- Konu Sahibi Sarayhelvasi
-
Arkadaşlar 21gün bitiyor bugün.. Ancak bişi merak ediyorum ne zaman yapılacak o beyaz uzayan kısımları arkaya? Tırnak yatağım çok minik duruyo böyle...Eki Görüntüle 1088999
biraz daha bekle canım 25-30 gün içinde olur
yok canım bir 25 gün daha falan dayanabilirsen tabi:)))kardesimdede vardı aynı sorun 2 ay da gecti seninki daha yarısındaAy canım benim.. Sağolasın bir ay daha mı bekleyim yoksa su an 25gün oldu 5 6 gün daha mı? Sabırsızım sanırım.. Ama yeterki yapıssın ya...
Müdahale etmiyorum aslnda sadece aralara giren pislikleri alıyorum? Bide kulak çöpüyle tırnağıma zeytinyağı falan sürdüğümde o aralarada giriyo.. Bi sakıncası mı olurki.. Oraya sürmeyim diplere süreyim bari neyapmamı önerirsin??
yok canım bir 25 gün daha falan dayanabilirsen tabi:)))kardesimdede vardı aynı sorun 2 ay da gecti seninki daha yarısında
canım seninki baya iyiBenim başlangıçta iğrenç ötesiydi tırnaklarım... Tamam o zaman bir ay daha beklerim inşallah.. Çocukken ailelerin önlem almasıngerekiyor gerçekten... 23 yasındayım içler acısı durumum:) Eki Görüntüle 1095155 Eki Görüntüle 1095156 başta böyleydi....
canım seninki baya iyi
Bu ikinci bırakısımdı ama.. İlkinden yirmi gün sonra yemiştim bir sinirle sonra tekrar başlamıştım.. Yoksa etleri soyuktu kanıyodu artıksabrediyorum inşallah düzelir allahım yemeyim.. Yiceğimi düşündüğm günler acı oje sürüyorum hatırlatsındiye
tatlım bu konuyu actıgın ıcın sagol yaa moral verdın ben de yemeyı bırakıyorum sonra uzayınca bıle guzel olmuyor pembe yerle bırlesmedıgı ıcın dıyorum ama sımdı hıc ellemıycem birleşiyo demek kı ben ugrastıgım için birleşmiyo sanırım . ben de 1 ay bı sabredeyım sonucu yazarım:)
Tamam canım bekliyoruzzz resimleri:))) Eki Görüntüle 1097943
süperr olmuş. beyazlatmak için ne kullanıyosun canım?
Canım ben baya menekşe yapı zeytinyağı susam yağıyla bakım yapıyorum limonlada ovuyorummbaxennsmdi acı oje sürdüm hastaym diye. :) düzelmiş mi yaaa hakkaten
Farkında olmadan yiyorsan ve acı oje denemediysen kesinlikle al. Bende öyle yiyordum farkında olmadan çocukluktan gelen bir alışkanlıktı. Buradaki ojeli ellere baktıkça özendim ve yaşım 18 bu çirkin ellerle yaşamak istemiyorum dedim ojemi aldım 9. gün bitti bugün bir kere olsun etini bile koparmadım yandan. Kararlılık çok önemli ve bakım.farkedemiyorum ki bir bakmışım hop tırnaklardan eser yok.. daha önce uzattın ama gene yedim gene uzattım ve tırnaklarım sert değil kolay kırıldığı içinde yemeye devam ettim ufacık bi zorlamada hemen aynı yerlerinden gidiveriyo tırnaklar.. bende güçlendirici falan uygulicam inşallah ondan sonrada komple bırakırım..
ya abdest olayından dolayı oje kullanamıyorum maalesef ama 4 yıl önce falan onuda denemiştim.. aynen tırnak kesme nedir bilmiyorum bile.. uzatabildiğimdede tırnak makasıyla kesmemiştim zaten.. benimde çocukluktan kendimi bildim bileli bu sorun var hep bende.. o etin yapışması olayı nedir ?Farkında olmadan yiyorsan ve acı oje denemediysen kesinlikle al. Bende öyle yiyordum farkında olmadan çocukluktan gelen bir alışkanlıktı. Buradaki ojeli ellere baktıkça özendim ve yaşım 18 bu çirkin ellerle yaşamak istemiyorum dedim ojemi aldım 9. gün bitti bugün bir kere olsun etini bile koparmadım yandan. Kararlılık çok önemli ve bakım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?