- 10 Ekim 2014
- 31.847
- 142.631
- 798
- Konu Sahibi Sarayhelvasi
Takma tırnak kullan arada çıkar rahatlat arada tak uzar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel fikir sağolun :)Takma tırnak kullan arada çıkar rahatlat arada tak uzar
Canım artık tırnak, yemekten dolayı etimizin yarısına kadar çıkıyor ya. Yarısından sonra uzamaya başlıyor ve o kısım beyaz ve ayrık kalıyor.. Bu yüzden kırılmaya çok meyilli olup yenmişinden pek farklı bir görüntü olmuyor. İnternette ufak çaplı araştırmama göre 1 senede anca düzene giriyormuş etin tırnağa yapışıp düzgün, herkes gibi büyümesi.ya abdest olayından dolayı oje kullanamıyorum maalesef ama 4 yıl önce falan onuda denemiştim.. aynen tırnak kesme nedir bilmiyorum bile.. uzatabildiğimdede tırnak makasıyla kesmemiştim zaten.. benimde çocukluktan kendimi bildim bileli bu sorun var hep bende.. o etin yapışması olayı nedir ?
ay çok teşekkür ederim canım :)Canım artık tırnak, yemekten dolayı etimizin yarısına kadar çıkıyor ya. Yarısından sonra uzamaya başlıyor ve o kısım beyaz ve ayrık kalıyor.. Bu yüzden kırılmaya çok meyilli olup yenmişinden pek farklı bir görüntü olmuyor. İnternette ufak çaplı araştırmama göre 1 senede anca düzene giriyormuş etin tırnağa yapışıp düzgün, herkes gibi büyümesi.
Oje kısmına gelirsek diğer konudada yazmıştım hatırladım senii. Farkında olmadan yiyorsan ya oje süreceksin yada arkadasın dediği gibi takma tırnak ile bir şekilde engel olacaksın. Yoksa farkında olmadığın için başka şekilde başa çıkamazsın..
Yok kız hava değilde seninki benim tırnaklarımın yanında güzel kalıyor eski hali cidden igrencti ve takma tırnak hayat kurtardı o varken hem istesende yenmiyor bende örnek olarak attım dahada güzel olcak umarım düzelme aşamasında kesin denevaaaay hava mı atıyosuun ay çok güzel olmuş darısı bizim başımıza inşallah :)
Ne zamn bırakmıştın tırnak yemeyi? Merak ettiğim olay tırnakların ete yapışması :) Düzene girdiler mi biraz bahsedebilir misin rica etsem? :)Yok kız hava değilde seninki benim tırnaklarımın yanında güzel kalıyor eski hali cidden igrencti ve takma tırnak hayat kurtardı o varken hem istesende yenmiyor bende örnek olarak attım dahada güzel olcak umarım düzelme aşamasında kesin dene
ay inşallah :) tabi bir de sabır lazım :) hemen araştırmalara koyuluyorumYok kız hava değilde seninki benim tırnaklarımın yanında güzel kalıyor eski hali cidden igrencti ve takma tırnak hayat kurtardı o varken hem istesende yenmiyor bende örnek olarak attım dahada güzel olcak umarım düzelme aşamasında kesin dene
vaovv .. nasıl başardın ya darısı başımıza :) çok güzellerrrrKızlar bunlarda benim tırnklarım çocukluğumdan beri yedim ama azmedince uzadılar fakat sürekli törpüyle manikür makasıyla gezdim mezamn yiycek gibi oldum törpüledim takılan etlerini kestim
İlk zamnlar sürekli kuaföre gidip manikür yaptırdım sonra kendim yaptım hep oje sürdüm günlük değiştirdim rengarenk sürdükçe biraz daha heves ettim buaralar gebelikten dolayı kırılıyo ve gayri ihtiyari ağzıma alıyorum unutup o an hemen cebimden törpümü çıkarıyorum hiç yanımdan ayırmıyorum :)vaovv .. nasıl başardın ya darısı başımıza :) çok güzellerrrr
ne güzel :) hep böyle devam edin inşallah :)İlk zamnlar sürekli kuaföre gidip manikür yaptırdım sonra kendim yaptım hep oje sürdüm günlük değiştirdim rengarenk sürdükçe biraz daha heves ettim buaralar gebelikten dolayı kırılıyo ve gayri ihtiyari ağzıma alıyorum unutup o an hemen cebimden törpümü çıkarıyorum hiç yanımdan ayırmıyorum :)
Etime yapismadi benim doğuştan yuvarlak küçük şekilsızdı zaten bide yiyince kotu oldu birakali bi sene olmamistir ama artik iyi durumdalarNe zamn bırakmıştın tırnak yemeyi? Merak ettiğim olay tırnakların ete yapışması :) Düzene girdiler mi biraz bahsedebilir misin rica etsem? :)
Geri dönüş için teşekkür ederimm darısı başıma inşşlhEtime yapismadi benim doğuştan yuvarlak küçük şekilsızdı zaten bide yiyince kotu oldu birakali bi sene olmamistir ama artik iyi durumdalar