• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak yemeyi bırakma sonrası

Müdahale etmiyorum aslnda sadece aralara giren pislikleri alıyorum? Bide kulak çöpüyle tırnağıma zeytinyağı falan sürdüğümde o aralarada giriyo.. Bi sakıncası mı olurki.. Oraya sürmeyim diplere süreyim bari neyapmamı önerirsin??

bence tırnak aralarına hiçbir şekilde müdahale etme ki etinle kaynaşsın.z.yağının arasına girmesinde sakınca yoktur bence.sana bişey diyimmi?ben de senden heveslenip yıllar sonra tırnak yememeye karar verdim.bugün ellerimi tırnaklarımı z.yağıyla ovdum bigüzel...bakalım başarabilecekmiyim :26:

yok canım bir 25 gün daha falan dayanabilirsen tabi:)))kardesimdede vardı aynı sorun 2 ay da gecti seninki daha yarısında

Benim başlangıçta iğrenç ötesiydi tırnaklarım... Tamam o zaman bir ay daha beklerim inşallah.. Çocukken ailelerin önlem almasıngerekiyor gerçekten... 23 yasındayım içler acısı durumum:) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398887413.791883.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398887465.307660.jpg başta böyleydi.... :(

Bu ikinci bırakısımdı ama.. İlkinden yirmi gün sonra yemiştim bir sinirle sonra tekrar başlamıştım.. Yoksa etleri soyuktu kanıyodu artık:( sabrediyorum inşallah düzelir allahım yemeyim.. Yiceğimi düşündüğm günler acı oje sürüyorum hatırlatsındiye

Bu ikinci bırakısımdı ama.. İlkinden yirmi gün sonra yemiştim bir sinirle sonra tekrar başlamıştım.. Yoksa etleri soyuktu kanıyodu artık:( sabrediyorum inşallah düzelir allahım yemeyim.. Yiceğimi düşündüğm günler acı oje sürüyorum hatırlatsındiye

tatlım bu konuyu actıgın ıcın sagol yaa moral verdın ben de yemeyı bırakıyorum sonra uzayınca bıle guzel olmuyor pembe yerle bırlesmedıgı ıcın dıyorum ama sımdı hıc ellemıycem birleşiyo demek kı ben ugrastıgım için birleşmiyo sanırım . ben de 1 ay bı sabredeyım sonucu yazarım:)

tatlım bu konuyu actıgın ıcın sagol yaa moral verdın ben de yemeyı bırakıyorum sonra uzayınca bıle guzel olmuyor pembe yerle bırlesmedıgı ıcın dıyorum ama sımdı hıc ellemıycem birleşiyo demek kı ben ugrastıgım için birleşmiyo sanırım . ben de 1 ay bı sabredeyım sonucu yazarım:)

Tamam canım bekliyoruzzz resimleri:))) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399044637.154819.jpg

konuyu hortlatacağım ama 2 hafta oldu yemeyi bırakalı ama beyaz kısımlar etle birleşecek mi gerçekten. tırnaklarımı yemekten minicik bıraktım ben :KK61:

Karar verdim elim sürekli ağzımda ama yemiyorum :KK12: bundan önce de denemiştim sizde dayanabildiğiniz kadar dayanın gerçekten istiyorsanız bırakırsınız. yukarıdaki mesajıma hala cvp gelmedi tırnaklarım çok minik beyaz kısmı ete yapışacak mı gerçekten çok merak ediyorum :KK53:

farkedemiyorum ki bir bakmışım hop tırnaklardan eser yok.. daha önce uzattın ama gene yedim gene uzattım ve tırnaklarım sert değil kolay kırıldığı içinde yemeye devam ettim ufacık bi zorlamada hemen aynı yerlerinden gidiveriyo tırnaklar.. bende güçlendirici falan uygulicam inşallah ondan sonrada komple bırakırım..

Bırakalı 9. günüm tırnak kesmek nasıl bir duygu merak eder oldum. :KK53:
O beyaz kısımlar kaynaştı mı acaba konu sahibinin? Müdahale etmemek mi lazım? Çünkü benimde uzadı ama ben istiyorum ki etimi geçen bir uzunlukta olsun bunun içinde yapışması lazım. :KK28:

farkedemiyorum ki bir bakmışım hop tırnaklardan eser yok.. daha önce uzattın ama gene yedim gene uzattım ve tırnaklarım sert değil kolay kırıldığı içinde yemeye devam ettim ufacık bi zorlamada hemen aynı yerlerinden gidiveriyo tırnaklar.. bende güçlendirici falan uygulicam inşallah ondan sonrada komple bırakırım..
Farkında olmadan yiyorsan ve acı oje denemediysen kesinlikle al. Bende öyle yiyordum farkında olmadan çocukluktan gelen bir alışkanlıktı. Buradaki ojeli ellere baktıkça özendim ve yaşım 18 bu çirkin ellerle yaşamak istemiyorum dedim ojemi aldım 9. gün bitti bugün bir kere olsun etini bile koparmadım yandan. Kararlılık çok önemli ve bakım.

Farkında olmadan yiyorsan ve acı oje denemediysen kesinlikle al. Bende öyle yiyordum farkında olmadan çocukluktan gelen bir alışkanlıktı. Buradaki ojeli ellere baktıkça özendim ve yaşım 18 bu çirkin ellerle yaşamak istemiyorum dedim ojemi aldım 9. gün bitti bugün bir kere olsun etini bile koparmadım yandan. Kararlılık çok önemli ve bakım.
ya abdest olayından dolayı oje kullanamıyorum maalesef ama 4 yıl önce falan onuda denemiştim.. aynen tırnak kesme nedir bilmiyorum bile.. uzatabildiğimdede tırnak makasıyla kesmemiştim zaten.. benimde çocukluktan kendimi bildim bileli bu sorun var hep bende.. o etin yapışması olayı nedir ?

Back