- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
you_know Golden Rose 169 mu o ?
Bulmam lazım çok güzel yahu sürdüğün renkle mükemmel uymuş
canım yazdım ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
you_know Golden Rose 169 mu o ?
Bulmam lazım çok güzel yahu sürdüğün renkle mükemmel uymuş
Anlayamadım da hangisinden bahsettiğini,ondan sordum hiç golden rose da bu ojeyi görmemiştim![]()
Acaba kendin mi manikür yapıyorsun kuaförde mi yaptırıyorsun merak ettimde.
Tırnakların çok güzel duruyor..
ay ya ben gittigimde yoktu pazartesi ugrayayım bir ama bence cok iyi etmişsin 2 tane almakla sana yakısırgoldenden ben bi bu pulluyu gördum ya baska renk yoktu yani pul değilde simli olanları vardı bildigimiz minik sim onların her renginden aldım siyah mavi mor yeşil onlarda siyah ojeyle cok guzel oluyor hatta eskiden bir manikür bile yapmıstım öyle miss seleneden almıştım dolu
![]()
ay evet cevahire gelmiş ya bugun bebek tarafına gittim aslında oraya gitsem alırdımhemde 2 kutu almıssın birini ye bari
ben kokusunu limonlu dondurmaya benzetiyorum kendimi zor tutuyorum yememek için
![]()
devamını bekliyorum sabırsızlıkla
ben rımmeli kullanıyorum yaa denemedim pasteli rımmelin fırcası yuzunden tek gecerim![]()
bende bunu görmemiştim
göruncede aldım ama sonra bu kadar guzel durdugunu görunce yedekleyeyim dedim baktım kalmamıs
görunce 2 tane al
manikür yapmıyorum canım yani tırnak etlerimi kesmiyorum kullandıgım tek sey lush lemonny flutter krem ve törpükendim törpülüyorum zaten tırnaklarım düzgün uzuyor cok sıkıntı cekmiyorum o konuda tırnak etlerimede o kremi surup geriye itiyorum bu kadar gerci bugunlerde tırnaklarımın en iğrenc halleri
kurudu cok
![]()
o kremi nettenmialıosun başka yerlerde var mmı
lush magazalarında var adı lemonny flutter bunun yerine baska seyler öneriyorlar kalmadı fln diye ama ben bunun faydasını grdum diğerlerini bilmemama lush turkiye sayfasından netten de alabilirsin
Evet kesinlikle limonlu dondurmaya benziyor pek de severim dayanamayıp yemeye başlayacağım. :))
O bahsettiğin simliler işte diğer aldıklarım sayfamda bahsetmiştim bir 169 benziyordu Miss. Selene pullulara.... Siyah üstünde kırmızısı harika duruyor foto da çektim de daha ekleyemedim bir ara sayfama ekleyeyim...
lush mağazası yok buda. netten alim bari tşk ederim. bi de törpüleme videosu koycam demişsin bulamadım.koydunmuukii![]()
yok canım törpüleme videosu değil konad yaparken koyarım demiştim ama daha hiç video eklemedim![]()
yok eskiden yazmışın. duvarı kazır gibi filan koycam videosunu sonunda demişin:)
ay yazmısmıyımyanımda yardım eden biri olmalı onu cekerken banada chocolate söylemişti tırnagında koyu renk oje varken duvara daya elini öyle törpüle o zaman hep duz olur egri olmaz diye bende öyle yapıyorum
![]()
hmm öle yapiim ben de. kağıt törpümü ii. ben metal kullanıodum
en iyisi kristal törpü ama ben mesela tırnak makasıyla kesmem tırnaklarımı kısaltacagım zaman kagıt törpü ile kısaltırım sonra metal ile şekil veririm öyle düşün canım
kristal törpü de ilk defaduydum. öğrenmenin yaşı yok![]()
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpşimdi ojemi silcem istediğin bişi varmı süreyim renk fln bu sana özel olsun
![]()
kırmızı sür ucuna altın sarısı french yaappp![]()