• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

golden_rose_jolly_jewels_108.jpg

Golden Rose Jolly Jewels 108
Kız, bende aldım bu seriden 3 tane. Ama ne sürebiliyorum ne de binbir zahmetle sürdüğüm ojeleri çıkarabiliyorum. Böyle seninki gibi tok durmuyor bacım. Üstelik çok çabuk soyuluyor.

Kız, bende aldım bu seriden 3 tane. Ama ne sürebiliyorum ne de binbir zahmetle sürdüğüm ojeleri çıkarabiliyorum. Böyle seninki gibi tok durmuyor bacım. Üstelik çok çabuk soyuluyor.
Kız yazdım ya sana Essencenin soyulan bazı var .Zemine onu sürüyorum soyuluyor silmeyle uğrasmıosun ama onu simdi bulamayabilirsin. Ben kenardan az kaldırınca kalıp gibi kalkıyor tırnagımdan :) buda yok dersen folyo yöntemiyle çıkarcan . Bunu sanırım 3 kat sürmüştüm ben

Ülkemizde kozmetik firmaları oje koleksiyonları çıkarmaya başladı biliyorsunuz.Alix Avien bu konuda bir yenillik ile karşımıza çıkmasa da ben renklerini çok beğeniyorum. 312 numaralı oje bu zaman kadar gördüğüm siyaha en yakın tonda yeşil oje. Ben çok beğendim. Kıvamı çok iyi . Tek kat yeterli oluyor ama ben yine iki kat sürdüm. Kurutucu olarak ne sürdüğümü hatırlamıyorum ama hava çok sıcaktı baloncuklar oluşmuş. Ona bakarak kendinden geçmiş China Glaze Fast Forward diyebilirim :). Oje çözücü ile koyulaşmış sakız kıvamına gelmiş ojelerinizi yeni haline getirebilirsiniz biliyorsunuz. Bilmeyenler varsa bunun için bir post hazırlayabilirim .

alix_avien_312_ye15F0il_oje.jpg

alix_avien_312.jpg

2013-10-17090132.jpg
Oje çözücü dediğiniz şeyi nerden temin edebilirim?

Senin kadar olamasak da konu sahibesi:KK36:

Eklentiler

• IMG_20140507_095204.jpg
    IMG_20140507_095204.jpg
    338,9 KB · Görüntüleme: 209
Golden Rose Color Expert serisi gerçekten çok güzel . Fırçaları tam benlik kalın. Kıvamı tek kat bile yetiyor. Bu seriden çok renk aldım . Biri bu güzel pembe. İki kat sürdüm. Evet tek kat yetiyor ama benim garip bir takıntım var . Hiç bir ojeyi tek kat kullanamıyorum .

Golden_Rose_Color_Expert_64.jpg

Essie Türkiye pazarından çekilmiş - çekiliyormuş diye duydum . Fiyatları ortalamaya göre yüksekti . Bu yüzden pek tutulmamış olabilirler. Ben elimdeki Essie leri bir alışveriş sitesinden kampanyadan almıştım . Lady Like lila - gri gibi bir renk . Yani pastel tonda ama rengin tam adı yok bana göre varsa da ben bilmiyorum :) .Üzerine China Glaze'nin çok sevdiğim serisi Surprise'den Don't be a Flake sürdüm. Simli pullu ojeleri çok çok seviyorum.

essie_lady_like_china__glaze_Dont_be_a_flake_surprise.jpg

Back