kızlarrrr avon limon ve armut renginde ve kokusunda oje çıkarmışşş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr avon limon ve armut renginde ve kokusunda oje çıkarmışşş.
yurt dısından almayı dusunmuomusun daha ucuza 12 disk 20 kusur flnDediğim gibi önce lush lemonny flutter..
Sonra uygun birini veya uygun bir yer bulursam konad ve değişik ocelerden
Özgürce pazarlamada beni azarladılar da ordan alamam
Bir site bulmuştum disk satan 5 liralık 7 liralık ve 9 liralık diskler vardı:44:
taksim lush kapanmıscanım lush u değil, flormar miracle ları dediydim kozmetikcilere bakıyodum, avm standlarına gideyim diye. lushu biliyorum tabiki de caddebostan ve taksim mağazalarına bakabilirim hafta sonu. haber vericem size de..
bende 1 tl aldm ama watsonsda sanırım 4 du4 tl mi ben 2,5 tl ye aldım hafta sonu :) herkes tutturabildiğine satıyo galiba. tmm aradaki fark çok değil ama bi oje daha alırım onun yerine
armut rengini alabilirim nerden bakcazkikızlarrrr avon limon ve armut renginde ve kokusunda oje çıkarmışşş.
oje çözücü yerine aseton damlat dediler bana damlattım sanırım aynı işi gördü gibi sizcede öylemidir??
ay o ürünü ben de arıyorum yaa, nerden sipariş verdin?
yurt dısından almayı dusunmuomusun daha ucuza 12 disk 20 kusur fln
taksim lush kapanmıs
bende 1 tl aldm ama watsonsda sanırım 4 du
armut rengini alabilirim nerden bakcazki
aseton ilk basta duzeltir ojeyi ama daha sonra duzeltemez hale getirir yani damlatma
yurt dısından almayı dusunmuomusun daha ucuza 12 disk 20 kusur fln
taksim lush kapanmıs
bende 1 tl aldm ama watsonsda sanırım 4 du
rımmel londonunda çilek kokulu fln ojeleri var pek çilek gibi kokmasada guzel bir kokusu varcanım haziran ayında avonun katologundan görebilirsiniz netten.ama etrafınızda avon satan biri varsa ordan direk haziran ayı katalogunu inceleyerekte bakabilirsinizzz.bende salı günü pastelin 86 numaralı ojesini almıştım aynı portakal gibi geldi bana içimdende dedim keşke kokusuda portakal olsa diye ertesi gün bi baktım artık kokulu ojelerdeee çıkmışş
evet canım ben bornpretyy den alıyorum bugun 1 set daha sipariş vercem hatta mail fln atmana gerek yok paypal ile ödeme yapıosun sorun yok yani adresini fln yazıosunbornprettyden alıyorsunuz dimi bi ara ben de alıcam sanırım çok özendim :) ordan sip. verirken ekstradan bişey yapmamıza gerek var mı mail atmak vs? benim ing.çok iyi değil de o yuzden soruyorum alışverişi beceririm de mail beni bozar gibi :)
1e nerde buldun ya ben de sevindim bi an ucuz almışım diye
kızlarr bide bu ojeyi nerden bulabilirizzzzzz.toma wonderland
rımmel londonunda çilek kokulu fln ojeleri var pek çilek gibi kokmasada guzel bir kokusu var
evet canım ben bornpretyy den alıyorum bugun 1 set daha sipariş vercem hatta mail fln atmana gerek yok paypal ile ödeme yapıosun sorun yok yani adresini fln yazıosun
öykünün tırnakları
ebayda fln vardır cnm bi arastır
evettt öykünün ebayda baktım canım ama malesef bu seriden hiç oje bulamadım: kendim yapıyım dedim ama simler rrenk verdi ve pamuk şekeri pembesi gibi bi ojem oldu
canım bide ben bornpretty den alışveriş yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiorum sana özelden link atsam yardımcı olabilirmisinnn
canım özel msj atamıyorum 10 dk da bi msj dioo bu arada ödemeyi otomatik yapmışım üye falan olmadan paypaldan direk yapmışım şimdi geldi makbuzu
yaa bide bu yasa çıkmış ya o yasadan sonra geldimi ürünlerinizzz çünkü benim kocişim hayatta gümrük parası falan vermezzz aldıgım ojelerede laf edihttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/gitme.gifp duruyo zatennn
suanda sanırım strawberryden baska tehlike yok borndan alınanlar geliyor herkesin geldi
flormar miracle u14
Flormarın Miracle color serisinde kırmızı varsa alıp denememi istemişti bir izleyicim.Bu renk bende vardı ama kırmızı pek sevmediğim için belki sünger baskı yaparım diye almıştım.Üç gündür bu oje tırnaklarım da desem sanırım şaşırırsınız .Öyle güzel ve ışıl ışıl bir kırmızı ki zaten çok dayanıklı soyulma vs olmadığı için silmek istemedim.Tırnağımda 3 kat var .İki katta da yeterli ama tırnak çizgim biraz belirgin duruyordu ben de son katı sürdüm.Kurutucu sürmeden denedim ve çok hızlı kurudu 3 kat olmasına rağmen.Fotoğraflar da biraz soluk çıkmış ama aslında renk tam kan kırmızısı.Şişe de kırmızı içinde altın renkli parçacıklar gibi duruyor buda ojenin rengini daha açıyor ama tırnakta asıl rengini veriyor.Sanırım şiddetle tavsiye edeceğim tek kırmızı oje budur.Üç gündür tırnaklarıma bakıp duruyorum güneşte daha da güzel duruyor.Fotoğraf da ışıltıyı tam yakalayamadım .Bu yüzden yakından bir fotoğraf çektim onda parçacıklar belirgin .Güneş ışığında nasıl parlıyor tahmin edin ...
You_know bana yurt dışından almayı düşünmüyor musun demişsin ama gümrük sorunu oluyor diyorsunuz her yerde :26:
Bir de ingilizcem de pek iyi değil benim...:26:
canım bende bugün sipariş verdim bakalım gelir heralde ya yani işakllahhhhYou_know bana yurt dışından almayı düşünmüyor musun demişsin ama gümrük sorunu oluyor diyorsunuz her yerde :26:
Bir de ingilizcem de pek iyi değil benim...:26:
disklerde sorun olmuyor yazıyorlar. ojelerden korkuluyo genelde kozmetik olduğu için. ama yukarda you_knowunda dediği gibi strawberry haricinde herkesin herşeyi geliyor gibi görünüyor.
bu arada lushturkey e baktım sabah yoktu ama şimdi stokta var görünüyor aradığımız krem, haberiniz olsun arkadaşlar :)
bi de ben bişey sormak istiyorum bu krem tırnakların sertleşmesini de sağlar mı acaba? ya da bu sorun için önerebileceğiniz bi ürün var mı? benim tırnaklarım kağıt gibi. kırılmıyor yırtılıyor resmen. tersine bile dönbdürebilirim o derece. takma tırnak takıyorum genelde bu yüzden.
hangi markayı kullanıyorsun canım ben de deneyeyim ve şu takma tırnaklardan kurtulayım artık :18: