• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

Merhaba you_know
yaptığın oje desenlerinin hepsini inceledim hepsi çok güzeller.:3: uzun zamandır bu konad çalışmalarını takip ediyorum ve sonunda almaya karar verdim bende. sen bu işleri çok iyi bildiğin için sana danışmak istedim. sitede bazen bahsettiğin bornpretty sitesini inceledim ve Quality Nail Art, Beauty & Lifestyle Products, Retail, Wholesale & OEM - bornprettystore.com bu set hoşuma gitti. bende hiç bişey olmadığı için bu set iyi olur diye düşündüm. bu site güvenilir mi değil mi ve ne kadar zamanda teslim ediyorlar onu öğrenmek istiyorum.
birde şu yakaladın sitesinde 5'li Pakette Oje Şekillendirme Diski 5.90 TL'ye bunu ve Tırnak Oje Şekil Verici 6.95 TL'ye bunu buldum. yoksa böyle bir set yapmamı mı önerirsin ama burdaki desenler hiç hoşuma gitmedi. hep çiçekler var.
bu konudaki tavsiyeni bekliyorum. satın alıp sonra pişman olmak istemiyorum çünkü. teşekkürler vaktin için :) bu ürünleri başka kullananlar da varsa onların fikirleri de iyi olur :D

hemen hemnen aynı durumdayız.
ben de gelme süresini bilmediğim için born pretty'yi bayram sonrası almaya karar verdim,yakaladın yakaladın'dakini de aldım,acemeliğimi atlatayım diye. daha bugün geçecek elime bakalım.

Merhaba you_know
yaptığın oje desenlerinin hepsini inceledim hepsi çok güzeller.:3: uzun zamandır bu konad çalışmalarını takip ediyorum ve sonunda almaya karar verdim bende. sen bu işleri çok iyi bildiğin için sana danışmak istedim. sitede bazen bahsettiğin bornpretty sitesini inceledim ve Quality Nail Art, Beauty & Lifestyle Products, Retail, Wholesale & OEM - bornprettystore.com bu set hoşuma gitti. bende hiç bişey olmadığı için bu set iyi olur diye düşündüm. bu site güvenilir mi değil mi ve ne kadar zamanda teslim ediyorlar onu öğrenmek istiyorum.
birde şu yakaladın sitesinde 5'li Pakette Oje Şekillendirme Diski 5.90 TL'ye bunu ve Tırnak Oje Şekil Verici 6.95 TL'ye bunu buldum. yoksa böyle bir set yapmamı mı önerirsin ama burdaki desenler hiç hoşuma gitmedi. hep çiçekler var.
bu konudaki tavsiyeni bekliyorum. satın alıp sonra pişman olmak istemiyorum çünkü. teşekkürler vaktin için :) bu ürünleri başka kullananlar da varsa onların fikirleri de iyi olur :D
ben born prettydeki butun setleri aldım sanırım 3 set var üçünüde aldım bu zamana kadar hiç sorun yasamadım zaten ödemeyi kredi kartı uzerinden paypal ile yapıosun budaa sırı guvenli bir sistem fiyatlarda uygun geliş suresi 20 gunu buluyor ama gecen haftalarda bana bir urun geldi paketlendi dedikleri gunden 1 hafta sonra elimdeydi ama normalde dierleri 20 gunu buluyor hatta aşıyor ama guzel kaliteli urunler, yapılmıyor bozuk fln deniyor ama ben ve cevremde bununla ugrasanlar çokta iyi yapıyoruz yaptıgım desenlerin cogu ordan born pretty disklerinden yani sadece damgasını cok bastırmadan yapmanız gerekiyor damgası konad damgası kadar kaliteli değil ama bozuk yada yapmıyor değil sadece çok bastırmadan deseni almanız lazım ama ilk asamada yakalandındaki diskleri alabilrisin o 6 tl lik sette 6.95 lik sette damgada var onu al bence bende damga disk fln oldugu için yedek 5 li diskli aldım

hemen hemnen aynı durumdayız.
ben de gelme süresini bilmediğim için born pretty'yi bayram sonrası almaya karar verdim,yakaladın yakaladın'dakini de aldım,acemeliğimi atlatayım diye. daha bugün geçecek elime bakalım.

kızlar gelen disklerle 3. yapışım oldu nasıl olmuuşlar.?acemiyim hala :61:

Eklentiler

• $IMG_1097.JPG
    $IMG_1097.JPG
    239,7 KB · Görüntüleme: 67
You Know canım topiğini baştan sona kadar inceledim fakat eklediğin resimler photb.'dan dolayı gözükmüyor, birçok oje renginden ve güzel tırnaklarından mahrum kaldım :(

You Know canım topiğini baştan sona kadar inceledim fakat eklediğin resimler photb.'dan dolayı gözükmüyor, birçok oje renginden ve güzel tırnaklarından mahrum kaldım :(

sanırım simdi acılmıstır kredi kartımda sorun vardı ödeyememiştim ondandır

kızlar yeşil oje numarası arıyoorum pastel 74 gibi ama simsiz daha farklı bi tonda da olur ama acık renk istemiorm hangi markada var acaba :61:

Ama o biraz turkuaza bakmıyor mu you_know? Çok güzel bir renk, G.Rose'un nadir sevdiğim ojelerinden biri ama bence tam yeşil denemez ona. Flormar 50 sanki arkadaşın isteğine daha uygun bir öneri olur gibi... Onu da çok sevdim ben.

evet ama oda bir yeşil :52: turkuaz da sonucta yeşil tonludur ve biliomusun o oje elin rengine göre yeşilimsi yada mavimsi duruyor flormarın 50 si sedefli deilmi yanlıs hatırlıyor olabilirim tabi pastelin yeni yeşili cok guzel hatta 2 renk ama bulunması zor numaralarını unuttum ama bakarım
pastelojeyeniojeler.jpg

flormaryeniojelerkonadojesisarmoryeiloje.jpg

Canım 222 tam yeşil değil evet flormanın neon serisi 7 numarası güzel koyu bir yşil
flormar neon yeşili koyu yeşil deilki tam bir çimen yeşili koyu yeşil yani zumrut gibi pastel ve alix aviende var surmustum daha önce

Pastel 123 yeni çıkan koleksiyondan yanardöner bir mavi oje.Normalde tam bu tonda mavi ojeyi kendime yakıştırmıyorum ama deneyince gördüm bence yakıştı :D .Tırnaklarım da iki kat var yapısı ve sürülüşü çok güzel.Sedefli metalik gibi bir oje :D .Yanardönerliğini çok iyi yakalayamadım ama güneşte mükemmel bir renk .Üzerinde kurutucu ama yine de hızlı kurudu.Bu oje için daha fazla yazmak isterdim ama bugün öyle güzel birşey gördüm ki size söylemeden duramıcam .Eminönü ' nde dolaşırken aseton almak için bir kozmetikçiye girdim.Girerken gözüm kapının yanında ki kocamannnn China Glaze ojelere çarptı ve aynı filmdekiler gibi gözlerimi kapatıp açtım 2 defa gerçekmi görüyorum diye. Sanırım 50 renk vardı .Gözüme ilk çarpanlar simliler , sarı ve yeşil renkler ,maviler ... Fiyatları da sadece 15 tl .Oradaki görevlilerin söylediğine göre 1 aydır stand ordaymış .Acelem olduğu için çok zaman ayıramadım ama yarın ilk işim gidip beğendiklerimi almak olcak .En büyük avantajı görüp almak ve renk kartelalarından rengin duruşunu görmek.Çünkü bazen fotoğraflar yanıltabiliyor.İsmi de tam o zaman yazarım mağazanın.Bence uğrayıp hepsini almalısınız :D...

_DSC0012.jpg

_DSC0011.jpg

_DSC0008.jpg

Back