Tırnak yemeyi bırakma sonrası

Sarayhelvasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
129
25
48
Arkadaşlar 21gün bitiyor bugün.. Ancak bişi merak ediyorum ne zaman yapılacak o beyaz uzayan kısımları arkaya? Tırnak yatağım çok minik duruyo böyle...

Arkadaşlar 21gün bitiyor bugün.. Ancak bişi merak ediyorum ne zaman yapılacak o beyaz uzayan kısımları arkaya? Tırnak yatağım çok minik duruyo böyle...Eki Görüntüle 1088999

ahahhaa süpersin kızzz ama bilmen gereken şey var senin elini gördüğümde kendi elimi gördüm tırnak yapın benimki gibi ne kadar yuzatrsan uzat onlar öyle olcak minik minik .. bendensiinnnn :)Özellikle baş ve orta tırnaklar

Ya ciddi misinnn.... daha manikürde yapmadım kndimce itiyorum törpülenedim adam gibi hep böyle mi kalacak 19yıl yedim ah ya şu an çok üzüldüm... Emin misin canım yapısmayacak mı yani 😪

canım uzat yeme bende 20 yaşındaydım uzadığında bile çok bişey farketmez tırmak yapın parmak yapın öle ama üzülme oje de kullanma szaten bosver kötü durmuyorlar bence bakım yapman yeterli :)

Eki Görüntüle 1089046

ORiflameden nbu ürünü öneririm mükemmel töbpü temizleme ve son olarak abdesti geçirebilcek yapıda parlatma özelliğine sahip fiyatı da çok uygun :) all kesinnnn

Benim derdime çare olacak mı peki?? Benim sorunum şu ki minicik tırnaklarım nasıl uzarken o uzayan beyaz yerleri tırnak yatağına yapılacak? Sanki çıkacak gibi yeriden yumusacık zaten...

canım uzat yeme bende 20 yaşındaydım uzadığında bile çok bişey farketmez tırmak yapın parmak yapın öle ama üzülme oje de kullanma szaten bosver kötü durmuyorlar bence bakım yapman yeterli :)

Ya zaten ojeyi pek sevmiyorum:) belki bazen kırmızılara özeniyorum.. Frenç hoş duruyor 23 yasındym bende... Kaç yıl oldu bırakalı?

Benim derdime çare olacak mı peki?? Benim sorunum şu ki minicik tırnaklarım nasıl uzarken o uzayan beyaz yerleri tırnak yatağına yapılacak? Sanki çıkacak gibi yeriden yumusacık zaten...

güzel görünmesi için mükemmel ürün parlatıcı sürmeden gnlerce parlak yapıyo

Ya zaten ojeyi pek sevmiyorum:) belki bazen kırmızılara özeniyorum.. Frenç hoş duruyor 23 yasındym bende... Kaç yıl oldu bırakalı?

tırnak yapın bu canım malesef. tırnakların çabuk kırılıyorsa tırnak güçlendirici yağlar var kullan sertleşr bi nebze istediğin gibi olrrr

tırnak yapın bu canım malesef. tırnakların çabuk kırılıyorsa tırnak güçlendirici yağlar var kullan sertleşr bi nebze istediğin gibi olrrr

Canım görsen neler sürüyorum 21 gündür menekşe yağı zeytinyağı susam yağı limon yağı artı limonlu zeytinyağlı suda bekletiyorum cazelin sürüyorum.. Her elimi yıkadıktansonra el kremi:) görsen... Sertleşsin diye yapmadgm kalmadı dayanmaz tabi o kadar yemeye iğrençti tırnaklarım :) senin bırakalı ne kadar oldu resmini çekebilir misin?

Aaa? Üstüne mi sürce tırnaüın bunu sürterek? Zarar vermez mi :)

Tırnağın üstüne sürtüyorsun temizledikten sonra beyaz olanıyla işi bitiriyorsun beyaz olanı parlatıyor yumuşak yapısı var. tırtıklı zımparalı değil farklı ve güzel ürün ben orikflame yaparken çok sattı bu ürünnn :))

Maşallah yaa darısı başıma özendim çok .Valla canım öyle minicik kalacaklar değişmezler. Bende tırnak yerim malesef, birkaç kez uzun süre yemeği bırakmıştım. 1 seneye yakın hatta. Ama hep minik ellerim, parmaklarım. O yapısı değişmez artık üzgünüm.

bugün 24.gün:) cok sabırsızım sanırım ama.. Her gün bakım yapmaya calsyrm en kötü kulak pamuğuyla yaptığım bi kür var yağlardan onu sürüyorum... Umarım yaza kadar ağustos temmuza kadar falan güzel bi görünüm alır

tırnak içlerini hiç bir şekilde bi şey ile açmıyorsun dimi?yoksa ete yapışması lazım o kısımların.ben de yiyorum.acayip kötü şuan.çok imrendim sana.ama ben bi kaç defa bıraktığımda o beyaz kısımlar ete yapışıp tırnakla aynı renk aldığı için daha uzun duruyordu.o yüzden sordum tırnak aralarına müdahale ediyormusun diye

Müdahale etmiyorum aslnda sadece aralara giren pislikleri alıyorum? Bide kulak çöpüyle tırnağıma zeytinyağı falan sürdüğümde o aralarada giriyo.. Bi sakıncası mı olurki.. Oraya sürmeyim diplere süreyim bari neyapmamı önerirsin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…