Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırf oje satan bir dükkan olsa ordaki bütün ojelerden 1 tane alıp çıksam
Ben dışarı çıktığımda bir iki oje almadan dönmüorum eve
Ama yine de fazla ojem olduğu söylenemez bozulmaya başladığı an atıorum
Ama bide şöyle bişey var,artık ojeler bayaa bi ucuz
yani kıvamı yoğunlaşan ya da topaklanan ojeleri atıorum tekrar gidip alıorum uğraşmaya pek de gerek yok.
Ama her yerde bulamadığımız markalar ve renkler konusunda aynı şeyi söyleyemicem tabi
Benim Kampüs dağ başında olduğu için her zaman çarşıya gidemiyorum o yüzden oje çözücü iyi
nerde okuosun bakim hmen oje depolarına
Hacettepe üniversitesini beytepe kampüsündeyim(ankara)
45 dakika yol çekmem gerekiyor:97: Eeee pek arkadaşımda yok.. Yalnız başıma çarşıya inmiyorum.. İnmeyince oje alamıyorum
Sen kendine alırken aynılarından bana da al ben sana parasını göndereyim
Tamam ne var ki ben de 20 yaşındayım manevi evlat edinirsin Ojelerinin ortakçısı olurum onlar hem sana hem bana hem de 10 tane daha evlatlığa yeter
hacettepe beytepe sevmiyorum orayı kötu anılarım var ne okuosun bakem ona göre karar vercem evlatlık edinebilirmiyim die
Ayy kesin etmeyeceksin
Matematik bölümünde okuyorum
cam kırıklı olanlar yeni cıktı canım flormar standlarnda bulursun miracle color diye golden rose magic lerde var ama ben tavsiye etmemŞimdi çıkmalıyım sabahın köründe dersim var
Senin ojelerinin hepsinden istiyorum benimde olsun öyle
Özellikle cam kırıklı olanlar Artık pek yokmuş galiba ama bulabilme ihtimali bile beni mutlu ediyor
Neyse iyi geceler rüyamda oceeeee görcem:97:
duygusuz saç topiğine bakıyorum sen, tüy topiğine bakıyorum sen, kilo alma topiğine bakıyorum sen, tırnağa geldim yine sen ne kadar aktif bir üyesin kuzum sen
you_know sen, flamenca, chocolatestar ve güzel ojelerini burda paylaşan güzel insanlar: hepiniz beni delirttiniz =) daha önce de yazdım hayatımda kırmızıdan başka oje sürmüyordum rengarenk ojelerim oldu şimdilik 60 küsür tane ve her gün mutlaka bişeler alıyorum. ama hepsi yerli markalar!! şu yurtdışı siparişlere çok kafam takılıyor. geliyor yazan var, gelmedi yazan var. yurtdışı siparişlerde pek tecrübem yok ama becerebilirim sanırım :) bana bir iki satıcı önerebilir misiniz bi deneme atışı yapayım :)
Çikilop beni her yerde gördüğüne göre sen de pek pasif bir üye değilsin
Napıyim ki ben dersten yurda yurttan derse giden yalnız bir insanım.. Sadece kendimle ilgileniyorum..:26: Gözünden kaçmış kilo verme topiğinde de ben varım
You_know acaba o markaları mı önermiyorsun yoksa cam kırıklı ojeleri mi önermiyorsun anlayamadım:44:
Sen de bir sürü var simli gibi ama simli değil yani çok daha yoğun:44: sanki onlar için cam kırıklı diyordun:44:
Bir de bugün kampüsteki kozmetikçiden flormar 016 almaya gitmiştim bulamadım 319 aldım (ikisinin birbirine çok benzediğini söylemişsin sanırım bir yerde) 4 tane daha oje aldım
Bir de flormar ın white anti shock diye bir şeyini aldım Tırnak lekesi önleyici yazıyor acaba bu base coat benzeri bir şey mi :44: Pembemsi bir rengi var hoş :44: