracı 1 kere alıosun ömürlük disklerde öyle ama değişik desen istersen deişik disk alıosun

bak mesela özgürce pazarlamaya baktıysan orda disklerin tanesi 10 tl damga ve sıyırac 15 tl ama damga ve sıyıracı 1 kere alıosun ömürlük disklerde öyle ama değişik desen istersen deişik disk alıosun

fiyatlarda iyiymiş..kargoyla geliyor dimi...gercekten cok hoşuma gitti..tekrara tesekkrler ve iyi akşamlar.ojeye devam

konunun ilk sayfasında oje birikimini görünce 'ya her renkten en az ikişer-üçer vardır' diye düşünmüştüm ama ilerledikçe çok farklı hoş tonların bulunduğunu gördüm. hepsi çok güzeller.
desen ve taşlarla süslemelerin çok şık, bazısında çocuksu bi hoşluk, bazısında asillik görüyorum.
buna zaman ve emek vermek bi tutku. ben hiç oje kullanmamama ve ilgi alanım dışında olmasına rağmen zevkle baktım fotolara ve bayıldım
yardım alabileceğin biri varsa uygularken de resimler misin

you know hepsi birbirinden harika bunların yaa
bir mor aşığı olarak da en çok flormar supershine 14 numarayı beğendim
daha bir sürü notlar aldım, en kısa zamanda o renkleri de alıcam
ocecikleri sürmek çok eğlenceli ama sen belli ki çok emek vermişsin
konun benim için çok faydalı oldu
bizimle bunları paylaştığın için çok teşekkürler

Bu bloglar sayesinde bende de oje tutkusu başladı her dışarı çıktığımda oje alıyorum artık. eskiden sadece 5-6 tane ojem varken şimdi 60'a dayandı sayısı.

begenmenize sevindim kızlar bende flormar 14 e bayılıyorum cok guzel bir renk yakında bi video cekmeyi dusunuyorum bu uygulamayı yaparken bakalım

you_know öncelikler merhaba .

blogunu uzun zamandır takip ediyorum . seninki hobi degil sanat eseri maşallah ve başarıların devamını diliyorum . benim seni buu saatte rahatsız etmemin sebebi şu hemen konuya giriyim :) bazı resmlernde tırnakların çok uzun maşallah diyim tekrardn bende böyle tırnaklara sahip olmak istiyorum acaba uzatmak için uyguladıgın herhangi bir şey var mı varsa benimlede paylaşırmısın ? şimdiden teşekkürler iyi akşamlar .

tesekkür ederim canım
soruna gelince ben küçükken tırnaklarımı yerdim annem genc kız olunca iğrenc tırnakların olacak diye diye bıraktırdı o zamandan beri uzatırım tırnaklarımı kısa tırnaktan daha cok seviyorum belirli yakısan boyda uzun tırnagı aslında belirli bişi yok yaptıgım ama şunu söyleyeyim mucize bir krem var LUSH LEMONNY FLUTTER aslında tırnak eti için uretilen bir krem ama ben bu kremi kullandıgımdan beri tırnak kırılmasını unuttum lush magazalarında bulabilirsin limon özlü bir krem manikürede gerek kalmıyor cunku resmen tırnak etlerini yok ediyor tırnagın uzamasını ve beslenmesini saglıyor ama baska bir yöntem istersen 1 şişe cila içine yani seffaf cila içine limon suyu damlat şişeyi az bosalt yada yarımlanmıs seffaf cilan varsa içine limon suyu dök ve karıstır bir sure kullan bakalımm umarım işine yarar

bende uzun zamandır arıyorum kremi hala bulamadım kısmet ne zaman bulucam acaba :44:

you_know hriksın yine tyaa emeğne sağlık çok güz<ller canım :))
ama en çok she 507 vardı ya bir yerde ona bayıldım canım
o oje fuşya pembe olarak mı geçiyo sanki bana daha koyu gibi geldi
onu almayı düşünüyorum ama diğer markalarda var mı canım o renkten ?

aynı bu tonu diyorum işte :))) çünkü geçen gün bizim burada she oje satan bir kozmetikçi keşfettim

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim tavsiyelerini deniyeceğim :)

bende uzun zamandır arıyorum kremi hala bulamadım kısmet ne zaman bulucam acaba :44:
LUSH magazalarında bulursun canım organik yani krem istanbuldaysan taksimde cevahirde var

fuşya canım ama bence she bulduysan al yavas yavas toplatılıyor she ler bence bulmusken mutlaka al

Orly ıts up to you
Orly nin mavi-turkuaz arası yarı sedefli bir ojesi.Tırnağımda iki kat var.Fotoğraflarda tırnak çizgim belli olmuş ama normalde o kadar belli değil.Aslında tam rengi yakalayamadı makinem ,turkuaz oje daha mavimsi çıktı.Tam sedefli ojeler gibi olmadığı için üst katı kalın sürerseniz tırnakta çizgi çizgi kalmıyor.Üzerine herhangi bir top coat kullanmadım.Kuruması uzun sürmedi gerçi çok beklemeden üzerine İnglotun 203 numaralı flakyinden sürdüm.Bu arada İnglot indirimi hala devam ediyor.Flaky olan fotoğraf gerçek renge çok yakın.Çünkü pulların yeşili ojenin turkuaz rengini daha çok ortaya çıkardı.Bu oje üzerinde çok planım var...

Lunar Eclipse yi sürdüm.Çok güzel ışıltılı bir gece mavisi.İçinde mor simler var.Şişe de mor daha belirgin duruyor ama sürünce lacivert ortaya çıkıyor.Bu sefer güneşi yakaladım bırakmadım ve fotoğrafları güneş ışığında çektim ve iyiki öyle yaptım ojenin güzelliği daha belirgin çıktı ortaya.Bu koleksiyonun bütün ojelerine teker teker bayıldım.Tırnaklarımda 3 kat oje var.İki katta belki yeterdi ama bana şeffaf geldi ve üç kat sürdüm.Bu ojenin üzerine yapacak değişik konad planlarım var.Fotoğraflarda hiç bir oynama yoktur.Değişik modlarda çektiğim için ellerimin rengi bembeyaz çıkmış...

Catherine Arley 676 numaralı ojesi.Aldığım günden beri sürmeye kıyamadığım bir oje.Tırnağımda üç kat var üzerinde top coat yok.Çünkü üzerine cila geçince holo özelliği dağılıyor bende sevmiyorum.Zaten kuruması uzun sürmedi.Tırnağı Denizin tabiriyle hediye paketi gibi gösteriyor gerçektende öyle .Sanki tırnakta hologram folyo kaplı gibi.Sanırım en fazla holo özelliği olan oje bu.Fotoğraflarda yakalamakta zorlandım biraz ama en iyi olan fotoğrafları ekledim.Tırnağıda çok temiz gösteriyor bana göre.Holo ojelerin üzerine desen yapmaya kıyamıyorum pek...

Catherine Arley hologram ojeleri görünce holografik oje aşığı biri olaraktan almalıyım dedim ve gittigidiyordan tanesi 2 tl olmak üzere 20 tane holografik oje aldım.Trincess ayrıntılı olarak anlatmış.Ben bugün sadece 802 numaralı taba renkli ojeyi tanıtacağım.Eve gelir gelmez ilk denediğim ojeydi.Kıvamı oldukça yoğun sanırım konadlada kullanılır.Tırnağımda 2 kat var ancak tek katlada yeterli oldu.Ama sürdükçe kıvamının yoğunlaştığını hissettim ve oje çözücü döktüm biraz.Çok hızlı kurudu oje kurutucuya gerek kalmadı zaten bana göre üzerine sürülen top coatlar ojenin hologram özelliğini kaybetmesine neden oluyor.Fotoğraf makinem ışıkta gökkuşağı etkisini fazla yakalayamadı bende karanlıkta flaş ile çektim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…