• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

you know mersinde aldığım dediğin çatlayan ojeleri nereden aldın sanırım.. Mersinden aldın değilmi onlarıda yanlış anlamadım:44: Birde mersinde platinlerde woo ojeler var ama senin gösterdiğin turkuazdan hiç denk gelemedim.. sende gördüğümden beri her platine gittiğimde bakıyorum:50:

Sayfa açmakla ii yaptın gerçekten tek tek aramak zorunda kalmıyacaz :46:

you know mersinde aldığım dediğin çatlayan ojeleri nereden aldın sanırım.. Mersinden aldın değilmi onlarıda yanlış anlamadım:44: Birde mersinde platinlerde woo ojeler var ama senin gösterdiğin turkuazdan hiç denk gelemedim.. sende gördüğümden beri her platine gittiğimde bakıyorum:50:

Sayfa açmakla ii yaptın gerçekten tek tek aramak zorunda kalmıyacaz :46:

canım catlayan ojeleri burdan aldım yani istanbuldan bugun aldım woo ojeyide burdan almıstım platinde var ama hep sedefli renkler :50: alix avienin catlayan ojeleri var platinde birde forumdaki watsonsda ama istersen ben mersine gelecegim zaman seninle konusuruz istedigin ojeleri getiririm burdan

Bugün sevimli bir manikür yapmak istedim.Born Pretty Store den aldığım disklerin içinde Hello Kitty desenide vardı.Çok seviyorum ben bu deseni çünkü değişik renkler ve şekilde uygulanabiliyor.Ben Flormar 21 numaralı pembe ışıltılı ojeyi sürdüm zeminde.Üzerine She nin siyah ojesiyle deseni uyguladım.Kitty nin burnuna Claires ten aldığım nail art ojesiyle sarı benek yaptım ,fiyonkunu ise Golden Rose nail art ın pembe ojesiyle boyadım.Tırnağımın uçlarındaki çizgiler ise Golden Rose nail art ın kırmızı ojesiyle.Aslında o çizgilerin ucuna kalp taşlarda yapıştıracaktım desenin bozulacağını düşündüğüm için vazgeçtim ve sadece yüzük parmağıma 1 tane yapıştırdım.Hello Kitty nin devamı gelecek...

100_0261.JPG

100_0265.JPG

Zeminde Woo 608 turkuaz var .İki kat turkuaz üzerine kalın şekilde Pastelin neon sarısını geçtim oda yeşil oldu .Üzerine de She nin beyaz ojesiyle Bundle Monster diskindeki bir deseni yaptım.Bu deseni ben deniz altındaki bitkilere benzetiyorum.Yan tarafınada balık yapma fikrim vardı fakat yer kalmadı :D Tırnaklarım uzayınca bunu tekrarlarım.Bitkinin uçlarında noktalar vardı bende oralara minik renkli inciler yerleştirdim.Ben beğendim.Bakalım siz beğenecek misiniz?

100_0037.JPG

IMG01190-20101201-0852.jpg

Uzun zamandır Gotik bir Hello Kitty yapmak istiyordum.Aklımda daha çok fikir vardı ama dün uyumadan önce bu kadarını yapabildim.Zeminde ki siyah oje She nin ojesi.Yine She nin beyaz ojesi ile Born Pretty Storeden aldığım diskteki Hello Kitty desenini damgaladım.Daha sonra Flormar 35 ve dotting pen ile desenin alt tarafına papyon çizmeye çalıştım.Hello Kitty nin fiyonk ve burnunuda aynı oje ile renklendirdim...

102_1733.jpg

102_1735.jpg

102_1739.jpg

Tırnaklarım kısayken french yapayım dedim.Normalde french için daha pembe tonlu baz oje kullanırım ben ama bir bakayım Flormar 319 ile nasıl oluyormuş dedim.Tırnağı temiz gösteren bir renk.Ama bana göre çok doğal durmuyor tırnağın zeminini biraz grimsi gösteriyor.Bunun için pembe tonlarını daha çok seviyorum.Flormarın nail art ojelerinden beyaz french için güzel oluyormuş ama benim ince fırçaları kullanamama gibi bir özürüm var o yüzden sıyırma yöntemiyle yaptım.O nasıl derseniz sanırım daha öncede anlatmıştım ama anlatayım yine.Elinizin başparmağının avuç içinde kalan yere 1 fırçalık beyaz oje sürüyorsunuz diğer elinizin tırnak uçlarıyla o ojeyi sıyırır gibi yapıyorsunuz ve uçlar incecik ve bembeyaz oluyor .

100_0166.jpg

ya sen ojelerle sanat yapmışsın resmen.ya ilk defa gördüm ve cok sevimliler.ama desenlerin nasıl oldugunu anlamadım?
o şekillerin kalıbımı var yoksa yapıştırmamı? ve nerden bulabilirim???:27::27:

Renk Flormar 095.Daha önce burada2 kat sürüp konadla desen yapmıştım ama çokta içime sinmemişti demekki 3 kat sürmem gerekiyormuş.Çok sevdim bu rengi bu sefer konad yapmaya kıyamayacak kadar çok:)) Sürülüşü biraz zorladı ama sevdim.Renk gerçekten sarımsı krem rengi gibi turizm dilinde pastacı kreması işte:)) Meslekten örnek vermesem olmaz yani :))Bence frenchle de güzel durabilir .Tırnaklarımı kısalttım yakında yeni bi frenchte eklerim .Bakın bakalım bu renk nasılmış ...

Foto%C4%9Fraf-0004dmj.jpg

Foto%C4%9Fraf-0005jag.jpg

Bu ojeyi şişede gördüğümde bayılmıştım o kadar al beni al diyor ki kaptım bende hemen :D Eminönü' nde ki Booty marka holografik ojeleri aldığım yerden aldım.Claudio markası daha önce duymamıştım.Turuncu şeffafımsı oje içinde gümüş simler var.İki kat var tırnağımda ,tırnak çizgim biraz belli ama çıkarırken simlerden dolayı sorun olmasın diye üçüncü katı sürmedim. Eğer kalmışsa gidip bakmalısınız.Üzerinde belirgin bir numara göremedim o yüzden bilmiyorum numarasını ama şişeden bile tanırsınız...

DSC_0029.JPG

DSC_0027.JPG

Bu sene her vitrinde gözüme çarpıyor bu renk çok hoş sade bir renk bana göre eee birde bu renk ojem olmalıydı değil mi ?
Geçen gun aldıgım ojelerle bu rengi yakalamaya calıstım .Bugün denedim Pastel 73 ü .Sıcaklardan sanırım 1 haftadır oje sürmek eziyet oluyor acilen bir çözücü edinmeliyim .Anlayacağınız üzere sürmekte zorlandım pütürler oluştu yeni almıştım oysaki ojeyi.Neyse yarın konadla telafi ederim bunu :))Yaşasın konadla uğraşmak için bir bahanem daha :))Pasteli seviyorum normal de 1 katta bile yeterli geldiği olabiliyor ama bugün fırçaya japon gibi yapıştığı için 2 kat sürmek zorunda kaldım fırça izi kalmasın diye .Sonuç olarak güzel bir renk beğendim ben hatta zorlasam french bile olur bundan sanki :))Siz de görün bakalım ...

36836_1479015688229_1018870227_31419263_605454_n.jpg

36836_1479015968236_1018870227_31419266_7393961_n.jpg

Orly Galaxy Girl cosmic koleksiyonunda en az sevdiğim ojeydi taa ki sürene kadar.Bence Space Cadet dışında koleksiyondaki en ilginç oje bu.Şişe de bordo oje içinde turkuaz pırıltılar gibi görünüyor ama tırnakta bordo oje içinde mor ve turkuaz pırıltılar gibi duruyor ve bazen ojede aslında koyu mormuş gibi duruyor.Bence bu ojeyi ilginç yapan farklı iki rengin uyumu .Diğer ojeler mesela tek renk yada aynı tonda iki renkten oluşan cam kırıkları gibi duruyor ama bu oje farklı renkte ki cam kırıklarından oluşuyor.Tırnağımda üç kat var.İlk katta tırnakta koyu turkuaz çirkin bir oje gibi duruyor ama tamamen opak olduğunda güzelliği ortaya çıkıyor .Üzerine top coat kullandım ama kullanmasam da cabuk kuruyacak gibi duruyordu .Üç gündür tırnaklarımda soyulma problemi yaşamadım....

orlygalaxygirl.jpg

orlygalaxygirl5.jpg

China Glazenin karanlıkta parlayan cilası.Şimdilik şişenin fotoğrafını çekebildim.Tırnaklarımı çekmeye çalıştım ama kameranın ışığını görünce ojenin özelliği kayboluyor bir yolunu bulurum elbet.

chinaglazeglowindarkghoulishglow.jpg

Opi the show must go on .Tırnağımda iki kat oje var.Tırnakta folyo kaplı gibi görünüyor.Asıl rengi hakkında şüphelerim var .Bir bakıyorum kırmızı bir bakıyorum koyu fuşya gibi bazende turuncu gibi .Çok eğlenceli bir oje.Üzerine top coat sürmedim ama oldukça hızlı kurudu.Sanırım MAC Bad Fairy ile benziyorlar .Fotoğraflarda tam yakalayamadım o renk değişimini ama yakınlar .Tırnaklarıma baktım gün boyu.Bak böyle başka renk bak böyle başka diye arkadaşlarıma gösterip durdum :D .Opi nin fırçasını çok sevdim Rimmel Londonun fırçaları gibi kalın ve geniş.Rahatlıkla sürülüyor.Bu arada Rimmel London yeni seri çıkarmış.Metalik ojeler ve konadlada kullanılıyor birkaçı.Trincess kırmızısını denemişti.Lacivert üzerinde harika görünüyor.Bir an önce çıkıp almalıyım.Fotoğraflarla başbaşa kalın bakalım ...

100_1291.jpg

100_1306.jpg

Back