• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

you_know Golden Rose 169 mu o ?
Bulmam lazım çok güzel yahu sürdüğün renkle mükemmel uymuş

canım yazdım ya :27: evet 169 bende hafta oldu alalı ama bu renkle uyumlu olmaz sanıyordum tek tırnagımda denedim delirdim :52::52: birde bordo ve mor renkte denicem

Anlayamadım da hangisinden bahsettiğini,ondan sordum hiç golden rose da bu ojeyi görmemiştim:1:
:27: bende bunu görmemiştim:52::52: göruncede aldım ama sonra bu kadar guzel durdugunu görunce yedekleyeyim dedim baktım kalmamıs :50::50: görunce 2 tane al :34:

Acaba kendin mi manikür yapıyorsun kuaförde mi yaptırıyorsun merak ettimde.
Tırnakların çok güzel duruyor..

manikür yapmıyorum canım yani tırnak etlerimi kesmiyorum kullandıgım tek sey lush lemonny flutter krem ve törpü :27: kendim törpülüyorum zaten tırnaklarım düzgün uzuyor cok sıkıntı cekmiyorum o konuda tırnak etlerimede o kremi surup geriye itiyorum bu kadar gerci bugunlerde tırnaklarımın en iğrenc halleri :43: kurudu cok :43:

ay ya ben gittigimde yoktu pazartesi ugrayayım bir ama bence cok iyi etmişsin 2 tane almakla sana yakısır :34: goldenden ben bi bu pulluyu gördum ya baska renk yoktu yani pul değilde simli olanları vardı bildigimiz minik sim onların her renginden aldım siyah mavi mor yeşil onlarda siyah ojeyle cok guzel oluyor hatta eskiden bir manikür bile yapmıstım öyle miss seleneden almıştım dolu :52:
ay evet cevahire gelmiş ya bugun bebek tarafına gittim aslında oraya gitsem alırdım :32: hemde 2 kutu almıssın birini ye bari :27: ben kokusunu limonlu dondurmaya benzetiyorum kendimi zor tutuyorum yememek için :52:

:52::52: devamını bekliyorum sabırsızlıkla :52:

ben rımmeli kullanıyorum yaa denemedim pasteli rımmelin fırcası yuzunden tek gecerim :52:

Evet kesinlikle limonlu dondurmaya benziyor pek de severim dayanamayıp yemeye başlayacağım. :))
O bahsettiğin simliler işte diğer aldıklarım sayfamda bahsetmiştim bir 169 benziyordu Miss. Selene pullulara.... Siyah üstünde kırmızısı harika duruyor foto da çektim de daha ekleyemedim bir ara sayfama ekleyeyim...

:27: bende bunu görmemiştim:52::52: göruncede aldım ama sonra bu kadar guzel durdugunu görunce yedekleyeyim dedim baktım kalmamıs :50::50: görunce 2 tane al :34:

manikür yapmıyorum canım yani tırnak etlerimi kesmiyorum kullandıgım tek sey lush lemonny flutter krem ve törpü :27: kendim törpülüyorum zaten tırnaklarım düzgün uzuyor cok sıkıntı cekmiyorum o konuda tırnak etlerimede o kremi surup geriye itiyorum bu kadar gerci bugunlerde tırnaklarımın en iğrenc halleri :43: kurudu cok :43:

o kremi nettenmialıosun başka yerlerde var mmı

o kremi nettenmialıosun başka yerlerde var mmı

lush magazalarında var adı lemonny flutter bunun yerine baska seyler öneriyorlar kalmadı fln diye ama ben bunun faydasını grdum diğerlerini bilmem :52::51: ama lush turkiye sayfasından netten de alabilirsin

lush magazalarında var adı lemonny flutter bunun yerine baska seyler öneriyorlar kalmadı fln diye ama ben bunun faydasını grdum diğerlerini bilmem :52::51: ama lush turkiye sayfasından netten de alabilirsin

lush mağazası yok buda. netten alim bari tşk ederim. bi de törpüleme videosu koycam demişsin bulamadım.koydunmuukii:27:

Evet kesinlikle limonlu dondurmaya benziyor pek de severim dayanamayıp yemeye başlayacağım. :))
O bahsettiğin simliler işte diğer aldıklarım sayfamda bahsetmiştim bir 169 benziyordu Miss. Selene pullulara.... Siyah üstünde kırmızısı harika duruyor foto da çektim de daha ekleyemedim bir ara sayfama ekleyeyim...

kırmızıyı bende siyah üstüne sürmüştüm daha önce bak burda var ama aklıma soktun mavisiyle bişi yapcem :52::52:

38133_429435578392_771813392_4733033_3245804_n.jpg

yok eskiden yazmışın. duvarı kazır gibi filan koycam videosunu sonunda demişin:)

ay yazmısmıyım :52::52: yanımda yardım eden biri olmalı onu cekerken banada chocolate söylemişti tırnagında koyu renk oje varken duvara daya elini öyle törpüle o zaman hep duz olur egri olmaz diye bende öyle yapıyorum :52:

ay yazmısmıyım :52::52: yanımda yardım eden biri olmalı onu cekerken banada chocolate söylemişti tırnagında koyu renk oje varken duvara daya elini öyle törpüle o zaman hep duz olur egri olmaz diye bende öyle yapıyorum :52:

hmm öle yapiim ben de. kağıt törpümü ii. ben metal kullanıodum

hmm öle yapiim ben de. kağıt törpümü ii. ben metal kullanıodum

en iyisi kristal törpü ama ben mesela tırnak makasıyla kesmem tırnaklarımı kısaltacagım zaman kagıt törpü ile kısaltırım sonra metal ile şekil veririm öyle düşün canım

en iyisi kristal törpü ama ben mesela tırnak makasıyla kesmem tırnaklarımı kısaltacagım zaman kagıt törpü ile kısaltırım sonra metal ile şekil veririm öyle düşün canım

kristal törpü de ilk defaduydum. öğrenmenin yaşı yok:P

Back