• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

Mersin ' den aldığım ojelerden biri daha Verita 69.Şişe de elektrik mavisi duran ama tırnakta az daha koyu mavimsi duran jel bir oje.Tırnaklarım da iki kat var .Sürülüşü çok güzel hata yapsanız bile oje kendini toparlıyor.Akıllı oje :D .Verita ların fırçalarını çok seviyorum ben uzun oluyor ve diğer markalara göre daha yumuşak .Yani hata yapma riskinizi azaltıyor.Üzerine kurutucu sürmedim çünkü bu ojeyi daha öncede denemiştim ıslak gibi duruyordu acaba kurutucudan mı yoksa oje jel mi anlamak için bu halde bile çabuk kurudu ve evet oje jel.Birde bu ojenin çok garip bir özelliği var .Bar ışığı altında yani siyah ışık ortamında deli gibi parlıyor işte gerçek elektrik mavisi bu diyorsunuz.Arkadaşlarımla gördüğümüzde çok şaşırdık şimdi anlatamıyorum ama neon gibi değil de simsiyah bir ortamda hiçbirşey göremezsiniz ya bu oje parlak bir şekilde masmavi duruyor :D.Fotoğraf eklemek isterdim ama bugün Kandil çarpılmak istemem :D.Umarım anlatabilmişimdir.Bu oje den görürseniz mutlaka yedekli bir şekilde alın .Ben yedek almadım şimdi ona üzülüyorum ....

veritaoje69.jpg

elektrikmavisiojeverita69.jpg

veritaelektrikmavisioje69.jpg

you knowww mersinden aldım ve bi şişe daha almasdıgıma pişmanım demişsin yaa sanırım buralarda bulamadıgın için söyledinn bu markanın bi kaç ojesi var bende ben süüvariden almıştım bugünde gidip bu rengi alıyımmm.sende ordan alabilirsinnn orda bi havuz dolusu var bu markadannn:62::62::62:

you knowww mersinden aldım ve bi şişe daha almasdıgıma pişmanım demişsin yaa sanırım buralarda bulamadıgın için söyledinn bu markanın bi kaç ojesi var bende ben süüvariden almıştım bugünde gidip bu rengi alıyımmm.sende ordan alabilirsinnn orda bi havuz dolusu var bu markadannn:62::62::62:

kuzucum suvari evime 5 dk :52::52: 2 gunde bir giderim gitmezsem darılırlar :52::52: gecen gittigimde bu renkten yoktu ama umarım gelmiştir pastelin yeni turuncusu fln vardı onları aldım :51:

Dün sürdüğüm Verita 69 un üzerine Golden Rose 169 sürdüm.Daha önce Miss Selene nin bu tarz pullarını kullanıyordum ama onların şişeleri minik.Bu ojeyi Erkul Kozmetik teki standda gördüm sanırım 5 tane kalmıştı denerim diye 1 tane aldım ama şuan pişmanım hepsini almadığıma çünkü aklıma bir çok franken yapmak geldi ve daha sonra uğradığım da kalmamıştı :( . Oje cila içinde toz pembe , altın iri pullar ve simlerden oluşuyor yanardöner gibi duruyor.Normalde bu tarz simli ojeleri normal ojenin üzerine sürünce ojeyi matlaştırır ama bu oje zemindeki ojeye değişik bir parlaklık veriyor ve hızlı kuruyor.Aslında bu oje Alix Avien 110 gibi pullu simli bir oje ama onda sim yoğunlukta bunda pul yoğunlukta.Ben bu kombinasyonu çok sevdim .Başka renk zeminlerle sık sık denerim :D .

goldenrose169pulluoje.jpg

flakeyojegoldenrose.jpg

goldenroseflakeyoje169pulluoje.jpg

you know dün akşam baş parmagımın tırnagı kırıldı :5::5::5::5::5::5::5: zor uzuyo zaten tırnaklarımm o yüzden diger tırnaklarımı kkesmicem hızlı uzamaları için bi yöntem varmı bildiginn:5::5::5:

you know dün akşam baş parmagımın tırnagı kırıldı :5::5::5::5::5::5::5: zor uzuyo zaten tırnaklarımm o yüzden diger tırnaklarımı kesmicem hızlı uzamaları için bi yöntem varmı bildiginn:5::5::5:

benimde tırnaklarım hızlı uzar :27: baş parmakmış çok önemli değil çok fark yoksa kesme tabi limon suyunu dene birde devamlı ojeli kalsın tırnakların

You_know, Verita'nın o mavisini Süvari'de çalışan kızlardan biri bana zorla aldırdı, bir daha da bulamazsın diye 2. şişeyi de zorla aldırdı. :)) Daha sürmedim ama güzel bir oje olduğu şişesinden de belliydi. Ben de koyu mavi, lacivert, siyah ve mor ojelerin üzerinde simli pullu ojeleri çok seviyorum ve sık sık kombine ediyorum o şekilde... Benim sayfada da Golden'ın pullu ojelerinden bahsetmiştik geçen gün, Golden'ın pullu yeni ojelerini ben beğendim aslında, 5 tane faklı çeşidinden almıştım, iyi ki almışım diyorum. Kırmızı olanı siyah oje üzerinde muhteşem durdu. 169 zaten Miss. Selene pullu ojelerine çok benziyor. Dediğin gibi 169'dan daha fazla alınabilir, denk gelirsem ben de alırım bir şişe daha.
Bu arada Cevahir Lush'a Lemony Flutter gelmiş, hem de dün gelmiş şansıma, dün kızımla ve babasıyla alışverişe gitmiştik, Lush son anda aklıma geldi bir bakayım dedim, kaptım tabii iki kavanoz birden. :) Hakikaten çok güzelmiş nasıl daha önce keşfetmedim o ürünü bilmiyorum. :) En kısa zamanda el kremlerini de alıp denemek istiyorum ama evde bir dolu el kremi var önce onları bitirsem iyi olacak.

You_know, Verita'nın o mavisini Süvari'de çalışan kızlardan biri bana zorla aldırdı, bir daha da bulamazsın diye 2. şişeyi de zorla aldırdı. :)) Daha sürmedim ama güzel bir oje olduğu şişesinden de belliydi. Ben de koyu mavi, lacivert, siyah ve mor ojelerin üzerinde simli pullu ojeleri çok seviyorum ve sık sık kombine ediyorum o şekilde... Benim sayfada da Golden'ın pullu ojelerinden bahsetmiştik geçen gün, Golden'ın pullu yeni ojelerini ben beğendim aslında, 5 tane faklı çeşidinden almıştım, iyi ki almışım diyorum. Kırmızı olanı siyah oje üzerinde muhteşem durdu. 169 zaten Miss. Selene pullu ojelerine çok benziyor. Dediğin gibi 169'dan daha fazla alınabilir, denk gelirsem ben de alırım bir şişe daha.
Bu arada Cevahir Lush'a Lemony Flutter gelmiş, hem de dün gelmiş şansıma, dün kızımla ve babasıyla alışverişe gitmiştik, Lush son anda aklıma geldi bir bakayım dedim, kaptım tabii iki kavanoz birden. :) Hakikaten çok güzelmiş nasıl daha önce keşfetmedim o ürünü bilmiyorum. :) En kısa zamanda el kremlerini de alıp denemek istiyorum ama evde bir dolu el kremi var önce onları bitirsem iyi olacak.
ay ya ben gittigimde yoktu pazartesi ugrayayım bir ama bence cok iyi etmişsin 2 tane almakla sana yakısır :34: goldenden ben bi bu pulluyu gördum ya baska renk yoktu yani pul değilde simli olanları vardı bildigimiz minik sim onların her renginden aldım siyah mavi mor yeşil onlarda siyah ojeyle cok guzel oluyor hatta eskiden bir manikür bile yapmıstım öyle miss seleneden almıştım dolu :52:
ay evet cevahire gelmiş ya bugun bebek tarafına gittim aslında oraya gitsem alırdım :32: hemde 2 kutu almıssın birini ye bari :27: ben kokusunu limonlu dondurmaya benzetiyorum kendimi zor tutuyorum yememek için :52:

Bugün kadının birinin üzerine oje kırdım:27:
:52::52: devamını bekliyorum sabırsızlıkla :52:
Pastel in matlaştırıcısını aldım güzelmiş ya:65:

ben rımmeli kullanıyorum yaa denemedim pasteli rımmelin fırcası yuzunden tek gecerim :52:

Hem de bordo kırdım:1:

Yazık oldu ama isteyerek yapmamıştım:47: Dükkan sahibi de bezmiş kadından teşekkür edecekti nerdeyse bana:27:

Rimmel bulamadım pastel aldım ben sürmeyi beceremediğim için hafif dalgalanma oldu 1 2 tırnağımda ama güzel matlaştı:3:

Bu arada bugün flormarın çatlayan ojelerine bakmak için kioska ugradım hemde cok merkezi bir yerdeki kiosk
yeşil,sarı,kırmızı,gümüş,altın sarısı,beyaz,mavi ,lacivert,mor,nane yeşili renkleri var normalde ama kioskta gümüş ve altın yoktu bende moru aldım aslında hiç almayacaktım ama yanardöner gibi duruyordu mor denemekte fayda var dedim zaten fiyatı uygun 2.75.Yanımda da bir anne kız çatlayan ojeler hakkında bilgi alıyorlardı görevliden !! Nane yeşili çatlayanın normal oje olarak kullanılanını sordu bayan görevli ise o renk ojemiz yok dedi bende dayanamadım var aslında ama burda yok dedim görevli kaşlarını çatarak biz ana bayiyiz hanımefendi o renk ojemiz yok dedi bende aldım ama nasıl yok dedim olsa burda olurdu diyerek bir güzel azarladı daha sonra arkadan baska görevli gelip sorun ne dedi bende anlattım bu renk oje aldım ama burda olmadıgını belirtiyorum dedim evet o renk ojemiz vardı ama kalmadı dedi !! o an diğer görevliye bakıp öyle bir güldüm ki kesin beni öldürmek istemiştir :52::52:
eğer bir kozmetik firmasında çalışıyorsanız bence butun urunlere hakim olmalısınız ''bizimle çalısmak istermisiniz '' yazısını asmaktan başka bence çalışanlara saatlik eğitimler verilse böyle sorunlar yaşanmaz diye düşünüyorum
bunu yazmak istedim çünkü bu zamana kadar 100 lerce kez bu olayı yaşadım

Alix Avien 255 i daha önce denemiştim yani bu fotoğraflar geçen haftaya ait .Renk tam olarak taba rengi denebilir ama biraz daha koyu yani kahverengi çok taba :D.Tırnağım da iki kat var tek katta yeterli olabilir.Ben bu ojeyi bulduğumda çok sevinmiştim farklı ve istediğim tonda bir oje diye ama sanki kendime yakıştırmadım.Birkaç defa kurutucu kullanmazsanız da olur nasılsa oje kuruyor diyenler oldu bende ona itafen bu sefer kurutucu sürmedim ve işte uyuyup uyandıktan sonra ojede ki çarşaf ve bilimum şeylerin izi :52:

255alixavienoje.jpg

alixavien255oje.jpg

Alix Avien 255 i daha önce denemiştim yani bu fotoğraflar geçen haftaya ait .Renk tam olarak taba rengi denebilir ama biraz daha koyu yani kahverengi çok taba :D.Tırnağım da iki kat var tek katta yeterli olabilir.Ben bu ojeyi bulduğumda çok sevinmiştim farklı ve istediğim tonda bir oje diye ama sanki kendime yakıştırmadım.Birkaç defa kurutucu kullanmazsanız da olur nasılsa oje kuruyor diyenler oldu bende ona itafen bu sefer kurutucu sürmedim ve işte uyuyup uyandıktan sonra ojede ki çarşaf ve bilimum şeylerin izi :52:

255alixavienoje.jpg

alixavien255oje.jpg

uygun kıyaetle güsel olabilr ama ben de beğenmiorum bu renk ojeleri kendimde..

Dün sürdüğüm Verita 69 un üzerine Golden Rose 169 sürdüm.Daha önce Miss Selene nin bu tarz pullarını kullanıyordum ama onların şişeleri minik.Bu ojeyi Erkul Kozmetik teki standda gördüm sanırım 5 tane kalmıştı denerim diye 1 tane aldım ama şuan pişmanım hepsini almadığıma çünkü aklıma bir çok franken yapmak geldi ve daha sonra uğradığım da kalmamıştı :( . Oje cila içinde toz pembe , altın iri pullar ve simlerden oluşuyor yanardöner gibi duruyor.Normalde bu tarz simli ojeleri normal ojenin üzerine sürünce ojeyi matlaştırır ama bu oje zemindeki ojeye değişik bir parlaklık veriyor ve hızlı kuruyor.Aslında bu oje Alix Avien 110 gibi pullu simli bir oje ama onda sim yoğunlukta bunda pul yoğunlukta.Ben bu kombinasyonu çok sevdim .Başka renk zeminlerle sık sık denerim :D .

goldenrose169pulluoje.jpg

flakeyojegoldenrose.jpg

goldenroseflakeyoje169pulluoje.jpg

Bayıldım mükemmel!

Back