• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

Ben dışarı çıktığımda bir iki oje almadan dönmüorum eve:1:
Ama yine de fazla ojem olduğu söylenemez bozulmaya başladığı an atıorum

Ben kıyamıyorum:27:
Zaten oje bozulmuyormuş ki oje çözücü alana kadar bekleteceğim bunların hepsini öğretmenlerim çaklıt ve yunow dan öğreniyorum:27: Onların haberi yok ama öğretmenim olduklarından:27:
İlerde you_know dan beni evlat edinmesini isteyeceğim:27:

Son düzenleme:
Ama bide şöyle bişey var,artık ojeler bayaa bi ucuz :1:
yani kıvamı yoğunlaşan ya da topaklanan ojeleri atıorum tekrar gidip alıorum uğraşmaya pek de gerek yok.
Ama her yerde bulamadığımız markalar ve renkler konusunda aynı şeyi söyleyemicem tabi:1:

Ama bide şöyle bişey var,artık ojeler bayaa bi ucuz :1:
yani kıvamı yoğunlaşan ya da topaklanan ojeleri atıorum tekrar gidip alıorum uğraşmaya pek de gerek yok.
Ama her yerde bulamadığımız markalar ve renkler konusunda aynı şeyi söyleyemicem tabi:1:

Benim Kampüs dağ başında olduğu için her zaman çarşıya gidemiyorum o yüzden oje çözücü iyi:27:

evet buyugum ama kocamannnn cocuk evlat edinecek kadar diil:50::50: daaa 27 yaşındaim beee:52::52::52: ama hiç göstermiyorum itiraf edim:63:

oje atılırmı len delimisin sen topla o ojeleri gel bana :52: adam edim onları:52:

bu arada ben hiç bulamadıgım markaların ojelerini buldum ogun bir pazarda cok sasırdım yaa hemen kaptım istediklerimi bulabildiklerimi:52:

nerde okuosun bakim hmen oje depolarına :52:

Hacettepe üniversitesini beytepe kampüsündeyim(ankara)

45 dakika yol çekmem gerekiyor:97: Eeee pek arkadaşımda yok.. Yalnız başıma çarşıya inmiyorum.. İnmeyince oje alamıyorum:43:

Sen kendine alırken aynılarından bana da al ben sana parasını göndereyim:27:

Tamam ne var ki ben de 20 yaşındayım manevi evlat edinirsin:36: Ojelerinin ortakçısı olurum onlar hem sana hem bana hem de 10 tane daha evlatlığa yeter:27:

Hacettepe üniversitesini beytepe kampüsündeyim(ankara)

45 dakika yol çekmem gerekiyor:97: Eeee pek arkadaşımda yok.. Yalnız başıma çarşıya inmiyorum.. İnmeyince oje alamıyorum:43:

Sen kendine alırken aynılarından bana da al ben sana parasını göndereyim:27:

Tamam ne var ki ben de 20 yaşındayım manevi evlat edinirsin:36: Ojelerinin ortakçısı olurum onlar hem sana hem bana hem de 10 tane daha evlatlığa yeter:27:

hacettepe beytepe :45: sevmiyorum orayı kötu anılarım var ne okuosun bakem:51: ona göre karar vercem evlatlık edinebilirmiyim die :49:

Merak etme ben diğer adayların önünü keserim:23:

Yaa burda kozmetikçilerde kazıklıyorlar ya Antalyadan aldığım bir şeyle burdan aldığımın arasında 10 tl fark oluyor aynı üründe:26:

Birkaç tane uygun var ama oralarda da doğru düzgün pek bir şey yok.. Yani renk çeşitliliği veya marka çeşitliliği sınırlı:26:

Ben bulamadım sanırım henüz:97:
İstanbula gidersem burdan öğrendiğim yerleri erkek arkadaşıma söylüyorum beni oralara götüreceksin diyorum tamam diyor:1:

Ama bahsettiğiniz gibi kozmetikçilere ne ankara da ne Antalya da rastlamadım:44:

Son düzenleme:
Şimdi çıkmalıyım sabahın köründe dersim var:5:

Senin ojelerinin hepsinden istiyorum benimde olsun öyle:5:

Özellikle cam kırıklı olanlar:5: Artık pek yokmuş galiba ama bulabilme ihtimali bile beni mutlu ediyor:5:

Neyse iyi geceler rüyamda oceeeee görcem:97:

duygusuz saç topiğine bakıyorum sen, tüy topiğine bakıyorum sen, kilo alma topiğine bakıyorum sen, tırnağa geldim yine sen :1: :1: ne kadar aktif bir üyesin kuzum sen :52:

you_know sen, flamenca, chocolatestar ve güzel ojelerini burda paylaşan güzel insanlar: hepiniz beni delirttiniz =) daha önce de yazdım hayatımda kırmızıdan başka oje sürmüyordum rengarenk ojelerim oldu şimdilik 60 küsür tane ve her gün mutlaka bişeler alıyorum. ama hepsi yerli markalar!! şu yurtdışı siparişlere çok kafam takılıyor. geliyor yazan var, gelmedi yazan var. yurtdışı siparişlerde pek tecrübem yok ama becerebilirim sanırım :) bana bir iki satıcı önerebilir misiniz bi deneme atışı yapayım :)

Şimdi çıkmalıyım sabahın köründe dersim var:5:

Senin ojelerinin hepsinden istiyorum benimde olsun öyle:5:

Özellikle cam kırıklı olanlar:5: Artık pek yokmuş galiba ama bulabilme ihtimali bile beni mutlu ediyor:5:

Neyse iyi geceler rüyamda oceeeee görcem:97:
cam kırıklı olanlar yeni cıktı canım flormar standlarnda bulursun miracle color diye golden rose magic lerde var ama ben tavsiye etmem
duygusuz saç topiğine bakıyorum sen, tüy topiğine bakıyorum sen, kilo alma topiğine bakıyorum sen, tırnağa geldim yine sen :1: :1: ne kadar aktif bir üyesin kuzum sen :52:

you_know sen, flamenca, chocolatestar ve güzel ojelerini burda paylaşan güzel insanlar: hepiniz beni delirttiniz =) daha önce de yazdım hayatımda kırmızıdan başka oje sürmüyordum rengarenk ojelerim oldu şimdilik 60 küsür tane ve her gün mutlaka bişeler alıyorum. ama hepsi yerli markalar!! şu yurtdışı siparişlere çok kafam takılıyor. geliyor yazan var, gelmedi yazan var. yurtdışı siparişlerde pek tecrübem yok ama becerebilirim sanırım :) bana bir iki satıcı önerebilir misiniz bi deneme atışı yapayım :)

sende bizden ol :27: canım burdan sanırım satıcı adı fln vermek yasak ben sana özelden mesaj olarak göndereyim

Çikilop beni her yerde gördüğüne göre sen de pek pasif bir üye değilsin :1:

Napıyim ki ben dersten yurda yurttan derse giden yalnız bir insanım.. Sadece kendimle ilgileniyorum..:26: Gözünden kaçmış kilo verme topiğinde de ben varım:27:

You_know acaba o markaları mı önermiyorsun yoksa cam kırıklı ojeleri mi önermiyorsun anlayamadım:44:
Sen de bir sürü var simli gibi ama simli değil yani çok daha yoğun:44: sanki onlar için cam kırıklı diyordun:44:

Bir de bugün kampüsteki kozmetikçiden flormar 016 almaya gitmiştim bulamadım 319 aldım (ikisinin birbirine çok benzediğini söylemişsin sanırım bir yerde) 4 tane daha oje aldım :1:

Bir de flormar ın white anti shock diye bir şeyini aldım Tırnak lekesi önleyici yazıyor acaba bu base coat benzeri bir şey mi :44: Pembemsi bir rengi var hoş :44:

Son düzenleme:
Çikilop beni her yerde gördüğüne göre sen de pek pasif bir üye değilsin :1:

Napıyim ki ben dersten yurda yurttan derse giden yalnız bir insanım.. Sadece kendimle ilgileniyorum..:26: Gözünden kaçmış kilo verme topiğinde de ben varım:27:

You_know acaba o markaları mı önermiyorsun yoksa cam kırıklı ojeleri mi önermiyorsun anlayamadım:44:
Sen de bir sürü var simli gibi ama simli değil yani çok daha yoğun:44: sanki onlar için cam kırıklı diyordun:44:

Bir de bugün kampüsteki kozmetikçiden flormar 016 almaya gitmiştim bulamadım 319 aldım (ikisinin birbirine çok benzediğini söylemişsin sanırım bir yerde) 4 tane daha oje aldım :1:

Bir de flormar ın white anti shock diye bir şeyini aldım Tırnak lekesi önleyici yazıyor acaba bu base coat benzeri bir şey mi :44: Pembemsi bir rengi var hoş :44:

ben flormarın miracle serisini öneriyorum onlarda cam kırıklı ama golden rose magic var cam kırıklı bunu önermiyorum yani sen alacaksan flormar miracle serisinden al :27: olabilir bi kullan bakim oje altına işe yaracakmı

ee şey ben senin yazdıklarını takip ediyodum ordan şeyttim sen beni sürüklüyosun foruma desem inandırıcı olabilir miyim ki :27:

you_know bilgiler için teşekkür ederim :71: sizden olmama daha çok var ama emekleyerek de olsa geliyorum peşinizden sanırım =)

Oje altına tek kat sürülebilir veya iki kat olarak kullanılabilir diyordu ben de sürdüm üstüne de flormar 380 sürdüm Ben bu kadar cart kırmızı görmedim hayatımda :27: asla kullanmayacağım bir renkti nasıl aldım ben bunu:27:
Tamam flormar miracle serisi yazdım kafaya:1:
Bugün 40 ojem oldu sanırım:1: Böyle giderse seneye 160 tane ojem olur ama hızlanırsam vay halime:97::1:

Çikilopcuk hiç inandırıcı olmadı:27: Ama eğer öyleyse iyi bir şey mi yapıyorum ki anlamadım:27:

flormar miracle u14

Flormarın Miracle color serisinde kırmızı varsa alıp denememi istemişti bir izleyicim.Bu renk bende vardı ama kırmızı pek sevmediğim için belki sünger baskı yaparım diye almıştım.Üç gündür bu oje tırnaklarım da desem sanırım şaşırırsınız :D.Öyle güzel ve ışıl ışıl bir kırmızı ki zaten çok dayanıklı soyulma vs olmadığı için silmek istemedim.Tırnağımda 3 kat var .İki katta da yeterli ama tırnak çizgim biraz belirgin duruyordu ben de son katı sürdüm.Kurutucu sürmeden denedim ve çok hızlı kurudu 3 kat olmasına rağmen.Fotoğraflar da biraz soluk çıkmış ama aslında renk tam kan kırmızısı.Şişe de kırmızı içinde altın renkli parçacıklar gibi duruyor buda ojenin rengini daha açıyor ama tırnakta asıl rengini veriyor.Sanırım şiddetle tavsiye edeceğim tek kırmızı oje budur.Üç gündür tırnaklarıma bakıp duruyorum :D güneşte daha da güzel duruyor.Fotoğraf da ışıltıyı tam yakalayamadım .Bu yüzden yakından bir fotoğraf çektim onda parçacıklar belirgin .Güneş ışığında nasıl parlıyor tahmin edin ...

flormarmiraclecoloru14krmz.jpg

flormarmiracleu14.jpg

flormarmiraclekrmzu14.jpg

Back